104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sosi81 #5457 Ez a vártnál is simább volt...
-
#5456 na ki itt a gizda ? hátnemén. az inter :@
-
zsilike #5455 köszi!Dzsudzsákot nem tudtam elhozni sajna,de rendben is van h nem vágyodik a spanyol 3ad osztályba -
#5454 -
#5453 Jah háhá ki mit nevez kihívásnak... XDDDDDD -
hamary #5452 2 meccsen befújt két bünetőt... megint nem nyertem... milyen érdekes, hogy most nem tudok nyerni... -
#5451 azt nem lehet vhogy mecsinálni hogy utólag egy mentésbe még beleszúrjunk egy ligát... szal nekem egyik mentésnél csak a Primera Division van de még hozzá akarom rakni a Segunda Division-t azt nem lehet??? -
hamary #5450 sok sikert a feljutáshoz!
előbb néztem Dzsudzák lapját, megakadt a szemem, nálam 7-es volt a természetes erőnléte... :/ -
zsilike #5449
na végén még lesz vm. -
hamary #5448 na most meg kikaptam a bajnokság első meccsén.. hihetetlenól széttörbék valamit. -
hamary #5447 nem kell magyarázkodni, szép eredmény amit elértél :) -
#5446 nem csak a REAL-lal vagyok . csak velük kezdtem még legelőször és azóta párhuzamosan jáccom 4-5 mentéssel.
van egy Spurs-ös
egy Spanyolországos
egy St. Pauli-s.
egy Celta Vigo-s.
szal van még a REAL-on kívül. -
hamary #5445 szerintem mindenkinek az a kihívás, amelyik csapattal van. -
#5444 Jó nagy kihívás ez a rejál... :\ -
#5443 aki ért fm08 skin tervezéshez,vagy régebbi skinek átültetéséhez fm08ba,ne kíméljen. -
karajjj #5442 nekem eddig a legjobb, mikor egy öreg beordít, hogy te te teee buzerátor!!! -
#5441 nah nem mondhatom hogy nehéz év volt.
én kapusom lett(Casillas) az év kapusa és az év spanyol kapusa.
Carlos Vela ( ő is enyém) lett az év játékosa. 3. Robinho (szintén enyém ) lett
Gólkirály Vela lett.
-
hamary #5440 Na sikerült... Akkor most még jön egy védő, s minden rendben -
hamary #5439 nem akarja feltenni a patched.. azt írja nem WIN 32 alkalmazás... :/ -
hamary #5438 Matiz ismét az enyém, Pandev is, s még valószínű jön egy védő is -
hamary #5437 crash dumpnál én visszaszoktam tudni tölteni -
#5436 javithatatlan hiba, crash dump file, még szerencse hogy ez a kb 1 honapos Lecce-vel történt nem a Salzburggal, mert különben kurvaideges lennék. -
sosi81 #5435 Nekem a legkomolyabb kiírás az volt hogy benézte mint a nyugdíjasok a gázár emelést! -
hamary #5434 31 milliót adtak átigazolásra... nem tudom ez mitől függhet
-
hamary #5433 na, nagyon ideges vagyok, de kezdtrem egy úhat a Lyonnal.. de ha újra elveszik a mentést, kiveszem a cd-t, és ketté töröm -
neB #5432 azta kiírt ilyet otthon a bíró anyukája hosszasan csuklik :DDDD -
neB #5431 Hali Grat mindenkinek!
Chievo - 8. hely frissen feljutva - anyagiak majdnem rendbe - a vezetőség kiakar rúgni... ennyi tő mondatokban
Hülye a vezetőség ha azt hiszik első Seria A-s évembe majd megfogom beérek első helyre lesz 100 millám és ennyi majd jelentkezem mit fognak még szólni :@ -
sosi81 #5430 Hello és gratula mindenkinek!
Erre csak annyit mondok huhhhh...
-
hamary #5429 újraindult a gép, elveszett a mentés.... bassza meg a kurva annyát a játék is meg a gép is -
hamary #5428 Közben becsúszott egy döntetlen a Toulouse ellen -
hamary #5427 És igeeen... Ebben a győzelmben csak reménykedtem.. :) Beznzema éájééáó :D Elhúztunk 6 pontra :)
-
hamary #5426 Naz, izzítom a Lyonos mentést :cool: -
#5425 Első tétmeccs: A zebrák eltaposták a csipegető madarakat, magyarul:
Palermo - Juventus lélektelen játékkal 0 - 2
Következő ellenfél a Genoa, aztán Inter. A 2 meccen legalább 3 pont az elvárásom.
Igazolások: Bogdan Stancu, Dzsudzsák Balázs, Dalla Valle
Barzaghli átadó listára téve saját kérésére, de mivel 20M fontér nem kellett senkinek, ezért visszavonva :) -
#5424 U.S. Cittá di Palermo: Óriási sikerekre váró csapatot töltöm :) -
#5423 Nálam most ért véget a téli átigazolási időszak! Egyébként Bayern M.-el vagyok a 2.szezonban.
Érkeztek: Chris Kirkland, Carlos Elías, Igor Krulj, Detlef Bock, Yoann Gouffran valamint Kolbeinn Sigthórsson.
Jelen pillanatban 2.-ak vagyunk a tabellán 1 ponttal lemaradva az éllovas Leverkusen mögött. -
Utley #5422 Tiribocchi termelte a gólokat edzőmeccseken 5meccsen 9gól...Kupába lealibizte a derbit...húúú de hosszú szezon elé nézünk.... -
hamary #5421 6/6 győzelem... Eddig nem rossz, majd jön egy rangadó, szerintem holnapra hagyom -
Utley #5420 Hehe Én is a Lecce-t tolom Tiribocchi nagy csaszi -
#5419 ez most kellett,mint üveges tótnak a hanyatt esés :D
-
hamary #5418 4 meccs /4 győzelem , de így is csak második vagyok :D