104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5217 Már lassan meg se lepődöm azon, hogy a tökutolsó csapat 5 ponttal, a 10 meccses vereségsorozatot nálam töri meg, csodás feltámadással elpicsázva minket... -
hamary #5216 Ez gáz nagy hiba... :/ -
#5215 elvileg van egy meghívott vendég csapat mindig -
#5214 Tessséékkkk? :ASDFFASDDASDFSA -
??? -
#5212 Rekkelt mindenkinek
(Tölti Sociedadot) -
hamary #5211 Jó reggelt. Folytatódik a Dortmund :) -
#5210 nah az nagyon laza...
nekem is volt hogy 1-0 volt nekem. természetesen 90. percben jött az egyenlítés majd a 4 perces hosszabbításban még 2 tizit befújt az ellenfélnek.
vége: 1-3. szal igy ennyi. -
#5209 Na erre most mit mondjak
-
#5208 -
#5207 Szép reggelt és grat mindenkinek!
Folytattam a Sheffieldes mentésemet idén már az angol élvonalban!
8M font volt átigazolásra, amely nagy részét a védelem ill a középppálya megerősítésére fordítottam. A majom elnök eladta Dzsudzsákot az Aston Villának 10M fontért. Helyette érkezett Dimitri Payet a St Etienne-ből. Elég sok távozó volt (akikért nem kár) viszont sikerült nagyjából erősiteni is.
Ezekről a köv kép is tanuskodik :) -
#5206 pazmek télleg :DDDDD -
#5205 Ja és Frey fejelte az egyenlítő gólt -
hamary #5204 a franciák biztos mondták!: Csaló játék! :P -
#5203 Megint Európa bajnok Csehország :S
-
hamary #5202 akár :D Vagy LYon ;-) -
#5201 Esetleg St.Etienne ? :DDDD -
hamary #5200 Jaaa... Akkor Vidi :D
Vagy Dortmund :))))) -
#5199 Kösz. Azt hiszem, olyan gyenge kerettel nem kezdek első osztályt, mint most fogok :)
Nodekitudja -
#5198 hááát izééé :DDDDDDdd -
#5197 ő fradista :D -
hamary #5196 VIDI ;) -
#5195 FRADI ;) -
hamary #5194 Igen, reméljük Fiorentinától elvesszük a címet... :D De ha nem tudok igazolni, nem hiszem, hogy sikerül... :(
Tottenham:
Itt meg a Német Kupa döntő.. No comment :D :D:
-
#5193 kivelkezdjek?kivelkezdjek?
[gondókozik] -
#5192 Légyszi tegyél be egy képet a Spurs keretéről :)
Jövőre uefa kupa győztesnél Dortmund lesz már nem ? :)
BL és a Spanyol bajnok meglepő... Mondjuk a Spurs lesz olyan jó h pár év múlva a BLben fog küzdeni :P -
hamary #5191 az nem semmi, amikor két egymást nem ismerő személy, egy számítógépes programon összeveszik :) -
#5190 kurvaidegesítővagy mostmár komolyan........
nemtudom, hibát irt ki a patch, azóta nem szedtem le ujat :ccc
de gondolom csakugy átsiklottál a hsz felett amiben leirtam, életelemed hogy felbasszad az agyamat, gratulálok faszagyerek vagy.... -
hamary #5189 Uefa Kupa győztes: Fiorentina
BL Győztes: Tottenham
Spanyol bajnok: Valencia
Angol bajnok: Chelsea
Magyar bajnok: Győr
Olasz bajnok: Roma
:) -
hamary #5188 Kösz :) Azért bosszankodok, hogy most nem sikerült legyőzni a Werdert.. Előző két meccsen nyertünk.. Akkor 4. lettünk volna. Na mindegy, nagyon örülök az Uefanak :) -
#5187 nagy grat, azért ez nem semmi :) -
hamary #5186 Jöjjenek a képek.
Tabella:
Keret+Taktika:
Gólkirályom ( És a Bundesliga gólkirálya):
-
zsilike #5185 patch hogy izlik? -
#5184 Grat mindenkinek :) -
hamary #5183 Na, most Nigériával jönnek a meccsek... Vbselejtezők :cool: -
#5182 gondolkodám egy Granada-s mentésen, nem tudom hanyadik helyre várják őket, én egy bennmaradást céloznék meg, de még nem kezdem el egyellőre -
hamary #5181 Végül csak 5. lettem :( Na mindegy, ez is UEFA Kupát ér... Egy kis erősítés kéne, csatár, s védő poszton. -
Utley #5180 Ha már editorozni kell,akkor az FC United of Manchester-t írd fel az északi csoportba.Sajna azok sose jutnak fel,pedig a valóságba 2év,és már a Conference North-ba lesznek -
Utley #5179 Én toltam az AFC Wimbledon-t.Általába az első évbe feljutnak.Elég komoly kis csapat a tavalyiba 2év alatt 2 bajnokságot ugrottam,igaz ott 3 év után meguntam -
#5178 pfuhh akkor tényleg naon lecsusztak! Emléxem valamelyk manageres játékba még premier ligás csapat volt! asszem cm99/00 be de nem vok benne biztos!