104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• shevy
    hali, a logokat milyen mappába kell bemásolni? olvastam faq-t, de nincs benne, idegesítő német meg angol bajnokságban a gagyi logok, kösz
  • Mike94
    tudomásom szerint, de az nekem müxik, egy próbát megér
  • Gunnersboy
    igen
  • Magic Boy
    Tehát akkor csak a December eleji béta van kinn belőle?
  • Mike94
    én eleve csak olyan bétáról tudok ami csak peccsel megy, jah és tömörítetlen mentéssel
  • Magic Boy
    Sziasztok az FM Genie Scout 2008-as verziójáról tudtok valamit amelyik megy a patch-al is?
  • zsilike

MILAN nal azért rendben megy.--+nemtom ez a reklamáció a bírok felé,hát nincs értelme azon kivül h eltiltanak,megbüntetnek ,néha elismerik a biroi tévedést,de hát semmi nem történik tudtommal,akkor miért kérdezik egyáltalán,nem tul reális.
  • zsilike

Fodornak köszönhető....meg is nyerhettük volna,csak felkészülési volt.
  • Utley
    Giuseppe Rossi 3x beköszönt,igy a Chelsea 3-0-ra elvert,de köszönhetem az idióta sporinak,aki rendesen befújta a hazai pályát...70perc emberhátrány...Pápá UEFAkupa
  • Fabio Capello
    Hmm érdekes jelenség.... 55e ajánlatot tettek Gosztonyira amit elutasítottam, aztán még két csapat tett 45e értékű ajánlatot, és nem volt beleszólásom a dologba, csak annyit láttam, hogy el lett fogadva az ajánlat. A vicc: nem lehetett csak úgy kompenzációval igazolni, nem az elnök bírált felül, és kivásárlási ár sem volt... El is ment a Zaragozához, hiába kínáltam neki új szerződést. Érdekes....
  • Fabio Capello
    egy MU után az már semmiség :P csak így tovább :)
  • Utley
    Időközben sikerült a FA kupa 5.kanyarba a Luton-t is kiverni idegenbe 4-0A következő ellenfél megint idegenbe...Chelsea v Man City....Megint nem én leszek az esélyes...
  • Utley

Bocs kicsit este van,de nagy a boldogság
  • Utley
    [url=http://users.cwi.hu/sgupload/1201653098.jpg][img]
    Asszem ez magáért beszél
  • Utley
    Doudin-t leigazoltam Championshipbe a 2.évbe.Doncaster-el vagyok,de a fejem fogtam a formától....8meccsen 0gól,majd eladtam a Chester-be 210.000 font + 40%-ért...Ott most 2meccsen vert 4 gólt...Amúgy 8.helyen haladunk az FA kupába a Man utd-hez megyünk...Nekem a Szlovén játékosok nagyon beválnak,és fillérekért lehet elhozni őket...
  • Fabio Capello
    Stancu aláírt hozzám Filipenkot viszont az orrom elől vitték el :( (Meg amúgy se tudott volna jönni a max két EU-s miatt...)
  • soma22
    stancu v niculae csatárnak, filipenko pedig a védelembe
  • Fabio Capello
    Nos végetért az első szezon a Sociedaddal, ahogy elvártam, sikerült feljutnunk első helyen, sajnos a kupától viszont hamar búcsúztunk, sebaj majd jövőre :) Érkezett Doudin, Andrejev, és Gosztonyi, felkészülvén a jövőre, de mindenképpen meg kell erősíteni a csapatot a következő szezonra.... Elsősorban a védelmet kell feljavítani, és nem árt egy jó befejező csatár sem, majd meglátjuk hogy alakul
    Tabella:

