104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Nem tudom,de én a sima 4-4-2-t "megbuherálva",vagy a 4-3-2(szélő támadóközép)-1támadós taktikát próbálnám.2.szezonba a Bajzát fejelgette a gólokat
  • soma22
    ha megnyugtat akkor hallgatásom oka az hogy a west brommal 2. évemben is csupán középmezőnybe tudok kerülni úgy hogy a középpálya gera-greening-dzsudzsi, előttük lulinha, csatársorban stancu, beattie, niculae...
  • Utley
    Az ideg baltázza szét a fejem,hogy a szezon legfontosabb meccsén betlizünk...44.fordulóba hazai pályán égek 4-1-re a Millwall-tól....hozzá kell tennem 16löket találta el az ellenfél kapuját,míg az enyém 3 és aból kaptunk 4 gólt...Utolsó 3 fordulóba az ellenfelek kapusai 9-es átlagot hoznak 2 fordulóval a vége előtt.A 6.hely 4 pontra,azaz sansztalan a Playoff...
  • Gunnersboy
    2007est 08as ápdéteset tolom, aztprobaltam ki most, ez jobb mint a 06 :D
    cask azabaj angol liga van csak:d
  • Fabio Capello
    pontjólesz az ikszpresszmjuzikomra :D
  • Gunnersboy
    Itt kell regelni (igen, tényleg ez a neve, de az én SE-mre is jó meg csomo telora még)

ha az megvan letöltésekre katt, keresőbe beirod hogy football és kiadja a találatok között valahol :}}}

szerk.: ha aztirod be hogy CM, akkor már ad ki 07, 08as verzsönt is ohhohohóó nemunatkozom holnap isyben :}
  • miki36
    jaja nekem is jöhet:)
  • Fabio Capello
    bazz... a mobilos CM2006 linkjét már küldheted is pmben :D
  • Gunnersboy
    amugy geciprovagyok telomon CM 2006al nyomom, mer fm fosul van telora ráadásul nemis az csinlja aki PC-re, de mindegy állatság :}}}}}}}
  • Mor3llo
    TZH :DDDDDDD
    asd-vel szokás, de Te tudod...ez a kockaröhögés :DDdd
  • hamary
    :D több helyen láttam már, és nem nagyon értem... :TZH
  • Fabio Capello
    sír a röhögéstől és nem látja már hogy melyik billentyűt nyomkodja a D helyett :P
  • hamary
    hülye kérdés , de az ":ASD" ez mi a francot jelképez? :P
  • Gunnersboy
    A:_Das.dA_S:Dasd_:Asd grat csak igy tovább :D
  • Fabio Capello
    Rettegj Priméra División, a Real Sociedad visszatért!! :D
  • hamary
    Közbe Nigéria menedzsere is lettem..Meg minél több edzvel próbálok jó kapcsolatot összehozni :D
  • Fabio Capello
    Ez jött elsőként:

Aztán ez:

Végül ez:

és mindhárom kp ajánlat
  • soma22
    valoszinüleg volt egy minimális kp+járulék ajánlat ezesetben te döntesz
  • miki36
    lehet hogy az nem kp volt?
  • Fabio Capello
    ugyanakkor az 55e ajánlatot el tudtam utasítani :S
  • soma22
    pl nem nézed hogy mennyire kicsi, jelen esetben 45 ezer. ha nem siklod át akkor felemeled mondjuk 7,5 misire és a kutya nem viszi el tőled
  • Gunnersboy
    pihentetem Salzburgos mentésemet picit, következő játékban is random választok valamilyen csapatot :Dd
  • Fabio Capello
    Jahm... szerencsére megúsztam "ennyivel"
  • zsilike
    én ugytudom h automatikus ez a záradék,hogy lehet átsiklani?
  • soma22
    dzsudzsiig nekem is kimaradt, drága tanulópénz volt
  • Fabio Capello
    áhámmm... mostmár értem :) Kösz, ez kimaradt nekem :S
  • soma22
    az történt hogy figyelmetlen voltál a leigazolásánál, ugyanis:

spanyol 2. osztályban kötelezően rögzitened kell a szerződésében egy elengedési záradákot, amin gondolom átsiklottál minden gond nélkül.

tőlem így vitték el dzsudzsit párszázezerért.
    a fontosabb játékosaidnál nézd meg ezt az opciót, és köss velük újat, és ezt az értéket vidd feljebb ha az 1. osztályban is kell.
  • zsilike
    és játékos státuszban nem volt kipipálva az X összeg fölött elfogad opció?ha minden ajánlat elutasít kipipálva volt,akkor tényleg rejtély a Gosztonyi-ügy.ha olyan fontos probáld meg visszaigazolni,de nem sok az esély
  • Fabio Capello
    grat :)
  • Gunnersboy
    na, mostmár tényleg első vagyok a csoportban, Fio a másik továbbjutó
  • Fabio Capello
    nem voltam szabin, az egész úgy jött, hogy villogott a három új üzenet, mindhárom ajánlat volt, de csak az egyikre nyújtott opciót hogy elutasítsam a másik kettő automatice el volt már fogadva
  • zsilike
    a Gosztonyi-ügyből kérdezem,h nem lehet h 1 v több nap szabi alatt intézte el neked a gép?vagy nem voltál szabin?én már jártam igy 1 nap szabi elég volt h 2 pléyát eladjon a vezetőség,mondjuk szabadságnál nem állitottam be a minden ajánlat elutasítását.
  • hamary
    Köcsög játék.. 78. percben vezetést szerzek idgenben.. erre meg a 88. percben lőnek egy gólt ( 4szer pattant vissza a csatárhoz a labda ), 90+. percben, meg a kapus indítja a csatárt az meg simán belövi.. legalább ne ilyen feltűnően akadályozná meg a győzelmet
  • Fabio Capello
    Na az komoly :D

Elkezdődik lassan a második szezonom a Sociedaddal, két felkészülési meccsből 1 gy és 1 x, sajna nem volt pénzem komolyabb erősítésre, így jött befejezőnek Stancu, a védelembe pedig ingyen Ooijer, Delibasicnak lejárt a kölcsönszerződése, Gosztonyi meg.... még mindig nem értem mi történt. Na mindegy, az első pár meccsem: Racing, Barca, Betis, AtMadrid, Villareal... ezekből a meccsekből szeretnék legalább 9-10 pontot bezsebelni
  • Mike94
    ;) :DDDDddddddddddddddd(tudod te mire gondolok :D)
  • Gunnersboy
    ilyen csapatok vannak UEFA kupa csoportokban:
    Manchester Utd., Rangers, Bordeaux, Espanyol, Ajax, AC Milan, Dortmund, Feyenoord, Bayern, Sporting, Hamburg :D

De Reading meg Bilbao is uefa kupás :}
  • Fabio Capello
    :)
  • shevy
    látom, tényleg
    én a felinstallált mappába tettem, nem pedig a dokumentumokba
  • Gunnersboy
    sikerült tovabbjutni BLben, egy forduloval a vége előtt, remélem tényleg első helyen a csoportbol, mert ahogy néztem a tavalyihoz képest gyengébb csapatok a továbbjutók

kép:
  • Fabio Capello
    én írtam a FAQ-t eléggé benne kell h legyen :D

2. Hova másoljam a logokat, facepackeket, stb.
    Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2008 és itt létrehozod a graphic/picture mappát, és ide másolhatod őket.

Ami kifejezetten neked kell az a logos/nation stb... de vszeg a logopackben már ez a fájlszerkezet van benn/van readme ;)