104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #4494 egy olyan kérdésem lenne, hogy spanyolországban a felnött csapatban nem játszhatnak az ifi és a tarcsiban nevezett játékosok? :O
emléxem még az előző részben volt olyan, hogy első keret tagot neveztem a tarcsi csapatba mert nem volt hely a nagy csapatnál, de a nagyoknál játszattam gond nélkül, most meg semmi :S -
#4493 mondtam már h nem kurva anyázunk!
max filho duma puta-zunk :D -
#4492 [könnytöröl, tápászkodik vissza a munkaállomására:DDD] -
#4491 rendben
akkor kurvaanyád capello :D:D:D -
#4490 csak magamat tudom ismetéelni:fitalaság bolonCCSág:D
fel kell venni a ritmust:) -
#4489 az nem fog megtörténni -.-
á bocs,most le vok fáradva mint a kvaélet. -
#4488 lehet ott az a lényeg h ne nyerd meg az etapot :D -
#4487 nah közkívánatra bekerült első blog bejegyzésem, elég szar lett de majd belejövök -
Utley #4486 Én ezt a Holland 2.ligát nem értem.6 fordulós etapokra van bontva,és a 2.etapot megnyertem,de nem írja,hogy elértem a rájátszást...3.etapon a második és a harmadik is elérte a rájátszást...hihetetlen... -
#4485 na miva elutasitott az asszony?:SDASDAS -
#4484 ennyi szeméttel még jó! -
#4483 4. a topik!:) -
#4482 nekem még a pdan is gond nélkül bejön:DDDD -
#4481 eddig nem említettem, de látom most felkapott a téma, nálam a blog szinte sohasem elérhető. ha be is jön baromi lassan és tulképp használhatatlan az oldal így. próbáltam több helyről és össz 3 féle böngészővel de a helyzet mit sem változott. pedig alapvetően az ötlet jó, és maga az oldal is tetszett mikor sikerült megnézni. az extrával amúgy nemtudom mi a problémátok, én már jóideje azt használom többféle oldalhoz is, php és html egyaránt jó rajta, nekem legalábbis különösebb gondom eddig nem volt velük, reklám meg minden ingyenes tárhelyen van. -
#4480 oks kköszee -
#4479 miva?:D
Mike:thumbnaileset tegyél be, mint mindenki más -
#4478 hejjte soma nekem mér azt hozza be hogy mindjart.... ?? :D -
#4477 BETÖLTÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
úgy látszik mégis vannak csodák
itt van vmi képméret szabály? -
#4476 csak próbálkozok am meg be se tölti :D -
#4475 mitszórakozol, épp blogot írsz ha jóllátom :P Nepanaszkodjáááá :d -
#4474 nem azt mondtam h jobb hanem h könnyebb -
#4473 mmint akit baszogatni jobb:ASDDASSAD -
#4472 cjb a beszt, korlátlan tárhely, 960ftért 3 honapig reklámmentes, eléggé megbizható, ha valami gebasz van akkor max pár órán belül válaszolnak mailen és eddig mindig meg is oldották, php ezen fut eddig a legjobban -
#4471 á max megkínálja kettőhússzal:D -
karajjj #4470 kinek a pap, kinek a paplan... -
#4469 csak nehogy visszarúgjon -
#4468 én még akkor se -
#4467 extra televan a saját szarjaikkal, utoljára használnám... -
#4466 sry még van rajta garancia szal még nem kotoszkálok bele, meg este keresgélni számítógépben...háááááááát... inkább kihagyom, somát könnyebb baszogatni :D -
#4465 mondom az eredményekkel nincs baj: :D
-
#4464 "a hiba az ön készülékében keresendő", májkibá':) -
karajjj #4463 de nincs reklám, engem az idegesít nagyon -
#4462 kösz de a majom reklámjaikat inkább kihagyom, nomeg érdemes végigolvasni a felhasználási feltételeiket is;) -
#4461 extra szokott baszaxani szal inkább nem ;) -
#4460 fw-uw phpra mégszarabb, cjb lett volna jobb ennél picivel, de felfüggesztették a regisztrációt amikor nekem kellett volna -
#4459 ennyi :D
am Capello én is írnék bejegyzést (mer már van mit) de nem megy :P -
karajjj #4458 extra? -
#4457 nekem tegnap is ment rendesen, amikor azt mondtad hogy nem megy... -
#4456 meggyőződésem h fw, uw jó lenne ;) -