104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#4815 az király. persze ha beküldöm nagyméretben akkor meg ban t avgy warn-t vagy nme tom mit kapok:D -
#4814 Regisztráció időpontja: 2007. 12. 28.
még nem járt le a 30 nap, majd egy hét múlva :) -
#4813 miért nem tok thubnail-t küldeni???
azt írja hogy regtől számított 30 napig nem- de azon már jóval túl vagyok. -
Utley #4812 Na sikerült Doncaster-el kivívni a feljutást az első szezonba.97 pontot szereztünk 46 meccs alatt,és gólaránnyal előztem meg a Nottingham-et.Remélem Hayness,Campbell,Simpson játékjogát megint megtudom szerezni 1 évre.Kapus poszton Illyés Dani mellé kell még 1 jó kapus,bár elégedett voltam vele.Védelem kicsit átalakul úgy nézem.Középpálya nem rossz,de nem tudok variálni.Csatárba egykén marad Heffernan.Sok sikert mindenkinek -
neB #4811 Jah és akkor még nem szóltam hogy -2 millióba fájok :) -
neB #4810 Hali! Grat mindenkinek!
Mostmár kezd elegem lenni a szöglet arányokból legutóbbi meccseimen 8-0 7-0 6-2 7-1 és persze hogy ezekből kapom a gólokat... De legalább már csak 3 pont kell és nem fogok kiesni =) -
#4809 fuhh aszem első télen csatlakozott ugy h ősszel tettem ajánlatott érte! játék kezdetén (nyáron) nekem se kapott! amugy azt vettem észre h nincs átigazolási időszak ugy adnak ált. neki h majd köv időszakba csatizik!! -
#4808 Nah bazzeg mivan velem? Nottingham Forest LoL -
#4807 párdon Nothingham ... :) -
#4806 Amikor a Prestonnal, Watforddal és a Nohingham Forresttel voltam nálam egyáltalán nem kapott munka vállalásit pedig többször prbáltam :( -
#4805 Üdv urak, régen jártam erre. Most is csak gratulálok mindenkinek, aki megérdemli, főleg a Salzburg BL győzelméért. GLHF -
SiccTomi #4804 Lindado mikor kap munkavállalásit? Az istenért nem adják meg neki :( -
#4803 Én ezt a "vitát" itt be is fejezném. Majd a kedvedért bemegyek a volt sulimba és visszamenőleg beiratok egy karót "pár" elírásért a volt nyelvtan tanárommal.
nah písz -
karajjj #4802 de szoktam, viszont vagyok annyira igényes, hogy megtanultam írni... :D -
#4801 tess:
-
#4800 Jólvan van pár elütés meg kihagyás! Ez van! Még jó h te sohasem tévedsz ugye? -
karajjj #4799 nyelvtan karó! -
zsilike #4798 jo igy! -
zsilike #4797 egy keretet dobnál,hogy csinálod ezt?grat -
#4796 200 a max szal egy elég gyenge játékos, persze nálam is ilyesmi volt zsolnai, nem lehetett kihagyni. alsóbb osztályokban még elmegy, de egyébként gyenge plejának számit
-
Utley #4795 Srácok,ha valakinek a pot abilitye 97 és a current 71 abból lehet valaki?Mennyibe számitanak ezek?Doncasterbe van egy forma Craig Nelthorpe,és olyan isten csaszi játékot nyújt a forma 4.hónapja,hogy nem tudom kihagyni...12.000 fontot ért kezdésnél,és most 800.000.Saját nevelés,és igy sajnálnám eladni.. -
#4794 szép estét!
Mivel Huntelaar kiesett 8 hónapra keresztsont törés miatt kelltt hoznom egy "csere" támadót helyette: elhoztam hát Solomon Kolout a Chelsea-től 10 milláért és a Real Madrid elleni bajnkon depütált. Az eredményt az alábbi képeken mindenki láthatja ;)
-
#4793 elintézve :D -
#4792 idei igazolások:
+ télen jön Nicolas Millán, meg még tavaly évvégén hoztam Brítezt
Silva jött Kallon pótlására, értékei alapján igaz 7évvel fiatalabb, de már most jobb (első meccsén gólt lövős) -
#4791 hát, megköszönném és akkor berakom ujra :D -
#4790 töröljem? -
#4789 jaj, rosszat másoltam, ésmár nemvagyok VIP nemtudom szerkeszteni, sry -
#4787 Grat mindenkinek :) -
SiccTomi #4786 Köszi, nézem. -
#4785 nézzd meg a blogban! cunego-nál van! -
Csesza #4784 nemgyenge a srác :D -
#4783 fuu, asszem fmhungaryrol, de már a 07ben is ezt használtam -
peruzzi8 #4782 Brutál jó ez a Stancu! -
KoniZTE #4781 a vlogatott cimerek faszák , honnan szedted le őket ?
arsenal kössz a tippeket -
#4780 És végezetül a felállás:
-
#4779 régen volt már hogy ilyesmi sikerüljön:
-
#4778 ...jah és grat mindenkinek akik sikereket értek el és kitartást mindazoknak akik még nem... -
#4777 És egy kép a szupekupa győzelemről (a Real Madrid ellen 3-1es összesítéssel)
Ha már a kupa döntőt elbuktuk ellenük ugyanilyen összesitéssel tavaly :S
-
#4776 2008as igazolások (a vezetőség nagylelkűen felajánlott nekem 133M fontot h költsem el, hát ez jelentem meg is történt
-
#4775 vonlanthen, kerlon, doudin, aaritalo