104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5377 én most töröltem a 2008at.:
cserék után 2 sérülés és egy kiállitás, 2 befújt büntető, mindez a 22. helyezett ellen:
-
karajjj #5376 jaaaa, szóval szőröstalpú
amúgy egész jók az értékei -
#5375 nahát, nem ismered a román wonderkidet? :) itt a kép, de nálam még nem sokat játszott, szal fejlődik is még :) -
karajjj #5374 kiez a Torje gyerek? :O
tolsz róla egy képet? -
#5373 köszi. valószínűleg igen, főleg torje aki már amúgy is panaszkodott, h kevés lehetőséget kap. viszont most az összes akkor szereplő játékosomat vinné legalább 2-3 csapat, torjéért speciel 10en is érdeklődnek :S most ajánlgathatok új szerződéseket :) -
#5372 fuhh grat! tartalékok biztos bizonyitani akartak! -
#5371 egy érdekes meccs bl csoportkörből. meccs előtt már biztos volt h első helyen megyünk tovább, így az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosokat küldtem pályára, a fener viszont a második helyért harcolt:
-
#5370 Hi all
nekivágok a psv-vel egy nehéz szezonnak felfrissült adatbázissal tehát dzsudzsákkal:P majd beszámolok a fejleményekről -
hamary #5369 lang.db -t frissítsd :) na most kezdem az új szezonom a Lyonnal -
#5368 Az FA Kupa 1 fordulójának legfelső sorában látom, hogy van egy csapat, amelynek nincs kiirva a neve, rákattintottam a helyére és eme érdekes nevű csapattal találtam szemben magam:
(csak érdekesség képpen:)
-
#5367 grat mindenkinek folytatam a bresciát! jol sikerültek az igazolások legnagyobb név Jimenez(Interes)! a bajnokságba is tul teljesitjük a várt középmezőnyt! Tabelán durva a Parma és Reggina, utobbi most szerezte meg első győzelmét!
-
#5366 jah és grat mindenkinek -
#5365 (Indul a menet a Sheffieldel. Hajnal 5ig sztem befejezem ezt az évet is:) -
hamary #5364 valamikor lehet kezdek egyet a Lyonnal... Úgyis az egyik kedvencem... Najó, a Vidi után a kedvencem (L) :D -
sosi81 #5363 Bocs
-
sosi81 #5362 Ez pedig a Bl sorsolás. Hát nem egyszerű. De mindenképpen tovább akarok jutni. A Marseillevel lesz ki-ki meccseim. De az Arsenal ellen is szeretnék meglepetést okozni, főképpen otthon. Szóval egy második hellyel elégedett lennék...
http://users.cwi.hu/sgupload/1202156481.jpg -
sosi81 #5361 A visszavágó már neccesebb volt. Főképpen ahogy indult. Ellenfél csatárja első percekben kapura rúg, Butt a kapufára tolja majd mögötte a gólvonalon végig csorog a labda. Aztán csak megérkezik Butt és összeszedi a labdát. De azért most is volt kb 3-4 ajtó-ablak ziccerünk.
-
#5360 18 milla? azthogy ? :O
-
#5359 Set Pieces :
Technique = 17 & Mental + Attacking >= 39 or
Technique = 18 & Mental + Attacking >= 36 or
Technique = 19 & Mental + Attacking >= 33 or
Technique = 20 & Mental + Attacking >= 30 -
#5358 rögzített helyzeteket milyen edzővel érdemes edzeni? mármint melyik tulajdonsága legyen kiemelkedő ehhez az edzéshez? -
hamary #5357 csak jönne már le az Age of... Egy hétig nyugi lesz.. -
#5356 az eredményeid alapján annyira nem is hiányzik a csapatból :) -
#5355 Sedo: pedig kerestem a dátumot de csak a szememet nem szúrta ki :D
amugy télleg vicc. én a REAL-lal még 2010 környékény megakartam venni de állítólag rosszban voltam Fergusonnal és nem adta:D
azt mondta hogy tehetségtelen vagyok menedzsernek tudjátok hogy van ez.
igaz. mióta REAL-lal vagyok (2007) folyamatosan bajnok vagyok most járok 2014-ben. meghát azóta van 6 BL címem és 5 Klub VB de én vagyok a tehetségtelen. na mind1. szal emiatt sose tudtam megveni C.Ronaldo-t .D -
hamary #5354 6-3-ra kikaptam... Kezd nagyon elegem lenni -
#5353 :DD nemgyenge, grat!
(sztem ne gifbe ments, ennél még a jpg is jobb, de akkor meg már inkább png) -
sosi81 #5352 Hello és gratula minden Menedzsernek!
Kezdtem egyet a Benficával. Első meglepetés az volt hogy, egy fillért se kaptam átigazolásra.
A Bl selejtező első meccse egy kicsit érdekes volt. Ilyenkor nem tudom hogy mit is kellene csinálnom? Talán cseréljem be magam hátha gólt rúgok:)
-
#5351 hamary: köszi
BBeno, jobb felül van dátum. Roni vicc áron jött, 18 milla euróban, a játék legelején igazoltam. -
#5350 C.Ronaldo-t menyniért tudtad megszerezni??? és hányban vagy??? -
hamary #5349 Gratu! -
#5348 kösz :)
az mondjuk nem csoda h senki nem ájult el tőle, hisz a milannal semmi sem elérhetetlen, de ezen az eredményen én azért meglepődtem :)
közben lejátszottuk a szuperkupát is:
a védelem eléggé összeállt tavaly, azzal valszeg idén sem lesz gond, a csatársorba meg érkezett bojan, ingyér, aki ezen a meccsen mondjuk semmit nem mutatott, de majd előbb-utóbb belejön talán :) -
hamary #5347 morál, békasegge -
hamary #5346 két szögletgóllal kikaptam, a morűl a békesegge alatt, így nem lehet eredményt elérni... :/ -
#5345 ha már senki sem méltat egy 6os inter picsázást,majd én :)
ügyes ;) -
#5344 thx:) -
hamary #5343 Grat... :D -
#5342 lobogtatva sry :) -
#5341 Sheffield belvárosában tüzijátékok százait lőtték a magasba, és szurkolók ezrei vonultak ki a város fő terére, Sheffield UTD-es zászlókat loboktatva.
Oka: Myl0 SZÁZADSZOR ült le a Sheffield kispadjára (A Bristol City elleni 1-0ra megnyert mérkőzésen)
-
hamary #5340 Győztünk, de elég izzasztó meccs volt. -
hamary #5339 Jön a Kaiserlatuern... GYŐZNI KELL!! :( -
#5338 megkapta:) de nem játszhat (MVE ikonja van ugyanúgy mint Lindadonak):S