104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• myl0
    Íme a friss átig. + munka vállalási engedélyre vár egy brazil csoda gyerek a Goiástól (Leyrielton -nak hívják)
  • myl0
    hm.. eddig nem tudtam h erre van lehetőség :)
  • hamary
    nekem magáttól csinál :) ha mentem el, akkor elbackupolja magát :D
  • myl0
    szép napot!
    Faszán elszállt a Sheffieldes mentésem, viszont óriási szerencsémre csináltam backupot még szezon elején, de igy sajnos 2 győzelemtől megfosztott a gép valamint egy csomó igazolásom ugrott (viszont ez jobb mintha 2 év munkája szállt volna el ;)
    Szal újra játszás után a C.Palace-os mentésem 4-1es győzelem helyett ugyanilyen arányú vereséggel végződött ua-zal a taktikkal (érdekes)
    Az uj igazolásokról kép hamarosan.
    ui.:mindenki csináljon beckupot, megéri :)
  • hamary
    Kikaptam... Egyszerűen szar edző vagyok, nem vagyok képes egy normális csapatot összerakni
  • hamary
    Üdv

*ezerrel tölti a Dortmundot, mert már ki van éhezve, Persze tudja, hogy kifog kapni a Bayerntől.*
  • shad0w

( az érdekes "színátmenet" azért van mert péjnttel húztam beljebb a kép szélét, amúgy túl széles volt :) )
  • Mike94
    látom te is támadtál rendesen ;) grat!
    én meg elővettem a 2007t mer nekem a 2008 egyszerűen nem megy és természetesen a man cityvel kezdtem
    eddig jött: César Delgado és kölcsönbe Giovani dos Santos, Hatem Ben Arfa, Yoann Gourcuff
    még érkezik Enyeama és Guardado biztosan
  • zyndar
    Jó estét vagy éjszakát, vagymivan :P
    Grat mindenkinek. Lejátszottam az első edzőmeccsemet

• kraawz
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek :)
  • BBeno2
    nem rossz előjelek a budeliga 1-re nézve:

• neB
    Chievo-Inter 0-4 91 percet játszottam emberhátrányban Obinna 5-ös osztályzatot kapott mert 10 kapus elleni próbálkozásából egy sem ment be és már lassan 6 meccse nem talált be...
  • BBeno2
    nah megnyertema bundesliga 2-t.

elején 13.helyre vártak a médiában.

valszegelmegyek. szeretnék franciaországba igazolni de lehet frankfurthoz megyek.

• neB
    Mostani Chievo-Torino meccsen Juri Judt annyit robotolt hogy 70 passza volt (50 célba ért) míg a csapat többi tagjának cak 30 hát nem hiába DM
  • neB
    Hali először is gratulálni szeretnék mindenkinek :)!

Másodszor egy kérdésem lenne miszerint az olasz bajnokságba hogyhogy csak 1 eu-n kívüli játékost lehet igazolni???
    + most sikerült Chievoba ingyen(!) megszerezni Neri Cardozo-t ő nálatok hogy teljesített (ha valaki megvette egyáltalán)
  • myl0
    nincs mit :)
  • Gunnersboy
    köszi, működik :)
  • myl0
    a magyarítást igy másold be és jó lesz
    Az events.cfg filet az FM2008 \Data\Match_events\ könyvtárába.
    A German.ltc filet az FM2008 \Data\Languages\ könyvtárába.
    A lang_db.dat filet az FM2008 \Data\db\800\ könyvtárába. Illetve még a data\updates\update-801\db\801 is.
  • myl0
    íme a távozók és az frissen érkezők
    (Az első bajnokim közben a C.Palace ellen 4-1es győzelemmel végződött)
  • Gunnersboy
    hmm, felraktam a 8.0.1-et ma reggelm, és kezdenék uj játékot, (még nemmondom el kivel :o) de a csapatnevek, országnevek, bajnokságok neve német, holott megcsnáltam a magyarosittást, erre van valami orvoslás?

