104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• myl0
    Sheffield - Newcastle: 0 - 0
    West Ham - Sheffield: 1 - 1
    Ezzel a 17 helyre kerültünk és még 12 forduló van hátra
    Mondjuk a 14dik és a 18 hely között mindössze 2 pont a különbség
    Mindenesetre az már elkönyvelhető, hogy a West Brom ki fog esni 9 pontra vannak a 19. helytől
  • hamary
    gyah... :-D

Pár nap , s kezdődik a szezon... Első meccs Német Kupa, utána lesz két újonc lleni meccs :) Utána jönnek már a nehezek... :/
  • Fabio Capello
    csak ennyi?:D

Mor3llo: tudod mit :D kizárásos akció, még azt is megnézetjük veled :D
  • hamary
    Ezért ellehetne kérni egy jó kis tv-s jogdíjakat. Szinte az összes meccsem az első szezonban :D

• Mor3llo
    uuuhhhhh neeeeeeeeeee :D:D:D: szerencsére abban nincs benne egy BL elődöntő Inter-Milan meccs...0-0 lett, tisztán emléxem...de még olyan meccset...segítség :DDD
  • hamary
    Uefa Kupa csoportkört várnak tőlem :P Remélem meglesz. Meghoy szórongassam meg a sok gyíkfing, Bajnokicímért kűzdőt :P
  • myl0
    nekem sem teccik de egyenlőre beválik :)
  • Fabio Capello
    erre a kijelentésre nincs bocsánat :D Büntetésképpen végignézetjük az elmúlt öt év összes olasz bajnoki meccsét, nonstop :D
  • Mor3llo
    fúúj...nemtetszik :D soha nem használom az ultra defenzív opciót...valszeg ezért nem kedvelem az olasz focit sem:D elnézést minden olasz drukkertől! :D
  • myl0
    bocsi BBeno2-nek ment
  • myl0
    Tessék:

(Kicsit csúnyán vágtam össze remélem nem gáz :P)
  • hamary
    Ehh, Német Kupába már az első forduóban csatlakozom
  • BBeno2
    dobj pls egy képet erről az ultra defensive taktikáról :d
  • hamary
    bocs, nem tudom miért válaszként írtam :D
  • hamary
    Bazzeg, kénytelen voltam a B és az u19-es csapatom ellen leszervezni a bari meccseimet.. :/
  • myl0
    Még egy nagy csapat akadt a hálómba
    Neve: Everton
    Taktika: Ultra Deffensive :)
  • myl0
    Neked is nem semmi a menetelés a Sociedaddal :)
  • Fabio Capello
    grat :)
  • hamary
    Vettem egy védőt, de nincs csatárom!! Illetve van, de kevés... Nagy bajba leszek... Mert pénzem nincs tbb igazolni :(
  • myl0
    Életemben először használtam ultra defensive felfogást és láss csodát:P
    MAN UTD VERÉS!!!!
  • Mor3llo
    kabbeeee :DDDDDdd
  • Fabio Capello
    grat :)

Dobogós helyen vagyunk a Top10-ben :DDD
  • GTheo
    Ja szóval ezért vannak a csillagok.... :D

"Akkor kell gólt lőni amikor az ellenfél csapat már nem tud egyenlíteni"
    Soha nem örültem még ennyire uefa-kupa döntőnek ! :P
    Bent először játszott 1 hónap után, Defoet kihagytam a kezdőből, Quagliarella kezdett, első gólnál ő fejelte rá, 2dikat meg ő szerezte :)

szerk: CSZKA Moszkva lesz a döntőben az ellenfél, reszkess Daniel Carvalho és Vagner Love :P
  • Fabio Capello
    jajj köszike :D Neaggódj, emlékezz a dalra: Kicsi vagyok én, majd megnövök én... :DDDD
  • Mor3llo
    boldog sg-s szülinapot...Te nagyobb vagy mint én :'(((( :DDD
  • Fabio Capello
    Újabb skalp egy elméletileg nálam jobb csapattól:
  • BBeno2
    Henri Saivet-et nagyon gyorsan vedd meg.

