104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    hmmm? mert kértem egy fiokcsapatot ugy hogy már van 1
  • zsilike
    thx!megoldottam!
  • Fabio Capello
    Gratula mindenkinek :)
  • fsgh
    lehetek egyszerre 2 klubnak a fiókcsapata?:D
  • Darthmushroom
    Na csak folytatam a leeds-t! elég jol sikerültek az igazolások! bár a bl selejtezőbe szerencsésen jutottunk tovább most jön az inter elleni mecs a szuper kupában! ja amugy hatalmas grat mindenkinek láttom vannak szép eredmények!

eddig:
  • GTheo
    Quagliarella eddig szélsőt játszott, először kezdett csatárként, 45 percet játszott elől :)

Bejött a taktikaváltás, Lassúról Gyors tempóra váltottam, azóta már 2t nyertem :)
  • Mike94
    őket is edzi
  • BBeno2
    hello

lehet hogy hülye kérdés de ha a B csapatom hogy (szal Real Madid Castilla-hoz) akarok erőnléti edzőt igazoolni akkor mit kell csinálnom?
    elég ha leigazolom és onnantól őket is edzi? mert mikor rákattolok akkor van hogy azvan írva hogy RM Castilla edző de olyana is van hogy csak RM van írva.
  • Mike94
    visszavonulsz
  • zsilike
    megoldva!már csak az a kérdés,h a régi felhasználót törném!hogy tudom ezt megtenni?
  • zsilike
    sziasztok!kérdésem:2017ben vk,ha ij managert adok hozzá,akinek a profilja ugyanaz mint ami klubbot viszek/én/és magyar válogatottat felveszem,mi történik,még nem teszteltem-várok 10éve,de nem menesztik Várhidit!kéne a jótanács,hogy,hogy intézzem?
  • Fabio Capello
    aztapicsa :o

grat!
  • BBeno2
    Spanyol kupa :
    Vela 6 gólt lőtt és még a védőknek is jutott gól.: :D

össz: 24-0
  • BBeno2
    kösz soma a képeket.
  • soma22
    dzsudzsit elvitte a villareal az első bajnoki előtt, és nincs igazi pótló játékos a helyére...
    eszeveszetten probálok igazolni
  • Csesza
    jolvan fasza, Ayoze alá is írt :) 1.8m font volt + Dzsudzsák volt 350e font

a többi kesst meg beforgatom a fizetési keret megemelésébe mert az rottyon volt már akkor amikor ide jöttem :)
  • soma22
    az ígért edzésterveim:

• soma22
    :DDD
  • Csesza
    Ayoze-nak kínáltem fel szerződést mert elfogadták az ajánlatomat, csak kicsit kevesebb kesst tudtam neki adni, remélem elfogadja. már vagy 2hete ül a szerződésen
  • Csesza
    hallod, kajak nem kell nekem egy 39éves pléya :DDDDddd

még nem is eu-s ráadásul :D
  • soma22
    percy olivares?:D
    elég jok az értékei még 38 évesen is
  • Gunnersboy
    ezesetben csunyan a szemembe hazudott :DDD

meghát attolis függ mennyi pénzed van, de nekem a játékosfigyelőm is elég jó játékosokat szokott találni, érdemes ránézni kiket talált
  • Csesza
    ezek mind jók de nekem bal hátvéd kell :DDDddd

meg van rá a jelölt csak behatáróltak nagyon a fizetési csekkeim :S
  • miki36
    Welliton?:)
  • Csesza
    jógyerek de csak szimpla csatár :D
  • Gunnersboy
    omar andrade :D jógyerek egyben baloldali védő/kp/csati :Dddd
  • Gunnersboy
    Rossi bekapja a faszomat AS:D_ASD:SA:Dad
    cselzi megvette nálam szartnemérő 72Millióér A:D_SD

amugymeg remélem mindenkinek befagy a gamma, nemszóltatok hogy spamtime van
  • Csesza
    am nincs benne, de nekem bal oldali védő kell, mert az hiányos és kessem is csak 1 pléyára van, meg talán jön dzsudzsák apróért :D
  • Csesza
    thx megnézem

nálam, amennyit játszottam Rossi isntekirály volt :P
  • Mike94
    sziv
    h ajánljak egy pléját aki olcsó és eljön: Keirrison (C o r i t i b a), 1,5m €
    picit alkotott nálam a srác, Rossi-t kitudta volna szorítani csak nem tudta mer őt a b-be neveztem így csak téltől játszhatott, de uefába minden meccsen vert egyet :D
  • Csesza
    de Mike, mert neked köszöntem meg :D

thx :P
  • Mike94
    a felnőtt meg maradt csak a B + C nem :S
    utána írta be Miki (nem Mike :D) h így kell
    de addigra elkezdtem a watford-t és nem bántam meg :)
  • GTheo
    Látom nem unatkoztok :D
    Rosina gyerek nem akar jönni, akkor nem is jön senki, nyáron jön ingyen Motta...
    [ Nézi vki a Juve meccset vhol? Livescoreon lesem az eredményt, tippmixen megtettem a Juvét, 1,2es szorzó, de elég sok az izgalom :DDD ]
  • Csesza
    jah de neked akkor a felnöttekkel volt gond v. ugy ahogy nekem, hogy nem tudtam játszatni a felnőtt csapatban a tartalékban és vagy az utánpótlásban nevezetteket? :)
  • Csesza
    én is a villareal-al vagyok és akkor köszi szépen, hála istennek(mike) :D, csak pár meccs ment le, akkor kezdek velük egy újat... :P
  • Mike94
    nah annyi h mivel kicsit bugzik a gamma ezért a nevezési határidő napján még egyszer le kell adni a nevezettek listáját, akkor ha minden jól megy megmarad a nevezés (ezzel én is megszívtam a villarreal-lal h utsó nap nem erősítettem meg a nevezést)
  • Csesza
    megköszönném, mert az a kva kereső sem műxik :P

thx
  • Mike94
    én nem tom de el tom mondani :D
  • Csesza
    pfuu és nem vágod, hogy-hogy, milyen kulcsszavakkal kereshetnék rá?
  • soma22
    nálam is igy van, de pár oldalla előrébb valaki leirta a megoldást