104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    OFF:
    Nem véletlenül van OFFtopik...
    ON:
    Volt nekem is vándormadár karrierem. Legjobb a Debrecen(Bl-nyolcaddöntő előtt mondtam fel téli szünetben )->Notthingam Forest->Sevilla->Chelsea volt.
  • Talentplayer
    hát az, de így leglábbb nem unokrá egy dbig:P
  • myl0
    Bocsi az offér, de sztem ez mindenkit (függetlenül szurkolói beállítottságtól érdekelhet)
    http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20080213-ftc-ervenyes-es-eredmenyes-a-hatodik-palyazat.html
    ON
  • myl0
    Mozgalmas karriered van:)
  • myl0
    Hja bánom egyébként h megvettem, ott van Amauri, Stancu, Sharp, Vela, Dica, Dalla Valle, Silva, arra a posztra, Roni meccs előtti erönléte meg kb 88%, úgy amikor a többieké 95-100%:) Arról nem is beszélve, hogy 10-20 perc játék után megsérül.
    Lehet megy a tarcsiba ugyis csaj Juliusig van szerződése.
  • zorrobomber
    úgy látszik mindenki bepróbálja mostanság a qpr-t aztán szevasz :)
  • Talentplayer
    rég voltam már itt, de ah láttom egész jól mennek a dolgok. grat mindenkinek, mert egész szép eredményeket értek el.
    hát én most kezdtem egy egész érdekes mentés. kezdtem a qpr-rel, de lényegében csak a nyáron voltam ott és jól megerősítettem a csapatott, utána fogtam és felmondtam:D felvett a noricccs menedzsernek, h mentsem megőket a kieséstől, a télen őket is jól megerősítettem és így sztem biztos a bent maradás, de aztán jött a tottenham hívása, aminek nem mondhattam nemet, pedig a 20.-ak!!! hát nem tom meddig leszek itt:D
  • zorrobomber
    nem hiszem hogy elég lenne. Egyéni utasítást épp ezért csak pár embernél szoktam beállítani, általában a két középhátvédnél meg egy védekező középpályásnál.
  • Csacsi
    Egyébként, mennyire hat ki a változtatás a játékosokra, ha csapat irányításnál teljes támadást kérek, de egyénileg nem állítom át? Mivel mindenkinek másfajta mentalitás van beállítva. Szóval akkor elméletileg egyénileg is át kéne állítani, hogy legyen értelme? Vagy elég ha csak a csapatnál állítom át?
  • zorrobomber
    áh, bakker, ez is megér egy misét:

tökutolsó Bristol Rovers elleni meccs(persze nem vártam simát, sima meccsem még sztem nem is volt), jól kezdődik a meccs, 70%-os nyomás, 1 gól az 5. percben. Tovább nyomok, szöglet->fejesgól->érvénytelenítés(lehet patchet fel kéne rakni). Félidő vége felé kezd kijönni a Bristol a szorítsából, kapufalövő versenyt indít, ebben vezet 2-0-ra :) Én inkább(meg Tisza, aki idényeleji 9 gólja után 10 meccse gólcsendet fogadott), a helyzetkihagyó versenyt favorizálnám. 2. félidő közepén még egy érvénytelen gólt lövök, majd a 80. percben a kapusom benyal egy "általánosisis" gólt, és mivel a hátralevő(all out attack) 10. perc simán lepereg, már gondolatban viheti is haza a hátán a fél disznót...
  • zsilike
    Még mikor a Milant vittem,ott kész katasztrófa volt,egyrészt antimorál,140e eu-kért hetente(mivan?)amugy megsértődik,haza akar menni meg ilyenek!tapasztalatom h bárki elvitte max 2 éven belül kipukkad és visszavonul!DE ha nálad csak ennyit kér,akkor ok+1évig biztos erősítést jelent,eladni nehéz lesz,könnyen a nyakadon marad,és igen sérülékeny!de hajrá!!
  • zorrobomber
    áh, most már engem is kezd idegesíteni, hogy módosítok a taktikán, csak hogy többet legyen nálam a labda(lassabb, rövidpasszos, védekezőbb), erre 40% labdabirtoklás.. arról nem is beszélve amikor a 170 centis középpályás lefejeli a 190 centi magas hátvédemet rendszeresen.
  • myl0
    NAC Breda - Palermo: 1 - 1
    A kezdő kapusom lesérült a meccs előtt Fonatana pedig nem volt nevezve igy valami 22 éves kölköt kellett felhozni a tarcsiból:)
  • myl0
    Ebben a játékban nincs olyan h sima:P (legalábbis nekem)
    Egyébként tavaly Artmedia Bratislava 3-2es összesítéssel bucsúztatott:)
  • Mike94
    az sima ;)
  • myl0
    NAC breda az uefa kupa ellenfél...
  • myl0
    Roni az első meccsén 5 percet játszott és lesérült egy hétre, mivel a jobb bekkemet is sikerült kiiktatniuk a 2. percben és a szünetben 2öt cseréltem (Roni és Vela) 10 emberrel fejeztem be a meccset
  • myl0
    Nem tudom ugyan h fog neki menni a játék, ha rosszul nyilván sokat kér, ha jó akkor meg pont jó:) egyébként 32 éves
  • myl0
    Ronaldo 11e fontot keres hetente ez 10e-el alacsonyabb az átlagnál
  • zsilike
    roni nem kér aránytalanul sokat/a korához képest?
  • Utley

