104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    én most töröltem a 2008at.:

cserék után 2 sérülés és egy kiállitás, 2 befújt büntető, mindez a 22. helyezett ellen:
  • karajjj
    jaaaa, szóval szőröstalpú
    amúgy egész jók az értékei
  • shad0w
    nahát, nem ismered a román wonderkidet? :) itt a kép, de nálam még nem sokat játszott, szal fejlődik is még :)
  • karajjj
    kiez a Torje gyerek? :O
    tolsz róla egy képet?
  • shad0w
    köszi. valószínűleg igen, főleg torje aki már amúgy is panaszkodott, h kevés lehetőséget kap. viszont most az összes akkor szereplő játékosomat vinné legalább 2-3 csapat, torjéért speciel 10en is érdeklődnek :S most ajánlgathatok új szerződéseket :)
  • Darthmushroom
    fuhh grat! tartalékok biztos bizonyitani akartak!
  • shad0w
    egy érdekes meccs bl csoportkörből. meccs előtt már biztos volt h első helyen megyünk tovább, így az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosokat küldtem pályára, a fener viszont a második helyért harcolt:

• Ngeri
    Hi all
    nekivágok a psv-vel egy nehéz szezonnak felfrissült adatbázissal tehát dzsudzsákkal:P majd beszámolok a fejleményekről
  • hamary
    lang.db -t frissítsd :) na most kezdem az új szezonom a Lyonnal
  • myl0
    Az FA Kupa 1 fordulójának legfelső sorában látom, hogy van egy csapat, amelynek nincs kiirva a neve, rákattintottam a helyére és eme érdekes nevű csapattal találtam szemben magam:

(csak érdekesség képpen:)
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek folytatam a bresciát! jol sikerültek az igazolások legnagyobb név Jimenez(Interes)! a bajnokságba is tul teljesitjük a várt középmezőnyt! Tabelán durva a Parma és Reggina, utobbi most szerezte meg első győzelmét!

• myl0
    jah és grat mindenkinek
  • myl0
    (Indul a menet a Sheffieldel. Hajnal 5ig sztem befejezem ezt az évet is:)
  • hamary
    valamikor lehet kezdek egyet a Lyonnal... Úgyis az egyik kedvencem... Najó, a Vidi után a kedvencem (L) :D
  • sosi81
    Bocs
  • sosi81
    Ez pedig a Bl sorsolás. Hát nem egyszerű. De mindenképpen tovább akarok jutni. A Marseillevel lesz ki-ki meccseim. De az Arsenal ellen is szeretnék meglepetést okozni, főképpen otthon. Szóval egy második hellyel elégedett lennék...
    http://users.cwi.hu/sgupload/1202156481.jpg
  • sosi81
    A visszavágó már neccesebb volt. Főképpen ahogy indult. Ellenfél csatárja első percekben kapura rúg, Butt a kapufára tolja majd mögötte a gólvonalon végig csorog a labda. Aztán csak megérkezik Butt és összeszedi a labdát. De azért most is volt kb 3-4 ajtó-ablak ziccerünk.
  • kraawz
    18 milla? azthogy ? :O

• shad0w
    Set Pieces :
    Technique = 17 & Mental + Attacking >= 39 or
    Technique = 18 & Mental + Attacking >= 36 or
    Technique = 19 & Mental + Attacking >= 33 or
    Technique = 20 & Mental + Attacking >= 30
  • shevy
    rögzített helyzeteket milyen edzővel érdemes edzeni? mármint melyik tulajdonsága legyen kiemelkedő ehhez az edzéshez?
  • hamary
    csak jönne már le az Age of... Egy hétig nyugi lesz..
  • shad0w
    az eredményeid alapján annyira nem is hiányzik a csapatból :)
  • BBeno2
    Sedo: pedig kerestem a dátumot de csak a szememet nem szúrta ki :D

amugy télleg vicc. én a REAL-lal még 2010 környékény megakartam venni de állítólag rosszban voltam Fergusonnal és nem adta:D
    azt mondta hogy tehetségtelen vagyok menedzsernek tudjátok hogy van ez.

igaz. mióta REAL-lal vagyok (2007) folyamatosan bajnok vagyok most járok 2014-ben. meghát azóta van 6 BL címem és 5 Klub VB de én vagyok a tehetségtelen. na mind1. szal emiatt sose tudtam megveni C.Ronaldo-t .D
  • hamary
    6-3-ra kikaptam... Kezd nagyon elegem lenni
  • shad0w
    :DD nemgyenge, grat!
    (sztem ne gifbe ments, ennél még a jpg is jobb, de akkor meg már inkább png)
  • sosi81
    Hello és gratula minden Menedzsernek!
    Kezdtem egyet a Benficával. Első meglepetés az volt hogy, egy fillért se kaptam átigazolásra.
    A Bl selejtező első meccse egy kicsit érdekes volt. Ilyenkor nem tudom hogy mit is kellene csinálnom? Talán cseréljem be magam hátha gólt rúgok:)
  • shad0w
    hamary: köszi

BBeno, jobb felül van dátum. Roni vicc áron jött, 18 milla euróban, a játék legelején igazoltam.
  • BBeno2
    C.Ronaldo-t menyniért tudtad megszerezni??? és hányban vagy???
  • hamary
    Gratu!
  • shad0w
    kösz :)
    az mondjuk nem csoda h senki nem ájult el tőle, hisz a milannal semmi sem elérhetetlen, de ezen az eredményen én azért meglepődtem :)

közben lejátszottuk a szuperkupát is:

a védelem eléggé összeállt tavaly, azzal valszeg idén sem lesz gond, a csatársorba meg érkezett bojan, ingyér, aki ezen a meccsen mondjuk semmit nem mutatott, de majd előbb-utóbb belejön talán :)
  • hamary
    morál, békasegge
  • hamary
    két szögletgóllal kikaptam, a morűl a békesegge alatt, így nem lehet eredményt elérni... :/
  • kraawz
    ha már senki sem méltat egy 6os inter picsázást,majd én :)
    ügyes ;)
  • myl0
    thx:)
  • hamary
    Grat... :D
  • myl0
    lobogtatva sry :)
  • myl0
    Sheffield belvárosában tüzijátékok százait lőtték a magasba, és szurkolók ezrei vonultak ki a város fő terére, Sheffield UTD-es zászlókat loboktatva.
    Oka: Myl0 SZÁZADSZOR ült le a Sheffield kispadjára (A Bristol City elleni 1-0ra megnyert mérkőzésen)
  • hamary
    Győztünk, de elég izzasztó meccs volt.
  • hamary
    Jön a Kaiserlatuern... GYŐZNI KELL!! :(
  • myl0
    megkapta:) de nem játszhat (MVE ikonja van ugyanúgy mint Lindadonak):S