104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #6146 -
hamary #6145 Szerintem totál olyan mintha új játékot kezdenék... CSakhogy nekem Várhidit az előző játékba 2014-be se rúgták ki, annyit meg nem akarok várni :P
somanak igaza van :D -
#6144 rendben téma lezárva -
#6143 csalás de nincs belőle előnye, ettől nem lesz jobb. belefér kategoria:D -
#6142 istenments, csupán egyszerű, és minden hátsú szándék nélküli véleménnyilvánítás volt -
Csesza #6141 szted akkor mi? :) -
#6140 Jó rendben. Csak ezt leordításnak érzékeltem. hogy mit képzelek én... -
hamary #6139 Hát kezdtem egy újat, Várhidi heyére, majd vissavonultam, s jelentekeztem az állásra az Arsenalos nevemmel. S felvettek... ( ez remélem nem számít csalásnak :P ) -
Csesza #6138 nemsokára kiderül :) -
#6137 ha megcsináltad a modositást érdekelne hogy megy e tovább a mentés vagy mindenképp ujat kell kezdeni
nem akarom hogy csitcsapat legyen a tátenem -
Csesza #6136 oké, megpróbálom, remélem ha átállítom editorba akkor nem kell majd újat kezdjek hogy jó legyen :S -
#6135 ugysem csinálod meg a modositást és kezdesz ujat, szal nem értelek.
mindenki saját szive joga hogy hogy játszik, mint ahogy nekem is az, hogy mit itélek el és mit nem:) -
Csesza #6134 fórumozzatok rendesen plííz :)
és a VÁLASZ gombot használjátok! -
#6133 jaj má csak poénnak szántam..de látom nem aratott sikert...bocsáss meg -
#6132 fixre vettem, hogy lesz ilyen...gratula. -
#6131 legalább gazdag leszek:P:P -
#6130 te is használd a válasz gombot pls :) -
#6129 azt hogy csináltad hamary?? üres a poszt vagy csináltál egy újat? -
#6128 aha szted...
"Issue - Tottenham become very rich, and Portsmouth poor, in the first season" -
#6127 nemtom, ennyi infom van. -
hamary #6126 Mostmár Magyarország menedzsere is vagyok :P -
#6125 csesza ez sztem ien 50-100 e font tehát nem vmi eget rengető...nem fogod észrevennei..folytasd sztem -
#6124 LOL ÉN IS AUG 11!!!EZT NEM BIROM:d MOST JÖN AZ ELSŐ MECCSEM!bocs a nagy betűkért -
Csesza #6123 de amugy ez milyen záradék?
és gondolom ha már elkezted akkor baxhatom?! állítsam be editorba és kezdjek újat? :C -
hamary #6122 augusztus 11 -
#6121 soma és ez mennyi pénzt jelent nekik kb ?? napi vagy havi? -
#6120 htx az infóért
Király az új logod :D -
Csesza #6119 pffff pont a porcmusszal kezdtem :C -
vortob #6118 Gondolkozom rajta de itt van Németh,Priskin, Gosztonyi, és Tiszának nagyon jók az értékei, szóval nem tudom hol tudnám egy csatár helyére bedobni. -
#6117 csak a tisztánlátás kedvéért:(remélem senki nem akar ezzel visszaélni)
8.02 bug
Issue - Tottenham become very rich, and Portsmouth poor, in the first season.
Who will it affect - Affects all newly started games with 8.02 data update.
Fix - using the data editor provided with the game, load the 8.02 database into the editor. Search in the "clubs" section for "Portsmouth". Go to the "finances" tab, then "contract clauses 2". Find "Jermain Defoe" (5th from bottom in the list). Change "per league appearances" to "after league appearances".
lényege:
Defoenál rosszul állították be a záradékokat, és amit csak bizonyos számú meccs után kéne megkapnia a Tottenhamnek, azt minden meccs után levonja Portsmouthtól. az editorban át kell állítani, és ennyi. -
#6116 te hol vagy meik honap hanyadika? -
hamary #6115 akkor add el, s vedd meg Van der vaart :P -
#6114 22m font. de van darrent bent keane és berbatov -
hamary #6113 Mennyi pénzed van még? Ha van még pénzed nem kell őt is eladni -
hamary #6112 Nem rossz taktik. Bajzátot kipróbálhatnád szerintem csatárnak :) -
hamary #6111 Most pontosan nem ugrik be... 13 vagy 15 millió font :)
-
#6110 Anyám az inter 16m fontot ajánlott berbatovért:S plsz 15% köv eladás mit csináljak?:S huntelaar jön 17-ért:S pls help -
vortob #6109
Itt akkor egy. -
#6108 én tottenhammel artetat mennyiért sikerült? a 8.0.2 vel ugye?? huntelaart én is tervezem -
hamary #6107 mutass, persze :)