104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• WartHogSon
    adj el játékosokat, vagy legalább kölcsönbe
    általában ha túlléped a fizetési keretet, akkor nem engedik nagyon tovább
  • Mor3llo
    menedzser asszisztensnek 40000eurós fizetés ??? :OOOO
  • BBeno2
    ilyenkor mi a teednő:

én megadnám neki a kért fizu.-t de a felsőbbség nem engedi . vhogy meglehet oldani hogy megkapja a kért árat??

• Csesza
    megvert?
  • soma22
    na még párszor...
  • drucker
    ^^ megvert
  • drucker
    Atletico-nál volt egy 47meccses veretlenségem... aztán jött a Cádiz és idegenben meg vert 3-0ra...
  • myl0
    Szép napot! Nagy nehezen meg lett a feljutát érő 2dik hely

• hamary
    Na, fél szezonban 10. lettem a Dortmunddal, télen kicsit erősödni fogunk. (12. voltam mikor átvettem, szoktatni kellett a taktikához őket, megtalálni a jó felállást, nem volt egyszerű... )
  • shad0w
    ezeket mondjuk nem tudom, h csináljátok. mondjuk nálad még elképzelhetőnek is tartom, hisz nem a legdurvább bajnokság, viszont te nagyon erős csapatot raktál össze, de mindez egy olasz, angol vagy egy erős bajnokságban visszatöltés nélkül számomra nagyon nehezen hihető. bármilyen jó csapatom is volt a milannal, mindig becsúszott pár rosszabb meccs, vagy fontos játékosok dőltek ki a sorból, vagy a - sokak szerint - "csaló játék" vett el tőlem néha igen fontos pontokat. nekem is jött össze ilyen 10-20 meccses sorozat, de h 60 meg csaknem 90 meccsen egyszer sem kikapni, az nem gyenge na :) szóval aki mindezt tényleg bármiféle csalás nélkül érte el annak gratulálok!
  • Gunnersboy
    nekem most Salzburgban bajnokságban ilyen 89 meccses veretlenség

Mióta elkezdtem a gammát, egyszer nemkaptam ki bajnokin :DDDddd
  • SiccTomi
    Mi alapján dönti el, hogy ad e munkavállalásit vagy nem? Ugyanaz a játékos nekem a leedsbe nem kaptam meg, mint ahogy látom másoknál szintén angliába igen. Van vmi. tipp?
  • Mike94
    a rohadt én akartam TÉKelni :D
  • neB
    Egyébként Grat mindenkinek főleg Drucker-nek kedvenc csapatommal miylen sokra vitte :D
  • neB
    Végeredmény keret jöhet a Seria A :D (kell egy jó kapus meg csatár meg szélsők meg hát mindenkéne elég gyengének érzem magamat :) )

• myl0
    Hja ez eléggé felb.szott volna engem is. Megértelek.
    (Folytatódik a menetelés közben a Sheffieldel: Bajnokság 29. forduló: 1. West Brom 65p, 2. Plymouth 60p, 3. Sheffield 58p, 4. Watford 56p elég szoros)
  • drucker
    Jah... majd később én is kezdek kisebbel újra, de ez a Birmingham totál fel*úrt, hogy miért lép ki alkalmazási hibával. :( BL újoncként 1. helyről mehettem tovább csoportból szal'.

2. szezonomban 30gy 8d volt (Arsenal) most a 3.ban 22meccs után 18gy 4d. :P Plusz 1. szezon végén az utolsó meccs.
  • myl0
    Nekem a Barcával volt egy 25 meccses veretlen sorozatom (26 a klubb csúcs), de az utolsó helyen lévő Deportol sikerült kikapni :S
    Mondjuk most gondolok bele, h 61 meccs az majdnem 2 szezon :)
    Barcát azért is pihentetem, mert nem igazán találtam benne kihivást.
  • drucker
    2011-ben Birmingham-mel 23meccs után veretlen voltam... csak hát fm úgy döntött, hogy elcseszi mentésem, és ezért nem tudom folytatni :( 8ponttal vezettem a Chelsea előtt...
  • myl0
    Mondjuk kicsik sok volt a "valamikor", de a lényeg sztem érthető volt :D
  • myl0
    hát az nem semmi teljesítmény, gratulálok! Remélem a én is elérem valamikor a Shefieldel ezt valamikor (mondjuk 2020ra :P)
  • drucker
    Jah... mellesleg, hogy mondjak is vmit, Arsenal-lal 61. veretlen meccsnél tartok bajnokságban (L) :D
  • myl0
    hja, de nekem jól jön :)
  • drucker
    Hatalmas cheat-ember... :D akárhányszor játszok Sefild ellen akármilyen jó védőm van full sebességgel (pl Toure) 8x körbefutja és belövi... szal szánalmas :D
  • myl0
    miért, ha megkérdezhetem? :)
  • drucker
    Sharp-ot gyűlölöm teljes szívemből... :)
  • myl0
    És még egy kép a házi gól királyomról Billy Sharp -ról

• myl0
    Folytattam
  • myl0
    Szép napot!
    Folyattam a mentést a Sheffield-el. Bajnoki cím az elvárás (vezetőségi részről), de sztem a 2dik hely lehet elérhető talán.
  • neB
    Obinna kezd belelendülni :O

• Fabio Capello
    kölcsön kell adni
  • kraawz
    aki jártas angliában,segíthetne egy kicsit

mért van az,ha leigazol az ember egy játékost , és nem tudom játszani,mert a neve előtt wp ikon van. új szerződést kötök,semmi .. kölcsön kell adni vagy mi a teendő ?
  • WartHogSon
    Üdv nektek FM08 fanok!

Kezdtem egyet a Kazincbarcikai SC csapatával. (am itt lakom :D)
    Első szezon: kínkeserves szezon, a cél az volt, hogy ne essek ki az NB2ből, sokáig az utolsó 3 között voltam, de egy nagyon jó véghajrával beértem a 8. helyre. Persze közrejátszott az is, hogy januárban sikerült nagyon jól beerősítenem.
    A következő szezonban a kerethez még igazoltam 1-2 erősítést, és a fiúk ott folytatták, ahol abbahagyták, végig stabilan, csak néha átadva, de meglett a feljutást jelentő első hely.
    Most szinte minden játékosomtól megszabadultam, kivéve 1-2 nagyon jót, és ingyen NB1-es tapasztalatú játékosokat hoztam, kíváncsi vok, mire lesznek képesek. A cél most egyenlőre a biztos bennmaradás.

• hamary
    Kikaptam a Salzburgtól.. Kéne erősítés, de nagyon nehezen megy, de hollandiában occsón vannak playak :)
  • LBotond
    köszi
  • Csesza
    belemész a játékos profiljába

nézet (jobb felső sarok)

friss változások megj.
  • LBotond
    sziasztok
    az lenne a kérdésem hogy hol lehet beállítani hogy a játékos adatlapján az értékei mellett ott legyen, hogy miben fejlődött? ahogy lulinhánál van...
  • Mike94
    ismerjük, elég sokan én is elég jól :D
    az a legszebb amikor úgy kaptam ki 2-1re h ők egy lövésből egyszer találtak kaput és 30ból 20x és vége 2-1 oda... most egy időre le is tettem efemet
  • hamary
    Helyzetarány : 12-3
    Gólarány: 0-1
    Gól: szögletből..

no comment, a játék csalásához
  • Forza Italia
    [IMG][/IMG]