104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5337 Íme a friss átig. + munka vállalási engedélyre vár egy brazil csoda gyerek a Goiástól (Leyrielton -nak hívják)
-
#5336 hm.. eddig nem tudtam h erre van lehetőség :) -
hamary #5335 nekem magáttól csinál :) ha mentem el, akkor elbackupolja magát :D -
#5334 szép napot!
Faszán elszállt a Sheffieldes mentésem, viszont óriási szerencsémre csináltam backupot még szezon elején, de igy sajnos 2 győzelemtől megfosztott a gép valamint egy csomó igazolásom ugrott (viszont ez jobb mintha 2 év munkája szállt volna el ;)
Szal újra játszás után a C.Palace-os mentésem 4-1es győzelem helyett ugyanilyen arányú vereséggel végződött ua-zal a taktikkal (érdekes)
Az uj igazolásokról kép hamarosan.
ui.:mindenki csináljon beckupot, megéri :) -
hamary #5333 Kikaptam... Egyszerűen szar edző vagyok, nem vagyok képes egy normális csapatot összerakni -
hamary #5332 Üdv
*ezerrel tölti a Dortmundot, mert már ki van éhezve, Persze tudja, hogy kifog kapni a Bayerntől.* -
( az érdekes "színátmenet" azért van mert péjnttel húztam beljebb a kép szélét, amúgy túl széles volt :) ) -
#5330 látom te is támadtál rendesen ;) grat!
én meg elővettem a 2007t mer nekem a 2008 egyszerűen nem megy és természetesen a man cityvel kezdtem
eddig jött: César Delgado és kölcsönbe Giovani dos Santos, Hatem Ben Arfa, Yoann Gourcuff
még érkezik Enyeama és Guardado biztosan -
#5329 Jó estét vagy éjszakát, vagymivan :P
Grat mindenkinek. Lejátszottam az első edzőmeccsemet
-
#5328 -
#5327 Grat mindenkinek :) -
#5326 nem rossz előjelek a budeliga 1-re nézve:
-
neB #5325 Chievo-Inter 0-4 91 percet játszottam emberhátrányban Obinna 5-ös osztályzatot kapott mert 10 kapus elleni próbálkozásából egy sem ment be és már lassan 6 meccse nem talált be... -
#5324 nah megnyertema bundesliga 2-t.
elején 13.helyre vártak a médiában.
valszegelmegyek. szeretnék franciaországba igazolni de lehet frankfurthoz megyek.
-
neB #5323 Mostani Chievo-Torino meccsen Juri Judt annyit robotolt hogy 70 passza volt (50 célba ért) míg a csapat többi tagjának cak 30 hát nem hiába DM -
neB #5322 Hali először is gratulálni szeretnék mindenkinek :)!
Másodszor egy kérdésem lenne miszerint az olasz bajnokságba hogyhogy csak 1 eu-n kívüli játékost lehet igazolni???
+ most sikerült Chievoba ingyen(!) megszerezni Neri Cardozo-t ő nálatok hogy teljesített (ha valaki megvette egyáltalán) -
#5321 nincs mit :) -
#5320 köszi, működik :) -
#5319 a magyarítást igy másold be és jó lesz
Az events.cfg filet az FM2008 \Data\Match_events\ könyvtárába.
A German.ltc filet az FM2008 \Data\Languages\ könyvtárába.
A lang_db.dat filet az FM2008 \Data\db\800\ könyvtárába. Illetve még a data\updates\update-801\db\801 is.
-
#5318 íme a távozók és az frissen érkezők
(Az első bajnokim közben a C.Palace ellen 4-1es győzelemmel végződött)
-
#5317 hmm, felraktam a 8.0.1-et ma reggelm, és kezdenék uj játékot, (még nemmondom el kivel :o) de a csapatnevek, országnevek, bajnokságok neve német, holott megcsnáltam a magyarosittást, erre van valami orvoslás?
mert igy nagyon nemvágom a játékot hogy nemtudok eligazodni, némethez nagyonhülyevagyok -
#5316 Szép jónapot és grat mindenkinek!
