104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #6346 BL-ben megkaptam a Bracat... :/ -
hamary #6345 Mondjuk ebben van valami :) -
#6344 hát azért nem rossz pléja, és nem nagyon van olyan aki fel tudja venni vele a versenyt ha futni kell. azon a poszton pedig eléggé sokat számít. nekem a magyar bajnokságban anno Faggyas volt ilyen, volt kb 10es finishingje, viszont mellé magyar bajnokságban eléggé jónak számító 17acc és 18pace, állandóan gólkirály lett, csak kiugratásra kellett játszani. :) -
hamary #6343 góvanna, mérges voltam... :P mondjuk a skillei tényleg nem nagy számok :) -
#6342 azért Agbonlahort lesenkizni... :) -
hamary #6341 attól függetlenól, győztünk :P :
-
#6340 velük kezdtem két napja :) -
#6339 akit érdekel egy kis érdekesség kukkantson be az off topikba -
hamary #6338 pfff. félidőben az Aston senkije egy hármast vágott... 11-es befejezés, és 20 gyorsaság, gyorsulás.. de ne ám már, hogy ez számítson, összes többi mutatója fos. -
#6337 ok, megy egy pm nemsoká -
#6336 leandro grimi a milan ha elengedi hozzád akkor óccsó, vagy adriano a sevillaból, aki alapvetően inkább szélső kp lenne, de nálam anno folyamatosan 8as átlagot hozott enyhén támadó beállítottságú DL-ként. -
#6335 ezekről küldhetnél infot honnan miként vannak meg(a régiek)
mindjárt irok valamit offba -
#6334 Nekem is oké, majd megszervezünk vmi bajnokságszerűt
Apropó: egy kérdés/feltevés: Mi lenne ha szerveznék egy bajnokságot - mint a fifások csinálják, mindenki választ egy csapatot, aztán online mindenki lenyomja a meccsét. (egy variációja kraawz tervének) Ha van rá elég jelentkező, akkor megkreálom a szabályokat, és indulhat a nevezés. szóval vélemény?
(Violáról jut eszembe - három CM/FM-mel tolom egyszerre :D Fenn van a CM01/02, CM03/04 és FM08 :)) -
#6333 Valaki nem tud ajánlani egy jó bal oldali védőt, mert chiellinit muszáj volt eladnom a barcelonának, mert már sírt a szája. 15.000.000 fontért vitték el, szóval valami ilyen árban keresek bal oldali védőt. Zambrottát akartam vissazcsalni a Juventusba, de neki nem tudtam elég fizetést ajánlani.
Szóval jöhetnek az ötletek ki legyen ez a Juvéba. Előre is köszi. -
hamary #6332 Bazz, most tök megjött hozzá a kedvem :D De még várok vele :) -
hamary #6331 Valamikor majd én is akarok egy legalsó osztályba kezdeni. CSak ahhoz iszonyú türelem kell :) Lehet kezdek egyet az angol conferenceben, vagy az Olasz Serie C/2-ben :) Jövő hónapba :P -
hamary #6330 8.0.2 pactt McCabe -
#6329 nem, az igazitól nem csalok:D -
#6328 cordoba tabu:D
velük én akarok, de az nem spanyol legalsoban van tudomásom szerint már
majd egy közös llm-.ben benne vgyok valakivel, miután "megtanultam" a 08at
anno milyen jo volt a fiorentina violával uefát nyerni. akkor még nem is tudtam hogy van olyan hogy szkút:) -
#6327 Editor McCabe? -
#6326 McCabe bácsitól kérek egy kis pénzt igazolni:P -
#6325 Az már mondtam...:P
-
#6324 Sheffield? -
#6323 Ott a pont!!!!!!!!!!!!!:D -
#6322 sheffield? -
#6321 na tudom már
eszembe jutott egy jó:P
Fradi -... na ki lehet az?:D -
#6320 kezdj újat, és serie c2/c-ben benevento, vagy olaszoknál hellas verona. talán ezzel a két csapattal játszottam életemben a legjobbakat :) -
hamary #6319 legyél az Arsenallal, próbálkozz előbb egy nagyobb csapattal :P -
#6318 dehogy gondolkozom hülye vagyok én?:D
-
hamary #6317 bazzeg, gondolkozz már magadtól is egy kicsit ... :S -
#6316 ebből csak a kárszruhe lehet mert a többi nincs betöltve tehát gondolkozz ujra pls:D -
#6315 hamár ragaszkodsz hozzá
Cordóba, Ajaccio, Karlsruhe, Köln, Cisco Roma - ez ami úgy hirtelen eszembejutott -
hamary #6314 Erről még nem is hallottam. NYáron majd kipróbálom :)
Szerintem kezdj Angol legalsóbb osztályba. Vagy a francia -
#6313 a csúcs természetesen a legmagasabb bajnokság megnyerése, kupagyőzelem, BL vagy magasrangú trófea,
A bajnokság tökmindegy, a szabály csak az hogy a legalacsonyabb osztályban kell kezdened.
egyszer az életben érdemes kipróbálni :) -
#6312 na vki mondja már el meik csapattal kezdjek ezek vannak: Angol spanyol olasz német francia várom az ötleteket -
#6311 és mit jelent a csúcs?? én nem szoktam scoutolni...és meik bajnokság -
hamary #6310 1.8 G -
#6309 Az LLM játék más néven Lower League Management, az aranyszabályai a következők:
1. A kiválasztott bajnokság legalacsonyabb osztályában kezdesz
2. Nem lehet anyaegyesületed
3. Nem szabad scoutot használni, csak a játékosmegfigyelőket
4. Ha többen is játszanak LLM-et, akkor nem szabad neveket mondani -tippeket adván a másiknak-
5. A cél: fel a csúcsra
Nehéz lesz, kemény lesz, de csináltam már ilyet és higgyétek el nekem, azt a feelinget nem lehet űberelni ha végigcsinálod. -
#6308 sorry de én komolyan belezavarodok. négy év alatt megszoktam hogy csak lenézek a jobb alsó sarokra és látom kinek a hsz-ére érkezett. És tényleg nem nagy fáradtság, eddig egy fórumozó sem halt bele. -
#6307 Capello megköszönném ha lefordítanád nekem a llm játék mi....kösz
hamary: mennyi memóriád van?