104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5937 jobban dolgozik együtt a csapattal, jobb tanácsokat ad, és esetlegesen ha szabira mész akkor is rendesen irányítja a meccseket -
hamary #5936 visszamondva, mondjuk új eredmény nincs -
#5935 Ricardo Moniz-Tottenham
amint lehetőségem van rá, mindig megveszem -
#5934 igazából mennyie van jelentősége egy jó menedzser asszisztensnek? -
#5933 köszi a segítséget, megnézem:) -
#5932 hát én ha a stábba keresek embert mindig a válogatottakat nézem, ott általában vannak olyanok akik nem állnak klubok rendelkezésében, igy szabadon igazolhatók, megjegyzem én a brazil válogatott men. asszisztensét igazoltam le a Salzburghoz :D -
#5931 "kis kupában" továbbléptünk :D
-
hamary #5930 hogy ezért a szarért minek adtam ki 9 ezer forintot , nem tudom.., a következőt le se töltöm, ez biztos -
#5929 Van aki tud ajánlani egy Jó manager asszisztens-t a Palermoba? (mindenki ellene lázad:) -
hamary #5928 ... -
#5927 Grat all!
60 új üzenet - hátperszehogy visszaolvasok :D -
hamary #5926 nekem akkor, hogy el fog, ha kirúgnak a kedvenc csapatomtól.... :/ -
#5925 :) -
#5924 1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Modellautók
3. House,techno klasszikusok
4. Football Manager
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Silkroad Online
8. Test Drive Unlimited
9. Prison Break (FOX)
10. Ismerd fel a képröl az animét -
#5923 látom ITT is zajlik az élet :) -
#5922 Hm.. nekem nem kell bemutatni a játékot ---> ebben a szezonban még az életkedvem is elment tőle -
#5921 Na az a nem gyenge:)
pff -
hamary #5920 Nem teljesen... Ott akkor már első voltam, most 8.... -
#5919 na bakker, ilyet se pipáltam még:
sasszemű indítással kiugratom a csatáromat, az szalad az ellen kapuja felé, belövi annak rendje s módja szerint a ziccert, KÖZBEN a hátvéd hátulról felkúrja a csatárt, érvénytelen(??) a gól, a hátvéd pedig kap egy SÁRGÁT :)
természetesen berúgtam a szabadrúgást, az egyszerűen kellett, de ha nem megy be... -
#5918 nyugalom, tavalyi szezonban is ez volt mégis meglett a bl pl:) -
hamary #5917 zajlik... de a végén oly módon, hogy elegem lesz... :& -
#5916 Látom ott is zajlik az élet:) -
#5915 -
hamary #5914 Ilyen nincs.. Fred 2(!!!) méterről kétszer belövi a kapusba... -
#5913 Hát sztem az UEFA-ban:) de mindjárt rakok képet:) -
hamary #5912 tk utolsó Nice otthon alázza, a sztárokkal teletűzdelt csapatom. DE A JÁTÉK NEM CSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5911 Mylo tehát akkor hol indulsz me nem pontosan értem?:D -
#5910 büfé -
#5909 Basszus... Lejátszották az olasz kupát és a nevem mellett ott van h "UK" és a 8. Udinese mellett van az intertoto.
Yess -
#5908 mondom hogy randomgenerátor!! xD -
#5907 öööö :):)
Akkor csal a program:P LoL -
#5906 Eredmények (2008-2009):
Serie A: SS. Lazio (!)
Olasz Kupa: Inter (Fiorentina ellen büntetőkkel)
UEFA KUPA: Man UTD (Zaragoza ellen 3-1)
BL: Real Madrid (Inter ellen büntetőkkel)
-
hamary #5905 nekem lassún van... :D -
#5904 Értem, köszönöm -
#5903 Baszki, egyik meccsem előtt véletlen a Tempó csúszka teljesen baloldalra került (nagyon lassú), ez kb a 30-31 fordulóban lehetett. A Siena meccs félidejében vettem észre (37 ford.)... Mondom bazzeg ezt nem hiszem el, h nem vehettem észre amikor meccsenként egy csomoszor ezen a képernyőn állítgatok mindent..
Nah ez baszta el a szezonomat sztem...
Lehet röhögni :))))) -
#5902 Az intertoto a olasz kupától is függ...félő hogy az állásodtól igy is kicsesznek...de más csapat fog keresni..
-
#5901 Az elvárt 6pontból lett 3
A Fiorentinának volt egy elmaradt meccse persze h hozták
7. lettem (a szabályoknál az van írva h az Intertotó kupa, viszont nem küldtek meghívót... Akkor ezekszerint nem is indulhatok?) -
hamary #5900 mondhatod :D -
#5899 Ez már nekem is eszembe jutott hogy ez egész progi egy kibaszott nagy randomgenerátor -
#5898 thx:)
inkább nem is mondom milyen elemi hiba vezetett kb 5-6 vereséghez.