104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #5097 Nem tudom,de én a sima 4-4-2-t "megbuherálva",vagy a 4-3-2(szélő támadóközép)-1támadós taktikát próbálnám.2.szezonba a Bajzát fejelgette a gólokat -
#5096 ha megnyugtat akkor hallgatásom oka az hogy a west brommal 2. évemben is csupán középmezőnybe tudok kerülni úgy hogy a középpálya gera-greening-dzsudzsi, előttük lulinha, csatársorban stancu, beattie, niculae... -
Utley #5095 Az ideg baltázza szét a fejem,hogy a szezon legfontosabb meccsén betlizünk...44.fordulóba hazai pályán égek 4-1-re a Millwall-tól....hozzá kell tennem 16löket találta el az ellenfél kapuját,míg az enyém 3 és aból kaptunk 4 gólt...Utolsó 3 fordulóba az ellenfelek kapusai 9-es átlagot hoznak 2 fordulóval a vége előtt.A 6.hely 4 pontra,azaz sansztalan a Playoff... -
#5094 2007est 08as ápdéteset tolom, aztprobaltam ki most, ez jobb mint a 06 :D
cask azabaj angol liga van csak:d -
#5093 pontjólesz az ikszpresszmjuzikomra :D -
#5092 Itt kell regelni (igen, tényleg ez a neve, de az én SE-mre is jó meg csomo telora még)
ha az megvan letöltésekre katt, keresőbe beirod hogy football és kiadja a találatok között valahol :}}}
szerk.: ha aztirod be hogy CM, akkor már ad ki 07, 08as verzsönt is ohhohohóó nemunatkozom holnap isyben :} -
#5091 jaja nekem is jöhet:) -
#5090 bazz... a mobilos CM2006 linkjét már küldheted is pmben :D -
#5089 amugy geciprovagyok telomon CM 2006al nyomom, mer fm fosul van telora ráadásul nemis az csinlja aki PC-re, de mindegy állatság :}}}}}}} -
#5088 TZH :DDDDDDD
asd-vel szokás, de Te tudod...ez a kockaröhögés :DDdd -
hamary #5087 :D több helyen láttam már, és nem nagyon értem... :TZH -
#5086 sír a röhögéstől és nem látja már hogy melyik billentyűt nyomkodja a D helyett :P -
hamary #5085 hülye kérdés , de az ":ASD" ez mi a francot jelképez? :P -
#5084 A:_Das.dA_S:Dasd_:Asd grat csak igy tovább :D -
#5083 Rettegj Priméra División, a Real Sociedad visszatért!! :D
-
hamary #5082 Közbe Nigéria menedzsere is lettem..Meg minél több edzvel próbálok jó kapcsolatot összehozni :D -
#5081 Ez jött elsőként:
Aztán ez:
Végül ez:
és mindhárom kp ajánlat -
#5080 valoszinüleg volt egy minimális kp+járulék ajánlat ezesetben te döntesz -
#5079 lehet hogy az nem kp volt? -
#5078 ugyanakkor az 55e ajánlatot el tudtam utasítani :S -
#5077 pl nem nézed hogy mennyire kicsi, jelen esetben 45 ezer. ha nem siklod át akkor felemeled mondjuk 7,5 misire és a kutya nem viszi el tőled -
#5076 pihentetem Salzburgos mentésemet picit, következő játékban is random választok valamilyen csapatot :Dd -
#5075 Jahm... szerencsére megúsztam "ennyivel" -
zsilike #5074 én ugytudom h automatikus ez a záradék,hogy lehet átsiklani? -
#5073 dzsudzsiig nekem is kimaradt, drága tanulópénz volt -
#5072 áhámmm... mostmár értem :) Kösz, ez kimaradt nekem :S -
#5071 az történt hogy figyelmetlen voltál a leigazolásánál, ugyanis:
spanyol 2. osztályban kötelezően rögzitened kell a szerződésében egy elengedési záradákot, amin gondolom átsiklottál minden gond nélkül.
tőlem így vitték el dzsudzsit párszázezerért.
a fontosabb játékosaidnál nézd meg ezt az opciót, és köss velük újat, és ezt az értéket vidd feljebb ha az 1. osztályban is kell. -
zsilike #5070 és játékos státuszban nem volt kipipálva az X összeg fölött elfogad opció?ha minden ajánlat elutasít kipipálva volt,akkor tényleg rejtély a Gosztonyi-ügy.ha olyan fontos probáld meg visszaigazolni,de nem sok az esély -
#5069 grat :) -
#5068 na, mostmár tényleg első vagyok a csoportban, Fio a másik továbbjutó
-
#5067 nem voltam szabin, az egész úgy jött, hogy villogott a három új üzenet, mindhárom ajánlat volt, de csak az egyikre nyújtott opciót hogy elutasítsam a másik kettő automatice el volt már fogadva -
zsilike #5066 a Gosztonyi-ügyből kérdezem,h nem lehet h 1 v több nap szabi alatt intézte el neked a gép?vagy nem voltál szabin?én már jártam igy 1 nap szabi elég volt h 2 pléyát eladjon a vezetőség,mondjuk szabadságnál nem állitottam be a minden ajánlat elutasítását. -
hamary #5065 Köcsög játék.. 78. percben vezetést szerzek idgenben.. erre meg a 88. percben lőnek egy gólt ( 4szer pattant vissza a csatárhoz a labda ), 90+. percben, meg a kapus indítja a csatárt az meg simán belövi.. legalább ne ilyen feltűnően akadályozná meg a győzelmet -
#5064 Na az komoly :D
Elkezdődik lassan a második szezonom a Sociedaddal, két felkészülési meccsből 1 gy és 1 x, sajna nem volt pénzem komolyabb erősítésre, így jött befejezőnek Stancu, a védelembe pedig ingyen Ooijer, Delibasicnak lejárt a kölcsönszerződése, Gosztonyi meg.... még mindig nem értem mi történt. Na mindegy, az első pár meccsem: Racing, Barca, Betis, AtMadrid, Villareal... ezekből a meccsekből szeretnék legalább 9-10 pontot bezsebelni -
#5063 ;) :DDDDddddddddddddddd(tudod te mire gondolok :D) -
#5062 ilyen csapatok vannak UEFA kupa csoportokban:
Manchester Utd., Rangers, Bordeaux, Espanyol, Ajax, AC Milan, Dortmund, Feyenoord, Bayern, Sporting, Hamburg :D
De Reading meg Bilbao is uefa kupás :} -
#5061 :) -
#5060 látom, tényleg
én a felinstallált mappába tettem, nem pedig a dokumentumokba
-
#5059 sikerült tovabbjutni BLben, egy forduloval a vége előtt, remélem tényleg első helyen a csoportbol, mert ahogy néztem a tavalyihoz képest gyengébb csapatok a továbbjutók
kép:
-
#5058 én írtam a FAQ-t eléggé benne kell h legyen :D
2. Hova másoljam a logokat, facepackeket, stb.
Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2008 és itt létrehozod a graphic/picture mappát, és ide másolhatod őket.
Ami kifejezetten neked kell az a logos/nation stb... de vszeg a logopackben már ez a fájlszerkezet van benn/van readme ;)