hamar megveszi egy nagycsapat.

nálam a Valencia megvette. 22 évesen meg akartam tőle venni (REAL-lal vagyok) 60M -ért . igen 60 M -ért . és erre a Valencia menedzsere azt mondja hogy azért nem adja elm mert rosszba van velem. egyfolytába fenyegetőzik hogy megver engem meghogy nem leszek bajnok. erre én nem szoktam reagálni. természtesen kapja tőlem a zakókat. na mind1. szal eladta a Liverpoolnak 41M ért . végülis aki hülye az szenvedjen.
  • Fabio Capello
    köszi :)

[hehh... már négy éve vagyok a fórumon, csak ma tűnt fel a plusz csillag :D]
  • GTheo
    Elég szép a 6dik hely :)

9 meccse veretlenek vagyunk a bajnokságban, 8 győzelem 1 döntetlen, mondjuk érett is már egy jó sorozat, ahoz képest amilyen gyengén kezdtem... Még 2 forduló, 2 pontra a BL !!!!!
  • Fabio Capello
    Tabella féltáv után

myl0: lesz ez még jobb is, ne aggódj :)

hamary: nézz utána egy bizonyos Henri Saivet-nek (vagy vmi hasonló), a Bordeauxban játszik, a miniscout nálam 197 PA-val jelöli (Tkp/TK a posztja asszem)
  • hamary
    8 milliót kaptam átigazolásra, nem találok egy jó védőt, aki ide is jönne... :/ Csatár is kéne, azt meg már nem tudok venni :(
  • myl0
    Nos a helyzet elég siralmas, de még sztem nem reménytelen. Elég gyötrelmesre sikerült az eddigi produkció ebben az éveben liga kupa második forduló sima kiesés a coventrytől (2-1re), majd jött a bajnokságban 10 meccses vereség sorozat, amelyet a west brom ellen sikerült megszakítani (3-2), az oké h nem tudunk MU-t meg Cheslea ellen nyerni, de egyenlőre a kötelezőt sem tudjuk hozni (pl plymouth elleni zakó otthon).
    A kezdőmet sérülések sújtják a csatáraim 120%os ziccereket és büntetőket hibáznak, a védők szabályos gólpasszokat adnak ellenfeleimnek. Azért nem adjuk fel és megprobáljuk az egyenlőre lehetetlennek tűnő, feljutási helyet elérni.
  • Fabio Capello
    Köszi, nagyon elégedett vagyok tekintve, hogy frissen feljutott csapat vagyunk :)

(újabb antifoci meccs megy a Betis ellen, vezetünk 1-0ra
    szerk.: a 81. és a 85 percben szereztünk még két gólt, úgyh 3-0 lett ide (Diaz de Cerio 2x, Andrejev) :))
  • hamary
    Sok sikert hozzá :) Nekem is ez volt a Dortmunddal.. meg is lett :D Most a BL-es helyet szeretnék megszerezni
  • hamary
    Portugália lett az ukrajnai - lengyel EB győztese.
  • GTheo
    :O Ezt nem is tudtam...
    Utoljára kit híívtak meg?
    [ Töltöm Spurst, Uefa-elődöntő első meccsen Zaragozában 4-3ra kikaptunk egy nagyonnagyon jó meccsen... 3-2re vezettünk is... Bent és Keane sérült, Defoe játszik Berbatovval, kettőt lőtt Zaragozában :) Most jön a Wigan, és aztán otthon beverjük a spanyolokat :P ]
  • GTheo
    Genoa? Egész nagy ott a kihívás, de jó a csapat. Én elég sokat gondolkozok h majd velük kezdek...
  • Fabio Capello
    A vezetőségnek középmezőnyt ígértem, ahhoz képest most a hetedik helyen állunk, és ezzel felülmúltam a saját elvárásaimat is :) Az intertotot jó lenne elcsípni
  • hamary
    Grat :) Mi a célkitűzés?
  • Fabio Capello
    Újabb sikeres antifoci... Nagycsapatok ellen úgynézki beválik az öt védő, egy vkp :)