104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#4332 látom a hatos a bűvös szám :D -
#4331 pár kép kedvenc meccsekről
-
#4330 de, 33 éves, és néha megy neki néha nem -
#4329 grat :) -
soma. javi moreno,az alavesi hős nem a cordobaban tolja mostansag ? -
#4327 akkor rendben főnök :) -
#4326 már dolgoznak az ügyön :) -
#4325 szerinted eléggé beleolvad. mit szólnál,ha bannerba beletolnám valahova bal alulra a linkjét,aztán valaki meg újralinkeli egészet ? :) bár én is megtudnám,csak sajna most nincs dw a gépemen hozzá. -
#4324 köszi, az első 3 jut fel, szezon előtt kiesőjelölt voltam:)
-
#4323 grat, remélem meglesz a feljutás :)
(A blog bennvan a banner alatt ;)) -
#4322 ha hozzuk az ilyen meccseket akkor nem lesz baj:
-
#4321 idézet egy másik fórumról:
"A baj az, hogy amikor megkér, hogy regisztráld a keretet, akkor azt mondod, hogy confirm, és nem megy végbe a dolog. Fogalmam nincs miért. A bugot cirka 5-6 országból jelentettük, naplózták, de nem javították a patchre - fogalmam nincs, miért.
---
Hivatalos válasz:
"The problem is arising as the final squad selection news item is not a must respond. So if you do not respond to it, maybe because you already have registered all the players you want to beforehand, then this is where the issue arises.
So as long as you make sure that you Respond to the final squad registration news item then all the players that you want to will be registered."
Szóval a baj az, hogy a keretmegadási határidő utolsó napján érkező üzenet nem "must respond", tehát nem kötelező válaszolni rá. Piros gombocskának kellene mellette lennie, és csak akkor folytathatnád, ha válaszoltál, de ez valamiért nincs így.
Azt ajánják, hogy a regisztrációs időszak utolsó napján (rules-ban megnézhető, hogy melyik ez) MINDENKÉPPEN válaszd ki a keretet még egyszer, és okézd le, különben nem veszi be a regisztrációt.
Sajnos van egy ettől független bug, amely nem engedi a B/C csapatokat regisztrálni - ez Spanyolországban fontos elsősorban.
Másik megoldás a problémára - de ezt NEM javasolják - hogy menj szabadságra, és az ass.man választ keretet - az a baj, hogy többnyire 22-t csak a 25-ből...
Tehát még egyszer: a regisztrációs időszak utolsó napján ismételten ki kell választani és leokézni a keretet.
A hibára fix elképzelhető önállóan is esetleg, de valószínűbb, hogy következő patch." -
#4320 és ez olyan nagy baj?:D -
#4319 de van ilyen bug
mert én voltam a villarreal-lal, és neveztem a játékosokat A, B, C csapatba, de szerencsére "csak" a B és C csapat nevezése tűnt el, de így a tehetségek nem játszhattak bajnokit :S
és én magam neveztem őket... -
#4318 mea culpa :D én erre emlékeztem -
#4317 neeem, ott ő konkrétan elbaszta a nevezést,:D
nincs ilyen bug -
#4316 kraawznak is ez volt a problémája, amikor regisztrálni kell a spanyol pléjákat a bajnokságba, hiába nevezi be őket, vmiért mégsem kerülnek be a nevezettek közé, emiatt szürke béna pléjákkal tölti fel a gamma a csapatot, és ők játszanak a meccseken -
#4315 de pontosabban?mert nekem nem volt benne semmi ilyesmi
-
#4314 szerintem a spanyol játékosok regisztrálására gondol -
#4313 mi a baki?:) -
#4312 jaja :) -
#4311 bicskei e vaty ? :c -
#4310 cső Soma!
A spanyol regisztrációs bakit lehet orvosolni valahogy?kezdenék egyspanyolt csak ha még mindíg rossz nincs értelme -
a vezetőség kiesés elleni küzdést várt... -
#4308 thx
nem volt epp szabad klub :) ha lesz vmi nem magyar, megyek. tenyleg, vietnami/ciprusi bajnoksag van? :D -
#4307 sok sikert
viszont ha nem akarsz unatkozni akkor elvállalsz valamilyen klubot -
#4306 nem a valogatottert, felmondtam aztan jott a valogatott -
#4305 egy válogatottért?
azt lehet párhuzamosan is vinni... -
#4304 mielőtt valaki reklámnak venné egy kérdés:
bannerba fmblog linkje? -
#4303 otthagytam a lokit
-
#4302 na, PLben zajlik az élet, eddig 3gy 2d 2v-el állok, megvertem a Man City-t, Evertont, West Bromot
előbbiről a kép:
cserélni tudni kell :P -
#4301 Azért hogy felőlem is halljatok valamit: a Bayernnel bajnok vagyok, és kupa ezüstérmes (bővebben az FM Blogban), és most készülök a Juve elleni BL döntőre (CM 03/04) -
#4300 nah akkor itt is vannak a képek az angol legalsó osztályból:D
-
#4299 kösz :)
Leto igen csak állatkodik, Dzsudzsákot "beszorította" középre :D
de nem bánom
ma már ennyi volt efem, neki látok a Dzsudzsákos hátteremnek :D -
#4298 Grat:) hmm látom Letot Te is el tudtad kérni kölcsönbe:D jó kis pléja:):)
én meg időközben nyomom a Lewes-sel XDDd 25-30 játékosom volt ebből 15-t kidobtam és jöttwek helyükre magyarok:DDd majd rakok képeket.... -
#4297 na befejeztem fél szezont watforddal, de inkább nem mondok semmit, majd a képek:
-
zsilike #4296 -
zsilike #4295 jav:propán -
zsilike #4294 2 rövid kérdés:edzésnél a "játékosok"ablakban full zöld nyilak,fejlödik ezerrel,belépek a játékos profilba és az edzéshatásnál nincs változás!?2:meccs közben nálatok is van "hang szakaszos szaggatás"effektus?elég bután hangzik,monthatnám probán,v tropán. -
zsilike #4293
Uj reménység!Ja googlebe ird be mini scout 1.3!ennyi