104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #4774 hello ! elkezdtem első mentésemet :) : a.madrid
Agüero megint kibaszott jol tolja de forlán és mista elég gynege tél vn és kéne egy csatár : sokat volt szo arrol a román gyerekről Stancurol de nálam nem csinál semmit . Szeretnék egy jo csatárt venni ugy 6 misiből ,
A Charles Doudin jol tolja ? MeRT Vela,Afonso Alves nem kapom meg annyiéér meg a Zárate is drága... Vki mondjom nekem egy geci jo csatárt , Mert Agüero meccsenként 2öt hint és 5 hét alatt mig sérült volt addig visszaesett a támado játékom - Luis Garcia,Maxi,Simao,Jurado,Reyes sem ott az igazi -
SiccTomi #4773 Sziasztok!
Darthmushroom: Mennyi idő alatt jutottál a leedsel erre a szintre? Mmint milyen gyorsan ugrottál szinteket? Én is ezzel kezdtem első szezonban -15-ről sikerült megnyerni a liga1-t, igaz csak 1 pontal:) a 2. évben most vezetem a második osztályt, csak félek, ha feljutok a premierbe ott már nem nagyon fogom tudni megállni a helyem az első szezonba. Megéri e rögtön feljutni, vagy inkább használjam ki amit a vezetőség kért, hogy 3 éven belüli bajnoki cím és feljutás. Kb. mennyi pénzt fognak majd adni (ha emlékszel), ha feljutok? :): Csak hogy előre tudjak tervezgetni, hogy kire futja majd:)
Köszi a választ:)
ps: a Hajnal-Buzsáky-Lisztes-Copil középpályám nagyon szuper. Kicsit már félek, nehogy kapjak egy levelet a vezetőségtől, hogy nem magyar válogatottat építek, mert itt van még Waltner, Rósa, Gyepes is, igaz ők már kisebb szerepet kapnak, viszont a gyors feljutás nekik volt köszönhető, és waltnert, ha 3-4 meccsenként második félidőben behozom mindíg rug egyet:) -
colomano #4772 gondolom a képek nem 180*180-as méretűek -
még jó hogy a meccs előtt éppen felépült 2 csatár, kényszerből játszottak, és szerencsére nem sérültek újra. inkább lerugtak még 2-t
igy indul a 3. szezon... -
#4770 Miért van az hogy feltettem egy facepacket és így jeleníti meg a játékban??
-
#4769 Vezetjük a tabelát és mellete ekkora mecset játcani csak lestem!!!
-
#4768 én ált iskola 8. osztálya óta 180 centi vagyok, és akkor kb 80 kiló voltam.azóta "kissé" meghíztam ülőmunka miatt, de kb 90 kg a normál súlyom.
jólesz ez hátra tanknak:) -
fordjee #4767 Nem tudom elképzelni, hogy ilyen fejjel 18 évesen valaki 190 cm és 92 kg legyen:) a 92 kiló nem sok egy kicsit a 190cm-hez? :) -
#4766 Ja igen ő is napirendként van felírva!:) -
#4765 Lulinha keresőbe befigyel ×) -
#4764 És a bl-ből kihullotunk egy valencia 4:1 vereséggel ismét csak az uefa kupa jutt a leeds-nek remélem ott cimet védünk! -
#4763 Azt hiszem jó üzletet kötöttem! Nem hittem volna hogy valaha ennyiért meg fogja venni tőlem valaki! Jön helyette Felipe!
-
#4762 -
#4761 köszi szépen a tanácsot köv kép ugy lesz! tényleg azt használom -
#4760 ha már a bannerben levő feltöltőt használod akkor a kapott linkek közül a 3.at szurd be ide.
egyébként szép eremény -
#4759 grat mindenkinek! eddig igy állunk! europai szuperkupát elveszitettük és bl huzzos lesz a továbbjuttás de reménykedek az uefa cimvédő csapatba!!
