104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5297 már nem vagy újreg, tudsz képet is beszúrni ;) -
#5296 31 éves, nem fejlődik ez már sehova -
peruzzi8 #5295 Úgy indultam neki a meccsnek hogy jó lenne idegenben legalább gólt lőni!! http://users.cwi.hu/sgupload/1201979875.jpg
Hát sikrült! -
#5294 jha. De még sokat fejlődhet. -
hamary #5293 Na, most rangadó Szenegál ellen. Nigériával vagyok.. :P -
neB #5292 az szép védő meg csatár is egyben :O csak az erőnléte 4-es ez kicsit bökia szememet -
hamary #5291 *bombagólt -
hamary #5290 kikaptam 2-0-ra... Íme a játékos, aki két gólt vágott nekem. A gép nem csal.
-
#5289 parancsolj
-
#5288 Új tehetségem. Saját nevelés
[IMG][/IMG] -
#5287 Capello küldesz egy képet az antifoci taktikádról? ha megkérhetlek.?? -
hamary #5286 megértem.. Nekem most az újonc ellen jön egy rangadó... :/ Igen, rangadó, hisz ot vannak az élbolyban.... -
#5285 mégszép :D aztán akkorát ordítottam hogy sztem az utca hallotta :D -
hamary #5284 na, ez a nem mindeeeegy :D
gondolom a tizenegyesnél a monitort kínoztad :D -
#5283 Ja és természetesen az antifoci technikával :D -
#5282 Nem hittem a szememnek :D A gól után minden real helyzetnél a falat kapartam nehogy gól legyen :DDD
-
hamary #5281 Wááh, nyertem a HSV ellen hazai pályán.. Két védőm szerezte a gólt, szögletután.. Fúú, de fontos volt -
hamary #5280 grat... :D Kár, hogy ilyet nem lehet szervezni az FM-ben:P -
#5279 szintúgy, csak most teremtorna volt, aztán mot nem megy
[mellesleg teremtornát magasan megnyertük) -
hamary #5278 én is netezek közbe :P Akkor nem vagyok egyedül :P -
#5277 Az első a topik a Top10ben :) -
#5276 Nekem is simán 1 hét, ha nem több... Nem játszok olyan sokat, de amikor játszok akkor ált sokat :) És akkor egész nap fut az fm, de néha filmet nézek, netezek, msnezek, stb... -
hamary #5275 de jó nektek, hogy ilyen gyorsan lemegy egy szezon.. nekem van mikor egy hét is akár :( -
#5274 Sheffield - Blackburn: 1-1 utolsó percben 1 meg nem adott gól nekem
Boró-Sheffield: 1 - 0 büntetővel
Sheffield - Chelsea: 0 - 2 sima bukta
4 pontra van a west ham
a köv két meccsen múlik minden, de azt majd később (plymouth,west brom)
a tottenham ellen már ugyis eldől sztem -
#5273 Általában USA, Mexikó szokott lenni a meghívott 2 csapat, de a játék az idő múlásával generálhat másik 2 meghívottat, valahol régebben itt már le volt irva egyszer, meg akkoris anglia nyerte :D -
hamary #5272 fúú... az újonc ellen 3-3-maztunk.. ilyenkor széttudnám törni a cd-t... -
bang #5271 egy kis segítséget kérnék...
sajna a game egy adott ponton "javíthatatlan hibát észlel" és kilép, mindig ugyanott (próbáltam szabin is lenni, nem használ)
az alapjátékot használom, magyarosítással
visszaolvastam, több embernél is felmerült ez a probléma, de megoldást nem találtam (3. szezonom az NB-2-ben és feljutó helyen állok, nem szeretném veszni hagyni az eddigieket) -
#5270 Ez a visszavont védősoros, kissé anti taktika jól beválik :D
-
#5269 A benn maradás szempontjából 2 létfontosságú találkozó következik:
Blackburn 3 pontra vannak előttem a 17dik helyen otthon fogadjuk őket.
Aztán a Boróhoz utazunk ők a 14. helyen találhatóak 9 ponttal előttem
Ezt követően jön a Chelsea (teljesen reménytelen meccs itt szusszanhatok :))
Aztán megint 2 meccs, amellyen 6 pont az elvárás a West Brom ill. a Plymouth ellen (19 ill 20 helyről) a premier liga záró fordulójában pedig a Tottenham lesz az ellenfél.
3 pontra vagyunk a feljutástól, a vezetőség pedig csak a fizetések kézben tartásával elégedettek velem kapcsolatban.
Ha kiesek kirugnak vagy nem? Volt már valkinél olyan h kiesett és megtartották?
-
#5268 csak így tovább :) -
#5267 igy állok féltávnál kb.:
-
#5266 Thx mindenkinek, BLben kéne jövőre negyeddöntőig jutni kb :)
#5264: Meglesz az ;] -
#5265 hát végülis az nem aza Wimbeldon ha azt nézzük, jogutód a Milton Keynes lett, mert megvették akkoriban Wimbledont a norvégok és odaköltöztek, és ezt a szurkolók gyakorlatilag a klub megszünésénék tekintették, és megalapították 2002-ben az AFC Wimbledont és a 7 osztályban indultak el (Combined Counties League) -
hamary #5264 nagy grat, remélem 2013-ban én is ennek örülhetek -
#5263 grat :) -
#5262 Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
Darren Bent nem volt rossz csere :P
-
hamary #5261 Sok sikert ;-) -
#5260 Megvan a 4dik hely, most jön az UEFA-kupa döntő, hozok képet majd az eredményről, szurkoljatok ! ;) -
hamary #5259 ez milyen már? :|
( gól lett.. :D ) -
Zséé #5258 Sortin van egy adatbázis frissítés amiben a QPR-nél asszem lesz miből erősíteni
Ha bajnoki címet ígértem volna akkor 59 millát adtak volna :D