104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6266 soma mindent bele ha ebből a 3 meccsből szerzel 4 pontot már örülhetsz nem azér...:D -
hamary #6265 Válogatottba nézegettem playakat :D Azt, hogy küzdök a bajnoki címért, egyelőre így is van :)
soma: te legalább hamar túlesel a nehezén. -
#6264 első 4 meccs a bajnokságban sevilla, barca, real, atletico
ebből lement a sevilla, 2-2 lett otthon, vezettem 2-0ra, nekem 16/10 nekik 10/4 a kapuralövésük...mindenesetre nem rossz kezdés -
#6263 mit igértél szezon előtt a vezetőségnek? -
#6262 uhh ez a három csapat jól elment...meg a cselzi is:D mit kerestél te az újpestnél?:P -
hamary #6261 -
hamary #6260 ehhe... több meccset nyertem, mint amit nem :P Gólt nem sokat kaptam hálistennek, -
hamary #6259 mindjárt. -
#6258 és mesélj má a meccsekről meg az eredményekről unatkozom:D mert most tölti a magyar kupát -
#6257 képet a tabelláról pls -
hamary #6256 he? -
#6255 hamary te tucc tabelláról? köszi -
hamary #6254 Chelsea már elment hét ponttal.. Én meg pont 3-szor annyi helyzettel (6-18) nem tudok nyerni Portsmouthba... Ja , és 7 perc volt a hosszabítás :/ -
#6253 csacsi a tabelláról egy képet pls ha megoldható -
#6252 Ja és mielőtt valaki félreértené a dolgot. A Juventussal nem vezetem a bajnokságot, sőt kikaptam a Milan-tól is. Szóval nem azért dícsérem, mert könnyebb, hanem egyszerűen csak jobb. -
#6251 Nekem tetszik a patch. Sokkal realisztikusabb lett a játék. Vannak még vesztes, meg döntetlen meccseim, amiket nyerni kellene, de ilyen az életben is van. A játékosok sokkal jobban reagálnak arra amit kérek tőlük. illetve sokkal több a játékosoktól a visszaigazolás azzal kapcsolatosan, hogy mit mondok a sajtónak.
Szerintem jó lett a patch után a játék. Már eddig sem volt rossz, de szerintem sikerült javítani. Legalábbis én élvezem a játékot, bár az előző verziót is élveztem, csak több volt az idegeskedés. :D -
#6250 nekem meg még nem volt oan lesgól:P jeee -
hamary #6249 az érdekes. én egyszer nem kaptam 1. percben gólt :P -
Balázs 17 #6248 na nálam kjött első hibája peccsnek
10meccsből kb 6on 1. percben kaptam gól, éls feltűnt hogy 2x annyi gólt kapok -
hamary #6247 Nyugi van gyerekek :P Marseille - Arsenal 2-2 (2-0)
gól: Cissé (2) - Adebayor , Gilberto Silve (büntető 93. perc.... :D :D )
( amúgy végig nyomtuk a meccset. ) -
#6246 ok megpróbálom..bár igaz hogy ebben az évben simán feljutok még ezzel a kerettel is nem nagyképűségből.. -
#6245 Játékos keresés - szűrők - testreszabás, ott beállítod a neked kellő értékeket aztán hajrá. Ingyen igazolásokból nem fogsz tudni Ronaldokat igazolni, főleg magyar bajnokságban a 12-14 finishingű csatár már istennek számít, ezt vedd figyelembe -
#6244 rendben...és te nem tudsz ingyen embert a fradiba?:P -
Csesza #6243 90%-ban nem az -
#6242 akkoris. ha többen írunk, elkavarodik az üzenet és senki nem fogja tudni mire válaszoltál -
#6241 nem túl egyértelmű hogy kinek írom??sztem elég egyértelmű.. -
#6240 VÁLASZ gombot légy oly kedves. Köszönöm! -
#6239 jó nyugi van már..semmi stressz:P -
hamary #6238 Reacban jár még valakinek le a szerződése -
Csesza #6237 ingyen nemtudom mit akarsz
rákeresel különböző tulajdonságokra és kész amik kellenek neked
nemtudom miért nem próbálkoztok kicsit magatoktol?! -
#6236 jó de ott gagyik vannak:D -
Csesza #6235 a játékon belüli keresőben
-
#6234 még valaki valakit?:D
köszi egyébként -
hamary #6233 Horváth Gabinak probálj szerzpdést ajánlani -
#6232 mármint hol??de azér várok segítséget aki tud ingyeneset ez tragédia mi uralkodik ott.. -
Csesza #6231 ott van a kereső! használd! -
#6230 Valaki segítsen a fradihoz ingyen játékosokat!!semmi pénz semmi.csak ingyen játékosok érdekelnének elkezdtem velükegyet.thx -
#6229 Magyar bajnokságban változott vmi? Kezdek egyet a Lokival szerintem, kipróbálom magam hogy mennyire megyek BLben vagy UEFÁban... Tavaly első évben elődöntőig mentem lokival . Aki kezdett a Debrecennel az mondana pár infot róla? 08ban még nem nagyon voltam magyarokkal.
Ja és a Fradiról is plz, 1 hónapot toltam velük de nem tetszett :S -
hamary #6228 Élvezetes lesz ez a bajnokság. Már várom a Chelsea, Manutd elleni meccseket. -
#6227 Jó nagyot mindenkinek!
végső keserűségemben deporral kezdtem, adtak is kemény 1 misit igazolni. ebből jött két fiatal és kifujt, bár genie szerint remek a keret, elválik.