Statok:
  • zsilike
    én "kirugnám" azonnal-azaz hagyjad!!találsz eég jelentkezőt,hasonlot,aki nem pofátlan ennyire.
  • Gunnersboy
    reload van bőven, de nem én nálam, azt meg őszintén leszarom mitgondolsz rólam, mint játékos és mint ember, ez egy fórum, nem társkereső, ugyhogy jobblenne ha abbahagynád a gyanusitgatást, flémkeltést (amiért megjegyzem Capello hogy bünti járna, nemérdekel hogy én is kapnék e, csak reagáltam)
    és a saját játékoddal foglalkoznál

mostmár ON
  • zsilike
    egy sikertelen reload utan elsirod magad?ezt most nem értem.
  • Gunnersboy
    jo akkor kamu, sajnálom hogy magadbol indulsz ki és egy sikertelen reload utan elsirod magad.....
    mellesleg márcsak röhögnék rajta ha kikapnék, mivel 15forduló utan is kb 15 pontos előnyöm van........
  • zsilike
    ja és ezért álítom h Milannal is kihívás,és nagycsapatokkal is!persze más a dimenzió,ugyhogy nálam Milan-Magarország maneg jön be legjobban.+igy tudok segíteni a magyar bajnokság sorsán is.
  • zsilike
    igy legyen!vereséget is fel kell dolgozni!sőt ha hosszabb pech szériát elkapsz és a morál leesik,hát ember legyen a talpán,aki visszahozza,pont ez a kihívás.
  • Fabio Capello
    ez természetes, minden gammában benne, van én is hiába vagyok a Sociedaddal másodosztályban, van pár csapat ami így is meg tudott verni, és senkit nem aláztam 6-7 góllal. Pont ebből adódik a játék realitása, hogy kiscsapat is okozhat meglepetést.

Amúgy befejezem lassan a szezont, egy félóra és jönnek a képek is :)
  • zsilike
    nem lesz vita,amit irsz lehet h igaz!de van reload bőven,én nem igy játszok!+gép is leszopat,nemtehetszellene.-ez tény,azistény h leültetlek egy gép elé,10ből-20ból egyszer kikapsz még milannal is,/én milant viszem és saját tapasztalatból állitom.
  • Fabio Capello
    elfelejted, hogy egy kis bajnokság legerősebb csapatáról van szó, amit az átlagpléjákhoz képest sokkal jobb játékosokkal erősítettek meg, Gabe esetében simán belefér, hogy a bajnokságban ilyen sokáig veretlen maradjon. De nagyon nem szeretném ha ebből vita lenne.
  • zsilike
    simán igaz!érdekes ez a 89 veretlenség és társai simán kamu,de mindegy ti is tudjátok,h a gép elintézi h ne légy veretlen,ugyhogy nemhiszem ezt ebben a formában.
  • Darthmushroom
    Grat minden kedves managernek! Vannak szép eredmények!
    de viszont nekem is jön az eredmény a West Ham-el! Liga kupa 4között is ott vagyunk! plusz vezetünk a bajnokságba! a védelem és támadosor is brutál lett pedig csak az első szezonom!
  • hamary
    Juninho második meccsén: 2 szabadrúgás gól.. :D
  • Fyrex
    pálinkás jóestét, és gratuláció minden kadves managernek :)
  • hamary
    Továbjutottam a Német Kupa negyeddöntőjébe.. Vettem egy Juninho nevű playat, neki is 20-as a szabadrúgása... :D
  • soma22
    hol az elakadásjelződ?:D
  • Csesza
    mintaatom
  • gabber_saviola
    megvert?
  • BBeno2
    előző men.asszisz. -em is azért ment el mert sokat kért és nem tudtam neki a nnyi fizut adni (Pepe Garande).

most meg ez is elfog menni. szuper.
    már kinéztem magamnak uj jelöltnek a MU mene.asszi.jét. :D
  • Fabio Capello
    semmit, ha nem fogadja el a kisebbet akkor menjen ahova akar :D Szimplán lehetetlen hogy ennyit kérjen... Nálam 27.000 fizuja van a real man.asszisztensének
  • Gunnersboy
    képen látsik hogy 750k-val van az engedélyezett alatt, szimplán IRREÁLIS az a fizu amit kér....
  • BBeno2
    nincs túllépve a keret. csak nme értem hogy miért nem adhatok neki töbebt mikor a Sevilla-nál a menedzser asszisztens 40.000-ret keres. szla ott megkapja itt meg a (világ leggazdagabb klubja vagyok ) REAL ban nem. nem értem.
  • drucker
    Bizony, hogy meg... Nem tudom miért 3x küldte el... :O