-
#4758 ajánlom nekije:) -
#4757 2 év és az lesz ;) -
#4756 héhé, én eddig is ezt használtam -
#4755 ügyes gyerkőc lesz, kár hogy nem eu-s:S
-
fordjee #4754 Sziasztok! Rég írtam, irok egy kicsit. Atelticoval 2 és fél évig jutottam, feladtam, képeket majd tolok valamikor, van egy-kettő, még ennél is könnyebb kihívásra vágytam, így a Milannal kezdtem egyet (bocs mindenkitől:) ), első évben vagyok, bajnokság már elúszott, Intert nem lehet megverni, Bl-ben az elődöntőben vagyok, sajnos az inter is ott van, velük játszom majd. Nem tudom, hogy tudtok egy kis csapattal 3-4-5 szezont lejátszani, meg Salzburggal, de elismerésem, van kitartásotok. Nekem nincs, így maradt a Milan :) Bár még ezzel is elég sok kihívást érzek, pl az intert egyszer jó lenne megverni. -
#4753 ennél többet is kinézhetnél belőlem:)) -
#4752 áá valakinek feltűnt :D de mindjárt kiegészítem, hogy mi a max képméret. -
#4751 vagy használjátok a banner alatti képfeltöltőt, ott kis ikonképpel tudtok képet betenni -
peruzzi8 #4750 Igen! Kösz szépen! Nagyon cseles!!:D:D:D Erre magamtól biztos nem jöttem volna rá! -
#4749 Egy kis szezon összesítő a 2007-2008as szezonból
[url=http://users.cwi.hu/sgupload/1200940786.jpg][img] -
SuLtAN17 #4748 Nem tudom nekem a védelemmel van bajom Most éppen Newcastleval próbálkozom, de hiába a védelem valami katasztrófa pedig Meira-t igazoltam középre és minden okosságot megpróbáltam amit itt írtatok dehát nem megy így se ugyse lehet ránk jár a rúd -
zsilike #4747 igen,felveszed magyarországot csak ,utána új felhasználó klubot kiválasztod .Ebből ugy tudsz egy felhasználót csinálni,mármint h egy profil alatt fusson a 2 team:felveszed MO-t lemondasz--uj felhasználó--club kijelöl---utána egyből visszavonulsz a magyar profilból és persze egyből jelentkezel az üresen áló MO manageri posztra--ezután egy felhasználó alatt fut mind 2 team.remélem világos. -
peruzzi8 #4746 Na fladtam 2021ben!már nem tetszett a dolog!UJRA kezdtem,természetesen a MILAN-Magyarország párost viszem,ime azelső meccsem. | #4710
Ezek szerint lehet úgy kezdeni hogy válogatottal és klubbal vagyok egszerre? -
#4745 ezt én is észre vettem, hogy a 8.0.1-vel erősebb lett a játék. alap verzióval első évben Newcastle-vel bajnok lettem. most az evertonnal nyomom a 4. hely szerintem tuti meg lesz, 3-ban azért bízom még. kb egy szinten van csapat, és azt vettem észre, hogy peccsel nehezebb a góllövés, mint peccs nélkül. vagy lehet, hogy ketten vagyunk akiknek nem megy annyira mostanág?:) -
#4744 Akkor én is elnézést kérek a nagy képért máskor kicsit rakok be! -
#4743 én most nem a 8.0.1-el játszom, mert tönkrement a játék, hazavágta az össz. mentésemet is, és ujrarakás utan elfelejtettem felrakni mielőtt elkezdtem volna, mostmeg már nemkezdek ujat, ez a 3. évem
azér köszi :) -
#4742 köszi, este ha még addigjutok edzés utan hogy jáccak, majd tolok képet az eddigi igazolásokrol, igencsak csunya lista lesz :FFF :DDD
-
SuLtAN17 #4741 Hellosztok! Mindig olvasom a fórumot de ritkán írok bele, viszont most úgy érzem muszáj. Mióta feltettem a 8.0.1-es patchet semmi nem jön össze Addig Readinggel voltam bajnok 2. évben Shaktarral BL győztes 2. évben de mióta fenn van senkivel nem megy. Bárkivel kezdek bárkit és bármilyen taktikát próbálok ki nem megy... Az a kérdésem hogy ez csak nálam vagy nálatok is irreálisan idegesítően nehéz lett a patchel? Kérdem ezt főleg Gunnersboytól mert amit a Salzburggal művel az több mint brutális ,de amúgy grat mindenkinek csak nekem nem megy. Nem szoktam síránkozni és már 8 éve foci managerekkel játszom de ennyire nehéz még sohasem volt... -
#4740 grat :) -
#4739 idén is megvan a supercupa, azóta 3 gy a bajnokikon
-
#4738 Az egy dolog hogy te milyen jogon fenyegetőzöl, én házigazdaként mondom: a következő off/flém hozzászólás büntetőpontot ér. -
#4737 szertnék kérni valamit, bár előre tudom eredménytelen lesz.
sőt, inkább csak mondanék valamit. Ez egy közösségi fórum, itt általában mindenki leszarja ki hány centi magas, mennyi a vérnyomása, csak téged az ilyen vérpistikéket érdekel, és felkapod a vizet ha megszólnak hogy hé miér a milannal vagy, nagyon sajnálom ha nemtudod felfogni, ráadásul beteszed itt ezeket a 3565452 x 2345256 m"2 es képeket, amiket senki, ismétlem senki nem kért, ráadásul a minősége is fos, miközben tudod hogy ezitt baromira OFF.
nemazért mondtam mert nemlehetnek kivételek, hanem mert kurvára unom mostmár az ilyen flémkeltő faszságaitokat.
Ezekután lefosom hogy megkeresel mindenfajta közösségi portálon, lehordasz mindennek, meghogy 16 évesen (igen, ennyi vagyok, a vérnyomásommal sincsen baj) itt ugatok neked a monitor mögül. Ez van, ha nembírod a kritikát nemkell idejárni, sose mondtuk hogy kötelező, ha pedig nemszeretnél további összetűzéseket, akkor ajánlom tartsd be a topic szabályait. (mindjárt jön az hogy, milyen jogon fenyegetőzök)
Részemröl ennyi
ON -
kicsit bővebben a blogon:) -
#4735 védősor mélyre, zónavédekezés, középhátvédek mentalitása extra védekező + középpályárol nyilazz vissza egy belsőt vkp-nek. egy próbát megér