104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    BL-ben megkaptam a Bracat... :/
  • hamary
    Mondjuk ebben van valami :)
  • shad0w
    hát azért nem rossz pléja, és nem nagyon van olyan aki fel tudja venni vele a versenyt ha futni kell. azon a poszton pedig eléggé sokat számít. nekem a magyar bajnokságban anno Faggyas volt ilyen, volt kb 10es finishingje, viszont mellé magyar bajnokságban eléggé jónak számító 17acc és 18pace, állandóan gólkirály lett, csak kiugratásra kellett játszani. :)
  • hamary
    góvanna, mérges voltam... :P mondjuk a skillei tényleg nem nagy számok :)
  • shad0w
    azért Agbonlahort lesenkizni... :)
  • hamary
    attól függetlenól, győztünk :P :

• kraawz
    velük kezdtem két napja :)
  • soma22
    akit érdekel egy kis érdekesség kukkantson be az off topikba
  • hamary
    pfff. félidőben az Aston senkije egy hármast vágott... 11-es befejezés, és 20 gyorsaság, gyorsulás.. de ne ám már, hogy ez számítson, összes többi mutatója fos.
  • Fabio Capello
    ok, megy egy pm nemsoká
  • shad0w
    leandro grimi a milan ha elengedi hozzád akkor óccsó, vagy adriano a sevillaból, aki alapvetően inkább szélső kp lenne, de nálam anno folyamatosan 8as átlagot hozott enyhén támadó beállítottságú DL-ként.
  • soma22
    ezekről küldhetnél infot honnan miként vannak meg(a régiek)

mindjárt irok valamit offba
  • Fabio Capello
    Nekem is oké, majd megszervezünk vmi bajnokságszerűt

Apropó: egy kérdés/feltevés: Mi lenne ha szerveznék egy bajnokságot - mint a fifások csinálják, mindenki választ egy csapatot, aztán online mindenki lenyomja a meccsét. (egy variációja kraawz tervének) Ha van rá elég jelentkező, akkor megkreálom a szabályokat, és indulhat a nevezés. szóval vélemény?

(Violáról jut eszembe - három CM/FM-mel tolom egyszerre :D Fenn van a CM01/02, CM03/04 és FM08 :))
  • Csacsi
    Valaki nem tud ajánlani egy jó bal oldali védőt, mert chiellinit muszáj volt eladnom a barcelonának, mert már sírt a szája. 15.000.000 fontért vitték el, szóval valami ilyen árban keresek bal oldali védőt. Zambrottát akartam vissazcsalni a Juventusba, de neki nem tudtam elég fizetést ajánlani.

Szóval jöhetnek az ötletek ki legyen ez a Juvéba. Előre is köszi.
  • hamary
    Bazz, most tök megjött hozzá a kedvem :D De még várok vele :)
  • hamary
    Valamikor majd én is akarok egy legalsó osztályba kezdeni. CSak ahhoz iszonyú türelem kell :) Lehet kezdek egyet az angol conferenceben, vagy az Olasz Serie C/2-ben :) Jövő hónapba :P
  • hamary
    8.0.2 pactt McCabe
  • Ngeri
    nem, az igazitól nem csalok:D
  • soma22
    cordoba tabu:D
    velük én akarok, de az nem spanyol legalsoban van tudomásom szerint már

majd egy közös llm-.ben benne vgyok valakivel, miután "megtanultam" a 08at

anno milyen jo volt a fiorentina violával uefát nyerni. akkor még nem is tudtam hogy van olyan hogy szkút:)
  • shad0w
    Editor McCabe?
  • Ngeri
    McCabe bácsitól kérek egy kis pénzt igazolni:P
  • Ngeri
    Az már mondtam...:P
  • bubu13
    Sheffield?
  • Ngeri
    Ott a pont!!!!!!!!!!!!!:D
  • shad0w
    sheffield?
  • Ngeri
    na tudom már
    eszembe jutott egy jó:P
    Fradi -... na ki lehet az?:D
  • shad0w
    kezdj újat, és serie c2/c-ben benevento, vagy olaszoknál hellas verona. talán ezzel a két csapattal játszottam életemben a legjobbakat :)
  • hamary
    legyél az Arsenallal, próbálkozz előbb egy nagyobb csapattal :P
  • Ngeri
    dehogy gondolkozom hülye vagyok én?:D
  • hamary
    bazzeg, gondolkozz már magadtól is egy kicsit ... :S
  • Ngeri
    ebből csak a kárszruhe lehet mert a többi nincs betöltve tehát gondolkozz ujra pls:D
  • Fabio Capello
    hamár ragaszkodsz hozzá

Cordóba, Ajaccio, