104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    én gyanítom h mi a baj!(ezt nemtom miért kellett?
  • zsilike
    nevek!ok de most az elején kérdezek csak ilyesmit,később nem lesz gondom hidd el,csak most padlón!--hamary---thx!mike----??
  • Csesza
    mi a bajod?
  • Mike94
    vigyázz milyen jelzőket mondasz a fradira
  • hamary
    Védőnek próbáld meg a Fehérvári Horváth Gábort.
  • Csesza
    keresel olyan jatékosokat akiknek lejárt a szerződésük, esetleg kölcsönveszel
  • zsilike
    Sziasztok kérdésem lenne:keztem a Ferencvárossal!kiket tudnék ingyen elhozni,aki lealacsonyodik másodosztályba,lové semmi.ötlet?help mert már loadol.köszi
  • hamary
    2011-ben lemondtam Pécsett, és Spanyol elsőbe vettem az irányt, Cadis elfogadta ajelentkezésem ( UEFAba jutottak, végre egy ilyen csapat... :) )
  • miki36
    grat, menni fog ez
  • SiccTomi
    Hát mégse megy egyszerűen:) barátságosokon szenvedtünk, MU elen 0-3, astonv ellen 2-5. azért picit jobb kezdésre számítottam:)
  • soma22
    ez a stancu tényleg egy állat, 5 meccsen 6 gól, 7.86-os átlagteljesitmény, és még angolul sem tud:)

4 meccs 3 gy 1 d
  • Mike94
    watford
  • soma22
    nemtudom mire vélni a stílust, de nem is érdekel.
  • soma22
    rangadóval kezdtünk:

a képből kiderül, hogy aláirt stancu is
  • Darthmushroom
    Fuhh aki teheti Bellamyt igazolja le, meg vegye be kiugratásokat! eddig nállam 3mecs 7gól!
  • Fyrex
    haggyuk már, elmondtam a legszembetűnöbb dolgot a topikban és véleményeztem. ócsárolás? ugyan már kérlek. de helyette tessék:

"grat all, jók vagytok"

jobb ugye?
  • Darthmushroom
    Na végül a West Ham-el kezdtem el! 3éves cél h harcba legyünk a bajnokságért! idén célom a nemzetközi kupa szereplés elérése! Ennek fényében az egész edzői stábot is átalakitottam! nagy nevek is érkeztek Köpke,Gerd Müller! hát igazolások is igen szépen jöttek! első mecsünkön már is meglepetést okoztunk a liverpoolnak! de beszéljenek helyetem a képek!

• kretyás
    bakterSDF:FSDA:SD

most fostambe:SDF:ASDFsdf
  • kretyás
    akkor ennyi SSSS:: :ADFAS:DFS:

inkább a srácokat dicsérnétek, most kivételesen nem adtam el az egész csapatot az elején :D
  • soma22
    ááá csak egy kotsog ujrekk:DDDDD
  • gabber_saviola
    Kurtajóvagy Enyó :}
  • gabber_saviola
    te vagy itt a bakter vagy mivan? :ASDadadasddas
  • soma22
    ?

nem tudom editelni, egyébként
  • kretyás
    bazzeg akkor editeld mit faszosme nézte.
  • soma22
    A feltölthető maximális képméret: 750x469 pixel!

ez van a banner alatt, illetve felette egy képfeltöltő ami thumbnailes képet tesz be. nehéz lenne?
  • kretyás

Rolandooobácsi :D
  • SiccTomi
    Köszi, nézem őket:)
  • Mike94
    Lulinha jóhogy elmegy első évbe, de Lita nem fog
    de hát neked lehet h igen és csak én vok ilyen balfasz
  • Mike94
    Breno, Céser Arzo, vkp-nak Gelson Fernandes
  • SiccTomi
    Na köztes. 28.000.000.t kaptam átigazolásra. Kit javasoltok 2 belső védőnek?
  • soma22
    köszi megsasolom
  • soma22
    ha lulinha eljött első évben;)

amugy mindenképpen 2 csatár, helycserével
  • Mike94
    jah és próbáld meg Vuosot, nálam 39 gólt vert :)
  • Mike94
    menni fog ;)
    több ponttal mint nekem ;)
    Litáról máris lemondhatsz mer hozzám se jött még feljutás után sem annak ellenére h kiestek
    télen újra megpróbálom
  • saviola83
    Nyugi nekem sem megy a QPR-el nem tudok egy épkézláb taktikot összehozni?Ti az 1 vagy 2 csatárso játékra esküsztök és 1 vagy 2 védekeő középpályásra?
  • soma22
    tegnap este beleágtam újra egy angol mentésbe, wes bromot választottam.

nem mondanám baromi erősnek a keretet, de kiindulásnak remek lesz, és vannak benne általam szeretett és tisztelt pleják(gera, greening, phillips, beatie)

hozzájuk jött eddig dzsudzsák, lulinha egy év mulva(sajna), bejelentkeztem stancuért, és még most jutott eszembe lita is. Remélem végre lesznek sikerélményeim is a gammában, ennél nagyobb csapattal nem vagyok hajlandó játszani, ha nem megy akkor balfax vagyok(vagy már így is az vagyok:D)
  • soma22
    nemtudom mikor jön, si-től függ.
  • Darthmushroom
    Na grat mindenkinek! Megvolt az első szezonom elég simán feljuttotunk az olasz kupába a legjobb 4között estünk ki a juve ellen! de elég szerencsés volt a sorsolásunk! Palermo volt a legnehezebb ellenfelünk! két csatárom Bazzani és Possanzini a bajnokságba 23-23gólt vállalt! szerintem ezt a mentést is hanyagolom annyira nem kött le.. visszatérek angliába csak még nem tom kihez!
  • SiccTomi
    Ennyi rémlik, pedig nem is csaltam:) De este megnézem. Jó kérdés, nem emlékszem font vagy euro, de szerintem fonton hagytam, mert angliaba kezdtem:) Én is nagyon csodálkoztam, hogy ennyit kapok, bár most elbizonytalanítottam magam és lehet 22 milla :).

Este, ha hazaérek csinálok képet róla és felteszem:)

Arra gondoltam, hogy 2 jó védő 1 védekező középpályás (vass ádám van csak), 1 középpályást próbálok meg venni.

Védőm nincs "nagy" név, középpálya hajnal és buzsáky, wijnaldum (hajólírom) akit említenék, csatár, meg doudin és d. valle, meg a gray (aki saját nevelés).

Ha marad pénz esetleg egy csatár is kéne, de inkább a védelemre és a középpályára megyek rá szerintem az első szezonban.
  • Ngeri
    a 8.0.2 soma feburárban szokott? kb feb közepe nem? vagy te kb mikorra várod? me én várom az igazolsáok és bugokra :D