104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #5177 Utolsó fordulóban majd a Werder ellen játszok... Ha nyerek, biztos 4. leszek
12. helyen vettem át a csapatot. -
#5176 bazzeg, hova lecsúsztak, pedig régen milyen meghatározó csapat volt :) -
hamary #5175 *Megvan -
hamary #5174 Meg van az UEFA Kupa
ez meg az utolsó meccs volt, elég nehezen indult be, de Stancuu :
-
#5173 Genoa lesz majd, de még tlom a Spursös mentést, nemsokára betöltöm és befejezem a szezont, remélem UEFA-kupa győzelemmel :P -
#5172 megnéztem scouttal, AFC Wimbledon benne van a gammába csak annyira lent h ott már nem lehet kezdeni :D
szal csak editorral lehet betenni esetleg -
#5171 asszem AFC Wimbledon de nem vagyok benne 100%-s -
#5170 nem tudom ^^ -
#5169 az még létezik?? mi a mostani neve? mert sima wimbledont nem láttam! -
#5168 ok akkor legyen megint az a kezem alatt! -
#5167 Wimbledon -
#5166 nagy hírű volt mindenképpen szerintem. -
#5165 bocs az elirásokért! -
#5164 mert régen olyan nagy klub volt? amugy megvan a mentés folytatom, amugy találtam 1t Bradford régen volt preimer ligás most a 2.liga teng leng tavaly esett ki oda! majd talán köv csapatnak jo lesz! -
hamary #5163 Két meccs van már csak hátra... Egy a Mainz ellen, egy a Werder ellen..
Dortmund - Stuttgart 3-1
Wolfsburg - Dortmund 0-0 -
#5162 az.
attol hogy feljutottál mi változott?attol nem tündökölt ujra régi fényében. nyerd meg a serie a-t, majd a bl-t/uefa-t. -
#5161 Bressa az Brescia? mert azzal már kezdtem egyet elég könnyen feljuttotam seriaba ott abba is hagytam! -
#5160 breSSa -
hamary #5159 Nottingham Forest. Más most nem ugrik be -
#5158 nem rossz ötlett!egyéb? -
hamary #5157 Fradi :P -
#5156 értem! hát már mind1 már keresem h mi legyen a köv klub! olyat szeretnék mint a leeds az egyik mentésem nagy multu csak most kisebb osztályba csuszott! vagy kicsi de nagyra törö csapatott keresek mind1 melyk országba! tippek?? -
#5155 nekem is csinált anno Plymouthoz, meg még 07ben Udinesehez is, csak az utóbbi működött, előtti nem :DDD -
hamary #5154 nekem amikor például mentésközbe újraindul a gép, vagy valami, akkor az utolsó mentésből csinál egy backupot.. például, ha az a mentésed neve, hogy west ham, akkor csinál egy west ham (Backup) mentést... De nem tudom neked van-e.. :/ -
#5153 mire gondolsz? nem értek hozzá amugy kezdek ujat nem idegelem vele magam! -
hamary #5152 Még egy "Backup" se maradt? :/ -
hamary #5151 Gratu. Sok Sikert a La Ligaban... :D Nekem 4 meccsem van hátra év végéig... -
#5150 Meleg volt-e?
-
#5149 nah keztem egy új játékot munkanélkülinek és egyből leigazolt a St. Pauli. német 2 osztály. remélem jól sikerül és nagyobb csapatok is hívnak majd a jövőben. -
#5148 játék közben kifagy a gép, egy adott pontnál nem menti le, vagy csak simán nemtölti be a játékot (mint nekem a Plymouth-ost) -
G.Freeman #5147 jön valaki multizni serie a-s jatekba? -
#5146 nekem sem :.. érthetetlen. -
zsilike #5145 mik ezek a mentés behalások,ilyen soha nem vt nálam. -
#5144 ohh ne félj nálam volt uefa kupába a MU meg a milan. csak még 2010ben :D
felnőttek azóta a BL hez. D: -
Drizzthsz #5143 8.0.1 még mindig a legújabb verzió? 114310-es build? Vagy jött ki azóta valami újabb? Ez kb.december elején jött ki, ha jól emlékszem. Szeretnék játszani, de a 8.0.1 se jött be. -
#5142 tegye fel a fm 2005öt, és ott Genoa, legjobb kihivás :DD -
Csesza #5141 Genoa
mert abban van egy kis kihívás -
#5140 Grat mindenkinek! Meghalt a west ham-es mentésem! igy kezdek egy ujat vagy folytatom a leedset de még nem döntötem el mi legyen pedig naon jo volt a westem! amugy én a Juvét választanám! mert nagy multu klub! -
#5139 genoát nemismerem, juvét nemkomálom, ajax holland fav -.- -
#5138 Juve mer nekik szurkolok