104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    asszép, grat :D

feldobjuk :cool:

Arsenallal kezdtem egyet a Mancity elhalása után... :/ Igazoltam: Huntelar, Arteta, Van der vaart.
  • vortob
    Ha valakit érdekel mutathatok a felállásról is képet, szerintem nagyon jó taktikát találtam ki.
  • hamary
    :DDDD

én már hazaértem a ""munkából""
  • Ngeri
    ja elég kihalt a dolog..:( csak beindul...hamary dobjuk fel a topikot:D
  • vortob
    Kezdtem egyet a magyar válogatottal eddig ilyen eredményekkel: Magyarország-Bosznia (2-0), Törökország-Magyarország(1-1), Magyarország-Málta(2-0), Moldova-Magyarország(0-1), és végül a görögök ellen léptem pályára ahol ők a továbbjutásért léptek pályára:
    remélem sikerült a linkelés. Azthiszem ez eddig az egyik legjobb meccsem volt FM-ben.
  • soma22
    ilyenkor minden rendes ember dolgozik:DSASDASASDA
  • hamary
    látom kihaltunk. nem megy, nem megy? :D
  • Fabio Capello
    Átírtam a bannerban a patch címét, mostmár a rar fájlt tölti le.
  • Fabio Capello
    Válasz gombot használd légyszives.

Amúgy mindenkinek gratulálok, nemsoká énis felteszem a patchet, utána meglátom kivel kezdjek :)
  • hamary
    hát ha újat kezdtél nemtom mivan. Akkor csak azt tom mondani, nem nyerhetsz meg minden meccset :/ :S
  • neB
    jah jah az előzőt jól elszúrtam de még mindig nem sikerül keresem a jó taktikát már letöltöttet is próbáétam sajátot is...
  • hamary
    új játékot kezdtél miután feltetted a patchet?
  • neB
    Chievoval a 8. helyen vettem át a csapatot csináltam belőle 2 hónap alatt egy 7.-ket úgy hogy feljutóhelytól 10 pontra voltam és még volt hátra úgy nyolc meccs itt vesztettem 2-őt aztán se puszi se pá
  • hamary
    kösz, akor mindegy :S :)
  • hamary
    :| kivel voltál ?
  • Balázs 17
    1. ha régi mentéssel nyomod akkor nemlesz jó
    2. ha új mentéssel, akkor tömörítve mentetted el
    3. ha egyikse akkor nemtom
    :)
  • neB
    Ráadásul utilapot kötöttek a talpamra mert egymás után 2 (!) meccset vesztettem :@ :@
  • neB
    Aha az ellenfélnek 4 lövés ment kapura 4 gól nekem 11 és 1 gól szart se javít ez a patch
  • hamary
    THe file doesn't seem to be a vaild FM saved game < - ezt írja ki :/
  • hamary
    és, hogy működik :| FM Genie Scout 2008
  • hamary
    kösz, utána nézek
  • soma22
    sima genie scout peccskompatibilis.
    mini scout nem megy
  • hamary
    én a scoutra gondoltam, tegnap már leszedtem a Pactht :P
  • toysoldier
    banner
  • Ngeri
    hamary ettől a pecstől megváltozik az életed:D nem leszel idegbeteg ajánlom neked:P:D
  • soma22
    én azt vettem észre eddig 4 edzőmeccs alatt, hogy amelyik lövés kapura megy az gól. egyenlőre más nem nagyon jött le
  • hamary
    kapahatnék egy linket? :P
  • Mike94
    8.0.2, nem kell krekk és nem tesz kárt mentésbe
  • hamary
    pontosan melyik verziót használjátok? és, hogy működik? nem tesz kárt a mentésbe? :P
  • Mike94
    jaja, lehet volna Dzsudzsi több is :P
    am Lulinha, meg Pato tudom h nem fix de azért ilyen alacsonyat mégn álam sose kaptak :S
  • Balázs 17
    vannak fix játékosok pl. németh, ő vszeg nemlesz se kevesebb se több akárhányszor töltesz egy újat

pato+ lulinha pont nemazok, mert nálam pato 184 lulinha meg 187 első betöltésnek, de volt már lulinha 197 is:D

kár hogy dzsudzsák nem lett PA 180 kb:D
  • Mike94
    én már letoltam pár meccset szezonba is, term a readinggel vagyok
    én azt is észrevettem h nem igazán jönnek el azok a játékosok akik eddig mindig jöttek
    pl: nem akart se Gourcuff, se Hamsik, se Bojan kölcsönbe jönni, eddig mindig jöttek, klubjaik el is fogadták az ajánlatot, ill. fernando arce-t se tudtam megvenni
    de van pozitívum is
    pl: nem csal már annyit a gép (), mert azért bármennyire védtük h csak mi vagyunk balszerencsések, azért tény h "KICSIT" irreális dolgokat művelt
    továbbá:
    sok játékosnak kisebb a PAja mint volt
    pl: Pato nálam 160/171, Lulinha nálam 155 PA-t kapott, szóval megváltoztak, viszont Németh K. 152-t kapott :O
    remélem nem voltam "túl" hosszú :D
  • Csacsi
    Eddigi tapasztalatok az új patchel kapcsoaltosan.

Szerintem gyorsabb lett a játék
    megváltoztak jó sok játékosnál a tulajdonságok (leginkább csökkentek)
    Sokkal jobb a helyzetkihasználása egy 18-as befejezéssel rendelkező játékosnak, mint egy 12-es befejezéssel rendelkező játékosnak.

A helyzetek sokkal változatosabbak. A taktikai utasítások megérződnek a csapaton. Tényleg azt pórbálják tenni, amit mond nekik az ember.

Szóval összességében egyelőre jobbnak tűnik a játék. Jah és a kis csapatok, nem vernek halomra téged úgy, hogy szinte nincs helyzetük.

Ezeket eddig a barátságos meccsekből szűrtem le.

Majd később bővebben, ha előrébb haladok a szezonban. Jah és a Juventus nem kapott több pénzt sajnos igazolásokra :(
  • myl0
    sejtem=selytem
  • myl0
    én felül irtam nekem jó...
    (nem nagyon szeretem a cváncigolást:P)
  • myl0
    szal data\updates\update-802\db\802
    ha jól selytem a posztok a sérülés típusa és a városnevek lettek németek meg a kupa bajnokság nevek, ugye?
  • Csacsi
    Hát ezaz, hogy nem akarom felülírni, bár abban elméletileg nincs semmi olyan, ami a játékmenetre hatna, de ki tudja :D
  • myl0
    a 8.0.2 patchhez mikor lesz működő mini scout? tudja vki?
  • myl0
    az update mappábanvan egy lang.db azt irdfelül...
  • Csacsi
    Meg remélem lesz mielőbbi magyarítás, ami kompatibilis ehhez a verzióhoz, mert pár dolog nekem német nyelvű lett, ami eléggé zavar. Nem merem felülírni a lang.db file-t, mert abba is belejavított a patch.