104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    az király. persze ha beküldöm nagyméretben akkor meg ban t avgy warn-t vagy nme tom mit kapok:D
  • Fabio Capello
    Regisztráció időpontja: 2007. 12. 28.

még nem járt le a 30 nap, majd egy hét múlva :)
  • BBeno2
    miért nem tok thubnail-t küldeni???

azt írja hogy regtől számított 30 napig nem- de azon már jóval túl vagyok.
  • Utley
    Na sikerült Doncaster-el kivívni a feljutást az első szezonba.97 pontot szereztünk 46 meccs alatt,és gólaránnyal előztem meg a Nottingham-et.Remélem Hayness,Campbell,Simpson játékjogát megint megtudom szerezni 1 évre.Kapus poszton Illyés Dani mellé kell még 1 jó kapus,bár elégedett voltam vele.Védelem kicsit átalakul úgy nézem.Középpálya nem rossz,de nem tudok variálni.Csatárba egykén marad Heffernan.Sok sikert mindenkinek
  • neB
    Jah és akkor még nem szóltam hogy -2 millióba fájok :)
  • neB
    Hali! Grat mindenkinek!

Mostmár kezd elegem lenni a szöglet arányokból legutóbbi meccseimen 8-0 7-0 6-2 7-1 és persze hogy ezekből kapom a gólokat... De legalább már csak 3 pont kell és nem fogok kiesni =)
  • Darthmushroom
    fuhh aszem első télen csatlakozott ugy h ősszel tettem ajánlatott érte! játék kezdetén (nyáron) nekem se kapott! amugy azt vettem észre h nincs átigazolási időszak ugy adnak ált. neki h majd köv időszakba csatizik!!
  • myl0
    Nah bazzeg mivan velem? Nottingham Forest LoL
  • myl0
    párdon Nothingham ... :)
  • myl0
    Amikor a Prestonnal, Watforddal és a Nohingham Forresttel voltam nálam egyáltalán nem kapott munka vállalásit pedig többször prbáltam :(
  • zyndar
    Üdv urak, régen jártam erre. Most is csak gratulálok mindenkinek, aki megérdemli, főleg a Salzburg BL győzelméért. GLHF
  • SiccTomi
    Lindado mikor kap munkavállalásit? Az istenért nem adják meg neki :(
  • myl0
    Én ezt a "vitát" itt be is fejezném. Majd a kedvedért bemegyek a volt sulimba és visszamenőleg beiratok egy karót "pár" elírásért a volt nyelvtan tanárommal.
    nah písz
  • karajjj
    de szoktam, viszont vagyok annyira igényes, hogy megtanultam írni... :D
  • Darthmushroom
    tess:
  • myl0
    Jólvan van pár elütés meg kihagyás! Ez van! Még jó h te sohasem tévedsz ugye?
  • karajjj
    nyelvtan karó!
  • zsilike
    jo igy!
  • zsilike
    egy keretet dobnál,hogy csinálod ezt?grat
  • soma22
    200 a max szal egy elég gyenge játékos, persze nálam is ilyesmi volt zsolnai, nem lehetett kihagyni. alsóbb osztályokban még elmegy, de egyébként gyenge plejának számit
  • Utley
    Srácok,ha valakinek a pot abilitye 97 és a current 71 abból lehet valaki?Mennyibe számitanak ezek?Doncasterbe van egy forma Craig Nelthorpe,és olyan isten csaszi játékot nyújt a forma 4.hónapja,hogy nem tudom kihagyni...12.000 fontot ért kezdésnél,és most 800.000.Saját nevelés,és igy sajnálnám eladni..
  • myl0
    szép estét!
    Mivel Huntelaar kiesett 8 hónapra keresztsont törés miatt kelltt hoznom egy "csere" támadót helyette: elhoztam hát Solomon Kolout a Chelsea-től 10 milláért és a Real Madrid elleni bajnkon depütált. Az eredményt az alábbi képeken mindenki láthatja ;)
  • Fabio Capello
    elintézve :D
  • Gunnersboy
    idei igazolások:

+ télen jön Nicolas Millán, meg még tavaly évvégén hoztam Brítezt
    Silva jött Kallon pótlására, értékei alapján igaz 7évvel fiatalabb, de már most jobb (első meccsén gólt lövős)
  • Gunnersboy
    hát, megköszönném és akkor berakom ujra :D
  • Fabio Capello
    töröljem?
  • Gunnersboy
    jaj, rosszat másoltam, ésmár nemvagyok VIP nemtudom szerkeszteni, sry
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek :)
  • SiccTomi
    Köszi, nézem.
  • Darthmushroom
    nézzd meg a blogban! cunego-nál van!
  • Csesza
    nemgyenge a srác :D
  • Gunnersboy
    fuu, asszem fmhungaryrol, de már a 07ben is ezt használtam
  • peruzzi8
    Brutál jó ez a Stancu!
  • KoniZTE
    a vlogatott cimerek faszák , honnan szedted le őket ?

arsenal kössz a tippeket
  • myl0
    És végezetül a felállás:
  • soma22
    régen volt már hogy ilyesmi sikerüljön:
  • myl0
    ...jah és grat mindenkinek akik sikereket értek el és kitartást mindazoknak akik még nem...
  • myl0
    És egy kép a szupekupa győzelemről (a Real Madrid ellen 3-1es összesítéssel)
    Ha már a kupa döntőt elbuktuk ellenük ugyanilyen összesitéssel tavaly :S
  • myl0
    2008as igazolások (a vezetőség nagylelkűen felajánlott nekem 133M fontot h költsem el, hát ez jelentem meg is történt
  • Gunnersboy
    vonlanthen, kerlon, doudin, aaritalo