mert igy nagyon nemvágom a játékot hogy nemtudok eligazodni, némethez nagyonhülyevagyok
  • myl0
    Szép jónapot és grat mindenkinek!
    Folytatodik a játék a Sheffieldel 2009-2010es szezonban ezúttal ismét a másod osztályban!
    Felkészülésként elutaztunk Oroszországba egy pár barimeccset játszani (3gy 1 vereség a mérleg)
    Átigazolások: 7,75M fontot kaptam, hogy feljussak. 19 távozó játékosunk között van pl Doudin (nem nagyon jött be nekem) Dong Fahngzuo (hibás ötlet volt egyáltalán megvenni), a legtöbb játékosnak lejárt a szerződése, igy szabadon elmehettek. 6 új játékos érkezett (köztük Lindado) meg egy pár védő és középpályás.
    Sztem sima lesz a feljutás.
    Mindjárt rakok képeket az igazolásokról
  • Mike94
    sztem fejezzük be az offot és koncentráljuk az efemre, v off topicba folytassuk
  • BBeno2
    haggyátok már a REAL -t .

aki látta a mecset az tudja hogy a bírón ment el aki meg nem az meg csak az eredményt látja . de utána a tabellára is nézzen fel.

ennyi. REAL sem volt fejben ott a tegnapi mecscen de jobban hozzájárult a bíró és az almeria favágó focija.
  • GTheo
    fogadtam a realra 3as kötésben, de örülök h elbuktam :P
    Így szeretek fogadni, olyanra kell fogadni akit utálsz de jó, ha bejön akkor annak örülsz, ha meg nem akkor annak :)
    Pont Joy's-ban voltam tegnap akkor, és a pultos srác mondta h 2-0ra nyert az Almería... Nem hittem el először, gyorsan ipoddal felmentem netre mert volt wifi, és tényleg... Ez megalapozta a jó estét :D
  • Gunnersboy
    abszolut Hazai :DDdd

sok szerencsét ;)
  • kraawz
    almeria:real madrid .. és fogadj 20.000rel .. na .. ennyi :D

am én is visszatértem =) olaszország,as roma.. 1. szezont kezdem.
  • myl0
    Jó estét az uraknak!
    Folytattam a gyötrödést a Sheffieldel
    Plymouth ellen 1 - 0 ás vereség, aztán West Brom győzelem 2 pontra voltam a feljutó helytől, de a Spurs ellen csak x-elni tudtam, így 1 ponttal lemaradtam a benmaradástól.
    Viszont egyenlőre nem rúgtak ki.
    Remélem ez nem változik és folytathatom a megkezdett munkát.
  • Gunnersboy
    énis ittvagyok, bár most nem játszom, épp azt vesézzük haverral hogy melyik az a 3 meccs, ami tuti bejön és rátudunk tenni olyan 20.000-et :DDDD

am. BL első kiesési körében Schalke-t kaptam (Salzburggal)
  • hamary
    az fain. :D Uefa Kupa első meccsen a csoportbakerülésért, nyertem 2-0-ra :cool: Ez 20 perce volt, azóta tölti a meccseket... :/
  • Fabio Capello
    én itt vagyok
  • hamary
    jó, hogy ennyien vannak itt... :P :D
  • hamary
    megint kikaptam.. bármit mondok a félidőbe semmit nem segít, és ez kibaszottul idegesít
  • hamary
    Jönni fog a Werder, aztán a Wolsburg... hjajaj...
  • Forza Italia
    semmi gond.
  • Fabio Capello
    jap... sorry mindkettőtöktől, a 31 éves csókára értettem a hozzászólást, nem néztem h mire volt válasz. Még egyszer mea culpa
  • hamary
    grat. bár én is itt tartanék velük... :)
  • hamary
    Nem az enyémről volt szó, hanem egy Juves csáveszről :D Amúgy a 4-es erőnlét katasztrofálisan kevés, s már nem hiszem, hogy sokat fog fejlődni..
  • Forza Italia
    miről beszélsz??? 18 éves a gyerek
  • hamary
    Szenegál: kipipálva :)