104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #6066 szépen lehúztak egy-két embert a peccsel:D -
#6065 csak enekm csinálja, illetve, csak nekem tűnt fel az új patchnél, hogy meccs közben, nem a játékosok mezszámát mutatja, hanem 1-től 11-ig írja ki a számokat? Engem ez eléggé zavar. -
hamary #6064 Ez a mentést gyorsan elszállt :@ :@ :@ Mostmár tényleg elkell egy WinReinstall.... :@ Még jó, hogy csak egy edzőmeccs ment le. Kezdek mégegyet, nemtom megint, hogy kivel.. -
hamary #6063 Huntelaar, Mtaias, Van der Vaart már a horgomon :) -
neB #6062 Innen lelehet tölteni max sebességel hozta nekem a Patch 8.0.2 - PC melletti nyílra kell kattintani
Patch 8.0.2
ui: Akkor kezdek egy újat a Chievoval ha már éppen kijött a peccs szeretném most nem el szúrni -
hamary #6061 Én is rengeteget kaptam a MAnchester Cityvel :D Csak senki nem akar egyelőre idejönni :/ De miért? :( -
Mno #6060 Nincs? Nálam bajnoki címet ígérve 10 millió font. -
#6059 de a QPRnek még mindig nincs pénze -
Mno #6058 Vannak kis pénzügyi változások...nemzetközi kupaszereplést érő helyet ígérve MCity: 56 mió font, míg a Newcatle: 43 milla... -
#6057 gyanús egy holnapi nyú gém...vááááá visszatérek :Dd csak még nemtom kivel :S -
hamary #6056 Anyuci :| Az értékek nagyon lementek :| ( végül a Manchester City lett, mivel túl sok a Liga Kupa a magyarba... :/ ) -
hamary #6055 Na, a Fehérvárt választottam :P -
Lionel #6054 nemtom jó-e..próba, szerencse
patch -
#6053 köszönöm, az üzeneteit mindjárt törlöm -
#6052 köszöntük szépen! -
#6051 Eltakarítottam. -
#6049 leájkídózod nekünk?:DSASDASDSA -
#6048 á,látom nyíregyházi vagy
ha netántán valaki ismeri személyesen stoner27 nevű fórumozónk valódi nevét,ne kíméljen.. hátha ismerem -
hamary #6047 Akkor kezdek egy kissebb csapattal :) -
#6046 mivan nedved,rosszakedved
mivan buffon,kell egy pofon
kikapott a real,eszefemfaszom megáll,kiatotókirály,ha kikapott a reál
na húzz a picsába innen. thx
kijött peccs,újgém. egykérdés: crack kellessz hozzá? -
#6044 énis így gondoltam :) -
#6043 csak nem mindegy hogy kompatibilis, avagy "aktiválja" az ujitásokat is.
szerintem CÉLSZERŰ újat kezdeni -
#6041 elvileg jó -
#6039 anyád miért adott enni kiskorodban? szevasz....
kérdésem ugyanaz, mentett játékra jó? -
#6036 hagyjátok szegénykét, szellemileg elmaradott, ilyen is van
vagy csak feltörték a nickjét -
#6035 te nem helyi hülye vagy?! -
#6033 én még sehonnan, mivel melozom. torrenten elvileg jo volt, cimbinek lejött hamar kb 350k-val -
#6032 soma ne törödj vele....inkább nekem segíts..jó vicc volt:D te honnan töltöd? -
#6030 nekem a torrent elég lassú nincs valami gyorsabb megoldás pl mas helyről? -
#6028 Jajj végre!!!szeretett játékunk ujra a régi!!! hamary egyébként arsenal nem lesz kicsit konnyü?:D -
Lionel #6027 eddig 1 észrevételem van.. mindenkinek jól lerontották az értékeit... -
#6026 mindenkinek jobb, ugyanis igy nincs olyan hogytulterheltség miatt valaki nem tudja leszedni. -
#6025 hát nem tom ez náluk hogy működik de elég gáz hogy torrentrő lehet leszedni és a saját hivatalos oldalukon nincs egy direct link. -
#6024 Grat mindenkinek!
Változások: a patch torrentes linkjét mindenki megtalálja a banner alatt!
Mindenkinek jó szórakozást hozzá, ha valaki esetleg a rendelkezésemre bocsájtaná a már letöltött verziót, annak megköszönném (a netemmel nem tölthetek torrentet.) -
hamary #6023 Dejó, hogy pont most kezdtem el az Arsenallal.. :D Mentett játékra jó? :/ -
#6022 véégre -
Lionel #6021 nemtom tudjátok-e már de ma kijött a 8.0.2-es patch
link -
fordjee #6020 Attól tartok, csal a játék, vagyis hibás. Minden csapatommal ez van, Pool-lal is, előző évben is volt egy ilyen sorozatom és most is így kezdődött. Hazai pályán 1-1 a boltonnal, 10 kaput eltalált lövésből 1 gól, neki 3-ból egy, aztán a frissen feljutott Bristol City letolt 1-0-ra, 20 kapura lövés, abból 11 eltalálta, kapufa és 2 meg nem adott gól. Még a Chelsea ellen lejátszom, aztán hanyagolom, nem hiányzik ez a stresszelés esténként. Kár érte sztem. -
hamary #6019 Sikerült megjavítani :P -
hamary #6018 valami gond van a lang.db-vel... :/