104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Ngeri
    soma mindent bele ha ebből a 3 meccsből szerzel 4 pontot már örülhetsz nem azér...:D
  • hamary
    Válogatottba nézegettem playakat :D Azt, hogy küzdök a bajnoki címért, egyelőre így is van :)

soma: te legalább hamar túlesel a nehezén.
  • soma22
    első 4 meccs a bajnokságban sevilla, barca, real, atletico

ebből lement a sevilla, 2-2 lett otthon, vezettem 2-0ra, nekem 16/10 nekik 10/4 a kapuralövésük...mindenesetre nem rossz kezdés
  • Ngeri
    mit igértél szezon előtt a vezetőségnek?
  • Ngeri
    uhh ez a három csapat jól elment...meg a cselzi is:D mit kerestél te az újpestnél?:P
  • hamary
  • hamary
    ehhe... több meccset nyertem, mint amit nem :P Gólt nem sokat kaptam hálistennek,
  • hamary
    mindjárt.
  • Ngeri
    és mesélj má a meccsekről meg az eredményekről unatkozom:D mert most tölti a magyar kupát
  • Ngeri
    képet a tabelláról pls
  • hamary
    he?
  • Ngeri
    hamary te tucc tabelláról? köszi
  • hamary
    Chelsea már elment hét ponttal.. Én meg pont 3-szor annyi helyzettel (6-18) nem tudok nyerni Portsmouthba... Ja , és 7 perc volt a hosszabítás :/
  • Ngeri
    csacsi a tabelláról egy képet pls ha megoldható
  • Csacsi
    Ja és mielőtt valaki félreértené a dolgot. A Juventussal nem vezetem a bajnokságot, sőt kikaptam a Milan-tól is. Szóval nem azért dícsérem, mert könnyebb, hanem egyszerűen csak jobb.
  • Csacsi
    Nekem tetszik a patch. Sokkal realisztikusabb lett a játék. Vannak még vesztes, meg döntetlen meccseim, amiket nyerni kellene, de ilyen az életben is van. A játékosok sokkal jobban reagálnak arra amit kérek tőlük. illetve sokkal több a játékosoktól a visszaigazolás azzal kapcsolatosan, hogy mit mondok a sajtónak.

Szerintem jó lett a patch után a játék. Már eddig sem volt rossz, de szerintem sikerült javítani. Legalábbis én élvezem a játékot, bár az előző verziót is élveztem, csak több volt az idegeskedés. :D
  • Ngeri
    nekem meg még nem volt oan lesgól:P jeee
  • hamary
    az érdekes. én egyszer nem kaptam 1. percben gólt :P
  • Balázs 17
    na nálam kjött első hibája peccsnek
    10meccsből kb 6on 1. percben kaptam gól, éls feltűnt hogy 2x annyi gólt kapok
  • hamary
    Nyugi van gyerekek :P Marseille - Arsenal 2-2 (2-0)

gól: Cissé (2) - Adebayor , Gilberto Silve (büntető 93. perc.... :D :D )

( amúgy végig nyomtuk a meccset. )
  • Ngeri
    ok megpróbálom..bár igaz hogy ebben az évben simán feljutok még ezzel a kerettel is nem nagyképűségből..
  • Fabio Capello
    Játékos keresés - szűrők - testreszabás, ott beállítod a neked kellő értékeket aztán hajrá. Ingyen igazolásokból nem fogsz tudni Ronaldokat igazolni, főleg magyar bajnokságban a 12-14 finishingű csatár már istennek számít, ezt vedd figyelembe
  • Ngeri
    rendben...és te nem tudsz ingyen embert a fradiba?:P
  • Csesza
    90%-ban nem az
  • Fabio Capello
    akkoris. ha többen írunk, elkavarodik az üzenet és senki nem fogja tudni mire válaszoltál
  • Ngeri
    nem túl egyértelmű hogy kinek írom??sztem elég egyértelmű..
  • Fabio Capello
    VÁLASZ gombot légy oly kedves. Köszönöm!
  • Ngeri
    jó nyugi van már..semmi stressz:P
  • hamary
    Reacban jár még valakinek le a szerződése
  • Csesza
    ingyen nemtudom mit akarsz

rákeresel különböző tulajdonságokra és kész amik kellenek neked

nemtudom miért nem próbálkoztok kicsit magatoktol?!
  • Ngeri
    jó de ott gagyik vannak:D
  • Csesza
    a játékon belüli keresőben

• Ngeri
    még valaki valakit?:D
    köszi egyébként
  • hamary
    Horváth Gabinak probálj szerzpdést ajánlani
  • Ngeri
    mármint hol??de azér várok segítséget aki tud ingyeneset ez tragédia mi uralkodik ott..
  • Csesza
    ott van a kereső! használd!
  • Ngeri
    Valaki segítsen a fradihoz ingyen játékosokat!!semmi pénz semmi.csak ingyen játékosok érdekelnének elkezdtem velükegyet.thx
  • GTheo
    Magyar bajnokságban változott vmi? Kezdek egyet a Lokival szerintem, kipróbálom magam hogy mennyire megyek BLben vagy UEFÁban... Tavaly első évben elődöntőig mentem lokival . Aki kezdett a Debrecennel az mondana pár infot róla? 08ban még nem nagyon voltam magyarokkal.
    Ja és a Fradiról is plz, 1 hónapot toltam velük de nem tetszett :S
  • hamary
    Élvezetes lesz ez a bajnokság. Már várom a Chelsea, Manutd elleni meccseket.
  • soma22
    Jó nagyot mindenkinek!

végső keserűségemben deporral kezdtem, adtak is kemény 1 misit igazolni. ebből jött két fiatal és kifujt, bár genie szerint remek a keret, elválik.