104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    én sztem ez egyáltalán nem újdonság, mármint a vip-páholyos
  • neB
    Hali Grat mindenkinek a sikerekért msot velem eléggé furcsa eset történt tudniillik elmentem TV-t nézni és akkor mondom jól állok bajnokságba bepörgetem szabira jó nem volt semmi baj de visszajöttem néztem egy nagyot semmi meccs utáni jelentés csak annyit írt ki hogy kikaptam erre rámegyek az eredményre és elkezdi lejátszani a MECCSET amit végül 5-2 nyertem (Chievoval avgyok Obinna 4 gólt lőtt :O ) De még ezutáűn újra leakarta volna velem játszatni a meccset a gép mondom **** és benyomtam újra szabira végül megkaptam az 5-2-őt ráadásul még kiiírta a meccs előtt hogy a VIP páholyban ottvolt XY érdekes mindenestetre beszúrom képbe

• Gunnersboy
    azthittem semmi sem megy be :D
  • hamary
    Egyébként elég szimpatikus a német bajnokság:D remélem nem rgnak ki.. :( 3. meccsem megnyertem
  • BBeno2
    nekem Spurs-nél Robinson a 2. és Kameni az első. mikor vettem őt akkro még nem volt scout-om. Akinfeevet és is akartam csak a mocskos oroszok nem adták.

• Gunnersboy
    amugy nálam ő csak 3.ik számu kapus, itt van az első 2 :)
    1.

2.
  • Gunnersboy
    nyárra volt 49 v 59misim igazolni (nem, nemköltöttem el, szvsz maradt még 50) , szerintem megtudnám venni őket :DDDD
    3. év, 2. évben BL-t nyertem, szerintem nemlenne gond az ilyenekkel, de már igyis megvan a 7 EU-n kivüli akiket igazolhatok, meg az első számu kapusom is kiválóan teljesít :)
  • shad0w
    nemhiszem h ehhez mesternek kell lenni.
    amúgy tényleg nem rossz kapus, szépen fejlődik, majd dobj róla képet később is. amúgy ha megtehetem én akinfeevet vagy oscar ustarit szoktam igazolni, bár tény h nem minden csapat engedheti meg magának őket.
  • Gunnersboy
    bocsánat mester :)
  • hamary
    szvsz később is :)
  • shad0w
    -n
  • Gunnersboy
    egyenlőre :D
  • drucker
    Inkább második, mint első... :)
  • Gunnersboy
    van egy kapus, külföldi oldalon olvastam a nevét, mint a jövő nagy tehetségeként számontartott kapus, leigazoltam (asszem olyan 100k- körül volt 3. év elején)
    nem mutatta az értékeit a gamma, de egy havi edzés utan most igy áll:

szvsz érdemes leigazolni, 1-2. számu kapusnak is jó :)
  • hamary
    ez meg a másik... a csatár aki lőtte a gólt, nem egy nagy ász... :/
  • hamary
    2 meccs után bizonytalan a helyzetem... ez elég nagy igazságtalanság.. úgy veszi a vezetőség, mintha az eddigi meccseket isén játszottam volna...
  • Gunnersboy
    Salzburg 0-0 Fiorentina, énse nyerhetek mindig :))))) ráadásul Mutu tizit hibázott xd
  • Fabio Capello
    nyugi nálam most a szokásos 20 ziccerből egy se megy be ellenfélnek az egy ziccer 13as finishel rendelkező csatártól gól
  • hamary
    Kupameccsen a Werder ellen 4-1 nekem.. Másodszorra jött a Nünberg. Nyerek 3-0-ra -> kilép.... Másodszorra kikapok 2-0-ra, akkor már nem lép ki.. grrrrh
  • karajjj
    tudom... :D
    kiesett a boro és mivel Mido az egyik kedvenc játékosom, gondoltam megveszem elég kedvező áron...
  • pLau
    hát nemigy gondoltam de mind1
  • hamary
    6 meccs után le is mondtam a Cádiznál... Jelentkeztem a Borussia Dortmundhoz, el is fogadták, gy most lentről kell őket felhoznom. Kupában továbbmentem, jó lenne egy UEFA. Nagy erősítést nem tervezek, Millánt leigazoltam, meg még egy középpályást akarok. Így jelenlegi karrierem
    2007 - 2011 május Pécs
    2011-2011 okt Cádiz
    2011- ? Borussia Dortmund... Egy-két évet tervezek náluk, aztán jó lenne egy nagycsapathoz... De lehet más tervem lesz, és belőlük építek egy szép nagy csapatot :)
  • karajjj
    elég sok pénzt...
  • SiccTomi
    Miért van az, hogy látom hozzátok kapnak munkavállalásit, hozzám meg nem? (pl. Lindado, Arshavin) a premierbe is megpróbáltam Őket is elhozni, de nem kapták meg. Miért?
  • Fabio Capello
    rossz a linked
  • szkisgyusz
    Sziasztok!Kezdtem egyet kedvenc bajnokságomban a plymouth-szal.Élmezőnyt igértem,jöttek az igazolások:Stancu,Dzsudzsák,Aaritalo,Kallon,Barazite.Ők vitték a csapat szekerét.Hozzájuk felnőtt:Halmosi,Seip,Ebanks-Blake,Tímár,Abdou.Meg is lett az eredménye.Kb féltávnál az élre álltunk,és bajnokok lettünk.Irány apremier liga!!!!!!!!!!!
    plymouth
  • pLau
    de mit keres ott mido?
  • drucker
    Jah, hogy kupameccs... Meglepődtem. :D
  • karajjj
    ez kupameccs volt :D a bajnokságban féltávnál harmadik vagyok 3 ponttal a MU és 4 ponttal a Chelsea van előttem
  • drucker
    Hú.. és ezzel a kezdővel hol vagy most a tabellán?
  • karajjj
  • drucker
    Jah télleg, annyit még, hogy milyen felállásban játszatod őket? 4-4-2? vagy vmi mássss?
  • soma22
    ez van ha a szerelés keményre van állitva
  • drucker
    Aha... hát sajnos nálam menniük kellett... :(
  • Fabio Capello
    hejj három játékosod nem kapott sárgát, milyenjátékmár:P

amúgy részvét
  • karajjj
    Walcott nálam a jobbszélső cseréje, Flamini meg Gilberto pedig Rosicky és Fabregas helyettese :D (Flamini csak azért maradt mert az első Chelsea elleni rangadón a 94. percben nyerte meg nekünk...)
  • kraawz
    hetedik meccsemen 4. piroslapot kapom , de hát jó ez a játék :)

• drucker
    Hát igen... én már egy kicsit átalakítottam a csapatot. Diaby-t, Walcott-ot, Flamini-t, Diarra-t, Gilberto-t már első évben eladtam. Október közepén vagyok most 3. szezonban. :P
  • karajjj
  • drucker
    Persze... :P nyáron nagy bevásárlást tervezek... Pár embernek mennnie kell...