104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GTheo
    Genoa Juve vagy Ajax ?
    Vki felsorolna érveket mind1ik mellett ?
    Genoa vmeik múltkori meccse alapján lett, szimpi, van vmi jó jobbszélsőjük meg jó a csatársoruk, Juvét bírom az olaszok közül, Ajax meg hollandkedvenc :) Na meg Davids és Huntelaar ottvan :)
  • Fabio Capello
    ááá dehogy :D
  • Utley
    Grat
    Amint látom nem nagyon nyúltál bele az összeállításba
  • Fabio Capello
    Győzelemmel felérő döntetlen... Nem is rossz a bajnokság és a BL címvédője ellen :)
  • Utley
    Szerencsésen tudunk igazolni,bár nem akarom elkijabálni.2009-10-es szezonra sikerült Doncasterbe igazolni ,Bouba Diop,Freddy Eastwood párost...Középpályán egy sokat futó középpályás,ill a csatársorba egy giga spiller a reményeim szerintMegpróbálom még Frazier Campbell-t és vagy Danny Haynes-t a csatársorba.Sajna Smertin "elöregedett",ezért a Szlovén vagy Román piacról kell egy forma helyette...Kiváncsi vagyok,erre az évre mennyit kapok igazolásra
  • Gunnersboy
    itt legalább vna Real, Milan,Manchester, nálam 2009ben már csak uefa kupában voltak :DDD
  • hamary
    Jéne legyőzve... 6. vagyok, 4 ponttal a Schalke előtt... De most 4 nagyon nehéz meccs jön :(
  • hamary
    ott a Lyon is... és képes voltál legyőzni őket :'(
  • BBeno2
    ilyen ,,nagy csapatok,, jutottak be a kisesési körbe a BL-be 2014-ben :D

• hamary
    Nünbergtől már kikaptam.. De a gép nem csalt, hisz nekem 11 nekik meg csak 10 helyzetk volt, s így 3-0-ra nyertek
  • hamary
    Én nem akartam új játékot kezdeni, inkább lemondtam... Dortmund meg szimpi volt, úgy gondoltam megpróbálok valamit kezdeni velük valamit :D Újat meg nem akartam kezdeni :) Sok sikert a Tottenhammal, én az Intertotora megyek.
  • GTheo
    Dortmunddal elég jól lehet nyomni, 2007ben első évben bajnok lettem velük :P
    Most épp a Tottenhames mentést tolom, még 4 forduló, 5dik hely eddig, most vertem meg a már bajnok MUt :) 4pontra van a 4dik hely, nagyon kéne, elég sok pénz lenne a BL ! De ha nem hozom a rangadókat( Pool,Arsenal) akkor hátrébb is csúszhatok, mivel mind2 mögöttem van...
    De gondolkozok vmi új játékon, Genoa, Juve vagy Ajax.....
  • hamary
    Dortmund - Kaiserlautern 2-0
  • hamary
    Bayer Levcerkusen - Dortmund 1-2
    Stancu gól király is lehet :D
  • Gunnersboy
    ........
  • drucker
    Nem hinném, hogy jó választás...
  • hamary
    igen, ezeket tapasztalom.. :D De ilyena a valós élet is... Csak abban a pillanatban, nem tudom, és nem is fogom elfogadni :D
  • hamary
    Schalke ellen nyertem... Fontos rangadó volt
  • Mike94
    hajerá de azér ennyire ne merészkedj jót gondolni mer tudod milyen a gamma :D
  • zsilike
    szedd a korrekt patchet,de készülj mert nehéz lesz a game!no crack!
  • hamary
    Izzítom tovább a mentésemet... :) Jövőre nem lesz nemzetközi kupa, de nyáron erősítek, és akár bjnokság megnyerése is cél lehet.
  • Gunnersboy
    miutan uj jatekot akarnék kezdeni kicsit más környezetben, felraknám a 8.0.1-es patch-t de ha rákattintok kiirja hogy nem Win32 alkalmazás, ez nemtudjátok miért van?

Capello: köszi, közbe nezem, igendurwa csavot generált nekem a gép U19be x)
  • Fabio Capello
    grat :)
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
  • zsilike
    igen,ha esik akkor közvetlen,gyors passzra átrakom,általában nem müködött,de az a helyzet h pályafütést szereltek be és a vezetőség vagánykodott h mostantól nem számit az aktuális éghajlat,idő!de hát ezt nem müködött ugytünik,na mindegy!+4 öngólt rugtunk 6 meccsen,ez rekord,remélem ezzel vége a szopatásnak.hajrá mindenki
  • Gunnersboy
    miért is?
  • drucker
    Doudin a MU-ba? XD érdekes
  • neB
    Van ez így :D
    Most döbbentem rá hogy -2,5 millába vagyok (fontban mérendő :O ) én nagyon értek a gazdaság lenullázásához
  • Gunnersboy
    5 meccs =/= 3gy 3v :DDDD
  • neB
    Hali! Először is grat mindenkinek!

Én most kezudem meg 2. szezonom Chievonal feljutottam széria á-ba már lement 5 mérkőzés 3 győzelem 3 vereség :) A helyzetkihasználás nem a legjobb itt a kép róla ha nem kapok büntetőt akkor nem tudom mi lett volna :D (Jimenezt ingyen szereztem meg egy 2. (!) ligás csapattól enm tudom hogy csináltam)

• Gunnersboy
    hát ha gondolsz a jövőre, ahho Giggs-nek keresel utódot, Neville-nek, meg veszel valami fiatal csatárt (Doudin)
  • dalackraul
    Üdv és grat all!!! 2009-ben vagyok a Manchesterrel kaptam 29Millió Fontot Átigazolásra csak nem tudom kit vegyek ebbe a csapatba!!!!
    Csapatom:
    Kapuba ,Ochoa,Van der sar,védők,Ferdinand,Vidic,O shea,Nevile,Evra,Daniel Alves,Középpályán,C Ronaldo,Kalou,Hargreavs,Ever Banega,Carrick,Anderson,Nani,Gigs,Csatárok,Tevez,Ronney,Saha,

Köszi előre is a válaszokat!!!!
  • shad0w
    na grat látom sikerült kilábalni belőle. amúgy egy ugyan ilyen sorozatba én is belefutottam anno, ahogy te is írtad nálam is az eső volt a hibás akkor :) alapvetően gyors, direct passzos játékot játszottam, ami akkor abszolút nem működött, itt adta valaki a tippet, h figyeljek az időjárásra mert már az is sokat számít. igaza volt.
  • zsilike

remélem megtört a jég!friss levegő,lőporszag!egyből megvan,hiába szeretem reggel a napalm illatát!
  • Fabio Capello
    Hehe hiába rúgták le a középpályámat, elsüllyesztettem a tengeralattjárót :D
  • zsilike
    ja és az még a szép h felhőszakadás van 4 meccsen keresztül!?teljesen megbénult a team,kb mintha valami másodligás csapattal lennék!na de vmt kitalálok,remélem a vezetőség türelmes lesz.azt irják megfelelő az irányításom,érdekes
  • zsilike
    hihetetlen csávába kerültem MILAN nal,ilyen nincs a csaló gép zsinorba az 5.meccsemet csalja el!4 tizenegyest kapo az ellenfél,minden kimarad nálam,peccsre gyanakszom,innen lesz nehéz visszajönni,+09-es évemnek löttek,ezzel a morállal várom a cselzit,reménytelen,hacsak a gép nem csalja be nekem.
  • Fabio Capello
    Ez a jó hozzáállás :) Azért gratula :)
  • Utley

Majd jövőre tarolunk,jövőre királyok leszünk