Folytatodik a játék a Sheffieldel 2009-2010es szezonban ezúttal ismét a másod osztályban!
Felkészülésként elutaztunk Oroszországba egy pár barimeccset játszani (3gy 1 vereség a mérleg)
Átigazolások: 7,75M fontot kaptam, hogy feljussak. 19 távozó játékosunk között van pl Doudin (nem nagyon jött be nekem) Dong Fahngzuo (hibás ötlet volt egyáltalán megvenni), a legtöbb játékosnak lejárt a szerződése, igy szabadon elmehettek. 6 új játékos érkezett (köztük Lindado) meg egy pár védő és középpályás.
Sztem sima lesz a feljutás.
Mindjárt rakok képeket az igazolásokról -
#5315 sztem fejezzük be az offot és koncentráljuk az efemre, v off topicba folytassuk -
#5314 haggyátok már a REAL -t .
aki látta a mecset az tudja hogy a bírón ment el aki meg nem az meg csak az eredményt látja . de utána a tabellára is nézzen fel.
ennyi. REAL sem volt fejben ott a tegnapi mecscen de jobban hozzájárult a bíró és az almeria favágó focija. -
#5313 fogadtam a realra 3as kötésben, de örülök h elbuktam :P
Így szeretek fogadni, olyanra kell fogadni akit utálsz de jó, ha bejön akkor annak örülsz, ha meg nem akkor annak :)
Pont Joy's-ban voltam tegnap akkor, és a pultos srác mondta h 2-0ra nyert az Almería... Nem hittem el először, gyorsan ipoddal felmentem netre mert volt wifi, és tényleg... Ez megalapozta a jó estét :D -
#5312 abszolut Hazai :DDdd
sok szerencsét ;) -
#5311 almeria:real madrid .. és fogadj 20.000rel .. na .. ennyi :D
am én is visszatértem =) olaszország,as roma.. 1. szezont kezdem. -
#5310 Jó estét az uraknak!
Folytattam a gyötrödést a Sheffieldel
Plymouth ellen 1 - 0 ás vereség, aztán West Brom győzelem 2 pontra voltam a feljutó helytől, de a Spurs ellen csak x-elni tudtam, így 1 ponttal lemaradtam a benmaradástól.
Viszont egyenlőre nem rúgtak ki.
Remélem ez nem változik és folytathatom a megkezdett munkát. -
#5309 énis ittvagyok, bár most nem játszom, épp azt vesézzük haverral hogy melyik az a 3 meccs, ami tuti bejön és rátudunk tenni olyan 20.000-et :DDDD
am. BL első kiesési körében Schalke-t kaptam (Salzburggal) -
hamary #5308 az fain. :D Uefa Kupa első meccsen a csoportbakerülésért, nyertem 2-0-ra :cool: Ez 20 perce volt, azóta tölti a meccseket... :/ -
#5307 én itt vagyok -
hamary #5306 jó, hogy ennyien vannak itt... :P :D -
hamary #5305 megint kikaptam.. bármit mondok a félidőbe semmit nem segít, és ez kibaszottul idegesít -
hamary #5304 Jönni fog a Werder, aztán a Wolsburg... hjajaj... -
#5303 semmi gond. -
#5302 jap... sorry mindkettőtöktől, a 31 éves csókára értettem a hozzászólást, nem néztem h mire volt válasz. Még egyszer mea culpa -
hamary #5301 grat. bár én is itt tartanék velük... :) -
hamary #5300 Nem az enyémről volt szó, hanem egy Juves csáveszről :D Amúgy a 4-es erőnlét katasztrofálisan kevés, s már nem hiszem, hogy sokat fog fejlődni.. -
#5299 miről beszélsz??? 18 éves a gyerek -
hamary #5298 Szenegál: kipipálva :)