104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #6106 asszép, grat :D
feldobjuk :cool:
Arsenallal kezdtem egyet a Mancity elhalása után... :/ Igazoltam: Huntelar, Arteta, Van der vaart. -
vortob #6105 Ha valakit érdekel mutathatok a felállásról is képet, szerintem nagyon jó taktikát találtam ki. -
hamary #6104 :DDDD
én már hazaértem a ""munkából"" -
#6103 ja elég kihalt a dolog..:( csak beindul...hamary dobjuk fel a topikot:D -
vortob #6102 Kezdtem egyet a magyar válogatottal eddig ilyen eredményekkel: Magyarország-Bosznia (2-0), Törökország-Magyarország(1-1), Magyarország-Málta(2-0), Moldova-Magyarország(0-1), és végül a görögök ellen léptem pályára ahol ők a továbbjutásért léptek pályára:
remélem sikerült a linkelés. Azthiszem ez eddig az egyik legjobb meccsem volt FM-ben. -
#6101 ilyenkor minden rendes ember dolgozik:DSASDASASDA -
hamary #6100 látom kihaltunk. nem megy, nem megy? :D -
#6099 Átírtam a bannerban a patch címét, mostmár a rar fájlt tölti le. -
#6098 Válasz gombot használd légyszives.
Amúgy mindenkinek gratulálok, nemsoká énis felteszem a patchet, utána meglátom kivel kezdjek :) -
hamary #6097 hát ha újat kezdtél nemtom mivan. Akkor csak azt tom mondani, nem nyerhetsz meg minden meccset :/ :S -
neB #6096 jah jah az előzőt jól elszúrtam de még mindig nem sikerül keresem a jó taktikát már letöltöttet is próbáétam sajátot is... -
hamary #6095 új játékot kezdtél miután feltetted a patchet? -
neB #6094 Chievoval a 8. helyen vettem át a csapatot csináltam belőle 2 hónap alatt egy 7.-ket úgy hogy feljutóhelytól 10 pontra voltam és még volt hátra úgy nyolc meccs itt vesztettem 2-őt aztán se puszi se pá -
hamary #6093 kösz, akor mindegy :S :) -
hamary #6092 :| kivel voltál ? -
Balázs 17 #6091 1. ha régi mentéssel nyomod akkor nemlesz jó
2. ha új mentéssel, akkor tömörítve mentetted el
3. ha egyikse akkor nemtom
:) -
neB #6090 Ráadásul utilapot kötöttek a talpamra mert egymás után 2 (!) meccset vesztettem :@ :@ -
neB #6089 Aha az ellenfélnek 4 lövés ment kapura 4 gól nekem 11 és 1 gól szart se javít ez a patch -
hamary #6088 THe file doesn't seem to be a vaild FM saved game < - ezt írja ki :/ -
hamary #6087 és, hogy működik :| FM Genie Scout 2008 -
hamary #6086 kösz, utána nézek -
#6085 sima genie scout peccskompatibilis.
mini scout nem megy -
hamary #6084 én a scoutra gondoltam, tegnap már leszedtem a Pactht :P -
#6083 banner -
#6082 hamary ettől a pecstől megváltozik az életed:D nem leszel idegbeteg ajánlom neked:P:D -
#6081 én azt vettem észre eddig 4 edzőmeccs alatt, hogy amelyik lövés kapura megy az gól. egyenlőre más nem nagyon jött le -
hamary #6080 kapahatnék egy linket? :P -
#6079 8.0.2, nem kell krekk és nem tesz kárt mentésbe -
hamary #6078 pontosan melyik verziót használjátok? és, hogy működik? nem tesz kárt a mentésbe? :P -
#6077 jaja, lehet volna Dzsudzsi több is :P
am Lulinha, meg Pato tudom h nem fix de azért ilyen alacsonyat mégn álam sose kaptak :S -
Balázs 17 #6076 vannak fix játékosok pl. németh, ő vszeg nemlesz se kevesebb se több akárhányszor töltesz egy újat
pato+ lulinha pont nemazok, mert nálam pato 184 lulinha meg 187 első betöltésnek, de volt már lulinha 197 is:D
kár hogy dzsudzsák nem lett PA 180 kb:D -
#6075 én már letoltam pár meccset szezonba is, term a readinggel vagyok
én azt is észrevettem h nem igazán jönnek el azok a játékosok akik eddig mindig jöttek
pl: nem akart se Gourcuff, se Hamsik, se Bojan kölcsönbe jönni, eddig mindig jöttek, klubjaik el is fogadták az ajánlatot, ill. fernando arce-t se tudtam megvenni
de van pozitívum is
pl: nem csal már annyit a gép (), mert azért bármennyire védtük h csak mi vagyunk balszerencsések, azért tény h "KICSIT" irreális dolgokat művelt
továbbá:
sok játékosnak kisebb a PAja mint volt
pl: Pato nálam 160/171, Lulinha nálam 155 PA-t kapott, szóval megváltoztak, viszont Németh K. 152-t kapott :O
remélem nem voltam "túl" hosszú :D -
#6074 Eddigi tapasztalatok az új patchel kapcsoaltosan.
Szerintem gyorsabb lett a játék
megváltoztak jó sok játékosnál a tulajdonságok (leginkább csökkentek)
Sokkal jobb a helyzetkihasználása egy 18-as befejezéssel rendelkező játékosnak, mint egy 12-es befejezéssel rendelkező játékosnak.
A helyzetek sokkal változatosabbak. A taktikai utasítások megérződnek a csapaton. Tényleg azt pórbálják tenni, amit mond nekik az ember.
Szóval összességében egyelőre jobbnak tűnik a játék. Jah és a kis csapatok, nem vernek halomra téged úgy, hogy szinte nincs helyzetük.
Ezeket eddig a barátságos meccsekből szűrtem le.
Majd később bővebben, ha előrébb haladok a szezonban. Jah és a Juventus nem kapott több pénzt sajnos igazolásokra :( -
#6073 sejtem=selytem -
#6072 én felül irtam nekem jó...
(nem nagyon szeretem a cváncigolást:P) -
#6071 szal data\updates\update-802\db\802
ha jól selytem a posztok a sérülés típusa és a városnevek lettek németek meg a kupa bajnokság nevek, ugye? -
#6070 Hát ezaz, hogy nem akarom felülírni, bár abban elméletileg nincs semmi olyan, ami a játékmenetre hatna, de ki tudja :D -
#6069 a 8.0.2 patchhez mikor lesz működő mini scout? tudja vki? -
#6068 az update mappábanvan egy lang.db azt irdfelül... -
#6067 Meg remélem lesz mielőbbi magyarítás, ami kompatibilis ehhez a verzióhoz, mert pár dolog nekem német nyelvű lett, ami eléggé zavar. Nem merem felülírni a lang.db file-t, mert abba is belejavított a patch.