Remélem ez a keret elég pöpec lesz,hogy a 10-be kerüljünk.Minden posztra van azonos képességű emberkém,és még van 4.000.000 euro,ha netalán szükség lesz valakire.Idén is a 19.helyre taksálják a csapatom
  • myl0
    Jónéhány feslegessé vált játékostl sikerült megszabadulni
    Cavani-t eladtam, Helyette érkezett Ronaldo(ingyen) és Billy Sharp (a sheffieldben jól bevált) és a középpályára is ráfért már az erősítés érkezett a PSV-ből Farfán, valamint egy finn tehetség (vkp)
  • zorrobomber
    kapaszkodunk, szenvedünk
  • hamary
    Roma ellen nyertem 4-1-re :cool:
  • saviola83
    3. meccs 3. tizi ellenem.Van ez így sajna:(
  • zsilike

Hát ez az idény hasznos csapatépítéssel telik,10.vk,Hrepka góljai figyelemreméltóak.Aldonint is megszereztem,és sok hasznos igazolással/ingyen,mert no cash/igyekszem erősíteni,valahogy nem bánom,h nem kerülünk fel idén,első osztály még húzós lenne.de a 3ad osztály már csak emlék!hajrá mindenki!keret később
  • myl0
    nalátod, megy ez:)
    csak így tovább
  • hamary
    Lens ellen is sikerült nyerni
  • myl0
    Cavani eladva 17,75M fontér
    Ronaldo érkezett ingyen
  • saviola83
    Kiestünk a kupából sajna:( megint kikaptunk 1-0 ra most egy tizi góllal.Nem jól indul a szezon:(
  • hamary
    Na, nagynehezn továbbjutottunk a LigaKupában.
  • Gunnersboy
    mondjuk 1 hét pihenő, és értékeld át a dolgokat -.-

velem is volt már ilyen, utana egy honapig nem jáccottam
  • hamary
    na azt nem :P Ilyen kitörések még várhatók szar meccsek után, rá se bagózzatok, ez elvont állapotban van :)
  • myl0
    pl hagyd abba a játékot és folytasd holnap
  • hamary
    adjatok már valami tanácsot.... ILYEN KIBASZOTT MÓDON még nem sdzívatott a játék... semmilyen taktika nem jó, ott tartok, hogy eltöröm a CD-t, csak ne tudjak játszani.
  • myl0
    Én se azért irtam mer olyan sok, épp ellenkezőleg (mondjuk eléggé csődközeli állapotban vagyunk)
  • saviola83
    Na mivel a juve meccs után elszált a gé így újrajátszottam és sokat fordítottam ataktika csiszolására.Meglett aze redménye mert igaz kikaptunk idegenben a juvétól 1-0 ra egy szabigóllal de a helyzetek aránya 20-7 volt ide.Most jön a roma idegenben egy pont jó lenne.az igazolásaim egyébként nem siekrültek rosszul szerintem majd teszek képet a keretről ha érdekel valakit.
  • Mike94
    csak hozzávetőlegesen a readinggel második szezonra kaptam 25,5m fontot ×)
  • Mike94
    az kib*szott sok hallod-e :D
  • myl0
    660e fontot kaptam igazolni:P