104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5417 közbe nekem is megszületett az uj mentés, Leccevel vagyok Serie B, középmezőny és kurvaszar a zegész
jatekosok jok, igazolasok jok, csapat szar, vanmit dolgozni, képek majd jönnek -
#5416 A 4dik a Sporting, de az lemaradt :)
(Megszületett a döntés: Az új csapatom a Palermo lesz)
Majd reggel betöltöm
Jó éjt és grat mindenkinek:) -
#5415 nálamigen
akk feltöltöm
-
#5414 nemlátszik -
#5413 nekemválaszojjhé -
#5412 ha kvartett akkor hol a 4. csapat?
Palermo, AZ, Osasuna--> ez 3 ;) -
#5411 ez a skin elkészült 08ra ? ha igen,mianeve. -
#5410 utána meg előszedem 06ot, amit ma találtam meg :D
Sindre Loe Bing (L):D -
#5409 nekem fm 2008ban a célom,hogy felérjek a csúcsra meg letoljak vagy 10 évet egy olasz és spanyol csapattal. angliát az idióta szabályok miatt nem bínám ki :c
szal most romaval vagyok,lassan fél év telt el,változó eredmények. Bl-ből Chelsea mögött 2. helyen mentem tovább,bajnokságban 3. vagyok,de nagyon szoros. -
hamary #5408 másodikon még kettőt lőtt. -
#5407 Tottenhammel 8.0.0.-val első szezonban bajnok lettem 4 pont előnnyel :D -
hamary #5406 Első bajnoki meccsén, Matias akkora szabadrúgásgólt lőtt 30 méterről, hogy a labda háton csapata :D -
#5405 Emléxem a Tottenhammel 800ás peccsel 15 forduló után nyeretlenül ugy kirugtak mint a sicc:) -
#5404 Én pl úgy voltam, hogy a 8.0.0.val kevésbé ment mint a 8.0.1el:)
Saviola83: Én az elején még a Barcával töltöttem az fmhungary.hu ról tacticot és azzal meneteletem, aztán azt csiszolgattam (ez csak egy tipp) -
#5403 Átigazolások: [ van még 60 millám hogy igazoljak, de max akkor jön vki ha most vki súlyosan megsérül, vagy Routledge helyére egy szélső ]
És a Keret: [ Kapust nem igazoltam Cerny helyére, Alnwick jött fel, Tainio meg vésztartalék, megy is vissza játszani a tarcsiba amíg nincs sérülés ]
-
#5402 Nekem a 8.0.0-val nagyonnagyon ment, de a 8.0.1-be bele kellett rázódni...
Most keződik a 2dik szezonom a Spurssel, mindjárt tolok képet az igazolásokról és a keretről. -
karajjj #5401 hát akkor én Palermot mondanék elsőre :D -
#5400 8.01 es fenn van -
hamary #5399 patchek fennt vannak? :( -
#5398 Nagy grat minden sikeres menedzsernek de sajna én úgy döntöttem letszem ezta játékot:( fájó szívvel teszem mert a kedvencem de egyszerűen smemi sikerélményem nincs sorra gatyáznak el aláznak meg akárkivel vagyok nem tudok egy normális taktikát összehozni.se 4-4-2 se 4-5-1 se más taktika nem válik be úgy rúg gólt az ellen ahogy akar és ez idegesítő.Próbáltam magam hergelni hoyg ne adjam fel, sokáig ment is de sajna lehet eddig bírtam.Várnám a segítséget hátha valaki megszán jó öteletekkel de lehet nem lesz ilyen.Remélem nem voltam unalmas hogy ezt megosztottam veletek továbbra is nézni fgolak titeket és olvasni és irigykedni a sok sikeres menedzserre.További sok sikert mindenkinek saz én bénaságom ellenére is CSak az FM ami egyébként nagyon jó játék. -
#5397 Igen azt tudom, hogy az életben igy van :)
Egyébként Palermo, AZ, Osasuna kvartettből fog kikerülni a megfelelő sztem:) -
#5396 a Bilbaonál az életben is ez egy szabály... csak baszkokkal jáccanak. csak baszkokat igazolhatnak... sajnos ez hagyomány.. -
hamary #5395 Kikaptam a Szuperkupában... :/ -
#5394 köszönöm a tippeket majd átgondolom
A Bilbaonál mégmindig ugy van mint a 2006ban v 2007ben h csak baszkokat lehet szerződtetni? Vagy csak én elmléxem rosszul h így volt?! -
hamary #5393 Na, Enyeamat nem igazoltam le,... Csak az említett három játékossal erősítettünk, jövőre kell védővel is :) -
sosi81 #5392 Erre nem tudok mit mondani. Lélektelen gyenge játékot produkáltunk...
-
hamary #5391 Lyonnal vagyok: igazolások: Stancu, Dzsudzák, s az alap Matias Fernandes ( első edzőmeccsén hármat vágott ). És még tervezem Enyeamat. -
#5390 Üdv és grat mindenkinek, a szenvedőknek meg kitartást :) -
#5389 AS Monaco,
Sporting Lisboa,
Bilbao, Recre, Depor, Osasuna,
Cagliari,Catania, Palermo,
AZ, -
#5388 AZ Alkmaar sztem megfelel a hollandoktól -
#5387 Hi All!
Hatalmas grat mindenkinek!
Gondolkozom erősen h kivel kezdjek újat. Nem akarok túl erős csapattal lenni sem túl gyengével, Francia, Portugál, Spanyol, Olasz, Holland csapatokban gondolkodom, ahol kb 3-5M Font a kezdő átig keret. Valakinek vmi tipp esetleg? -
sosi81 #5386 És igen! Fontos 3 pont a Bl-ben. Most egész jól kijött a lépés. Nem panaszkodnék ha mindig így játszanánk!
-
zsilike #5385
Na jelentkezem,kiszurtam magamnak a Vayot!elég nagy a kihívás,első meccs -
hamary #5384 Najó, inkáb ezta mentést pihentetem... :) Lyonnal kezdek egyet, mostmár valóban -
hamary #5383 Grat! -
hamary #5382 Jézusom mit vállaltam. Átigazolási pénz: nuku: Keret: nuku. Lemaradás a 17.-től 6 pont... -
sosi81 #5381 Bocs mégegyszer. Többet nem fog előfordulni...(remélem)
-
sosi81 #5380 Hali és gratula!
A Benfica előtt én is a Kispesttel próbáltam kezdeni, de sehogy nem jött össze.
Most a Benficával az egyik nagy riválist sikerült megverni. Bl-ben pedig jön az OM. Hát kiváncsi leszek. Mert még csak döcög a szekér, nincs még nyoma a magabiztos játéknak. Az aszisztensem is azt írja hogy a csapatnak kiváló a morálja de csapatként egy "csürhe".
http://users.cwi.hu/sgupload/1202230284.jpg -
hamary #5379 2012 dec 31-én, felvett a Bolton.. meg kell menetenem őket a kieséstől. -
#5378 :SSSss
én most kipróbáltam milyen magyar csapattal lenni (ZTE) , de egykét forduló után, + uefa kupa selejtezők után valahogy nemsikerült a csapatépítés, a bajnokik csak kínzások voltak, egyedül nemzetközi eredményeink voltak, azok se nagyon, meg hát pénz sem volt, igy lemondtam, de szerintem kezdek egy ujat, valami kis csapattal