104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    ha tényleg annyi pénzt kaptál, akkor abból naggyon szépen be tudsz vásárolni és akkor kicsit egyszerűbb lesz a bentmaradás...
  • Mike94
    42,5millióból ( mind1 h font v € akkor is sok) simán megerősítheted annyira a kereted h benn maradj
  • SiccTomi
    Sikerült megnyerni a 2. osztályt is a 2. szezonban a leedsel:): Kapok 42,5 milliót átigazolásra, ha jól rémlik, mert éjszaka fejeztem be. Csaka ttól félek, hogy túl jól indeult ez a game a leedsel és a premierligában Bukta lesz. Lehet most kéne váltani egy szintén másodikligás csapatra, amíg teljesen ráérzek az izére?
  • Mike94
    nah egy jókis skalppal nyitottam tegnap este:
    Watford 1-0 Man City (vdvaart náluk van)
    meccs előtt kitaláltam egy szögletvariációt DeMerit-re mer ő az egyetlen épkézláb fejelő emberem, és lám...gól...:)
  • karajjj
    igaz, erre alapból nem gondoltam
  • BBeno2
    igazad van MIKE. csak PD van sry. köszi.
  • Mike94
    nah előveszem a watfordot, meglássuk...
  • BBeno2
    megnéztem de nem mutatja.

komolyan,

ha rákattintok a ,,mérkőzések,, pontra akkor sem ír ki egy mecscet sem.. viszont a Castilla játékosaimál a jáccot mecscek és gólokat meg kiírja. szal jáccannak de nem tom hol mert nem írja ki.
  • Mike94
    csak akkor ha be van jelölve az az osztály ameikbe játszik, am nem
  • BBeno2
    köszi megnézem,
  • Mike94
    túl mélyen nem ;)
  • karajjj
    ha rámész a játékoskeretre fent a Real Madrid Castilla felirat alatt ki van írva, hogy melyik osztályban hanyadik helyen állnak és arra rá is tudsz kattintani
  • BBeno2
    helloo

nem tudjáto hogy meglehet valahogy nézni hogy a tartalékcsapatom. jelen esetben a REAL MADRID Castilla egy adott évben (2013) hanyad osztályban jáccikk??? mert ha nem a 2. osztályban lenne akkor egy kicsit felturbóznám a játékos álloményát.

igy is odaigazoltam Lassana Diarra-t , Zapata-t , Alex-t. szal vannak ott meghatározó emberek. csak nem tom hogy jelenleg hanyadik osztályban jáccanak.
  • Mike94
    te tudod ;)
  • soma22
    csak lehet kulturáltan is közölni, nem ócsárolni, én nem így ismertem meg őt, és csalódtam benne
  • soma22
    a 7.0.2 már nagyon rég megjelent, még a 2007es verzióhoz:)))
    én a 8.0.2-est várom inkább:) azt tavaszra igérték
  • Mike94
    legalább megmondta amit gondolt, több ilyen ember kéne (nem éppen rád gondoltam)
  • Gunnersboy

Másik két csapat a csoportban a Fiorentina és a CFR Cluj
  • Ngeri
    Valaki nem tudja mikor jelenik meg a 7.0.2 patch mer már csak azt várom:D köszi
  • soma22
    évente egyszer akkor is kecsegeskedni...csalódtam
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
    offba raktam fel kérdést léci valaki, köszipuszi
  • Fabio Capello
    reklamálj a készítőjénél vagy csinálj jobbat :D
  • gojoci
    Köszi a tippet. Persze, az ifiket is ugyanígy ehhez hasonlóan http://tinyurl.com/yaflf6 edzem, de ez sem az igazi. Akkor feljebb veszem hogy hard legyen.
  • Csesza
    a Workload nyugodtan felmehet Hard-ra bőven, csak Very Hard ne legyen

úgy eleinte kicsit több lesz a sérülés de utána sokkal jobb lesz a kondiuk és a fejlődőképes játékosok jobban fognak fejlődni

meg természetesen az ifiknek is csinálj ugyanilyen edzéstervet
  • Fyrex
    ugye ez a banner ez egy vicc? :Dddd ehh mekkora izlésficam
  • gojoci
    Eddig nagyjából így http://tinyurl.com/yethsb edzettem, de nem az igazi. Van valakinek jobb?
  • Csesza
    köszi, ez egy hasznos info, eddig nekem is gond volt a set pieces edzéssel :)
  • gojoci
    Sziasztok! Engem is az edzés érdekelne, de csak a csuszkák posztonkénti beállítása, hogy ki tudjak nevelni 180-200 Pability-s srácokat. Az edzésem mind 7csillag és gyenge, posztonként edzek.
    köszi
  • zorrobomber
    nagy koszi a linkért!
  • szoltan
    Addig kutakodtam amíg megtaláltam magam is:)
    Szóval ami a 7csillagos edzéshez szükséges,az itt megtalálható: http://www.fm-britain.co.uk/forums/index.php?showtopic=6754
  • szoltan
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, h milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy edzőnek, hogy tudja a "ball control"-t és a "set pieces"-t maximális szinten edzeni?
    Köszi: szoltan
  • Darthmushroom
    akkár melykre gondoltál! bár a leedsnél ez bőven nem igaz!!!
  • Darthmushroom
    tedd azt viszonylag elég erős a kerete alapbol! csak az a baj h elég csorok!
  • soma22
    erre vártam:D

kezdek egyet velük, ha ezzel sem megy feladom:)
  • Darthmushroom
    Hát Leedset hanyagolom egy kicsit! jöhet a Brescia! Amugy grat mindenkinek!
    eddig:
  • Mike94
    banner alatt mit is olvashatsz?
  • Fabio Capello
    grat :)
  • Csesza
  • arsnl
    Hali!
    Én a Man City-vel kezdtem egyet. Első szezonban jött Dempsey aztán ennyi volt az átigazolás :D FA és Liga kupából hamar kiestem, bajnokságban egészen a 2.helyig meneteltem a MU mögött. Évvégén se volt sok igazolás mindössze Ducasse jött és Samaras ment kölcsönbe. Elég nyögvenyelősen indult a szezon sok döntetlen és 1-2 vereség is becsuszott aztán egy 11 meccses győzelmi széria után az élre álltunk. BL-be megkaptam a Realt, Ajaxot és Olimpiakoszt. real ellen 1 x , 1 loss Olimpiakoszt vertem mind2szer Ajax ellen hazain iksz idegnbe győzelem. Így 2. helyen tovább mentem Megkaptam az Inter-t :S , de a hazai 0-0- után idegenbe 3-2re vertem őket. Aztán PSG ellen egy 1-1 és 2-0, majd az elődöntőben jött az Arsenal. Itt is hazain x idegnbe pedig 2-0. Aztán jött a döntő ahol a MU volt az ellenfél :)
    http://img10.myimg.de/blfm7041d.png
    Bajnokságba jobb gólkülönbséggel a MU-t megelőzve 3. lettem :) Télen jött Zuirlevoon a védelem jobb oldalára. Na ennyi "röviden".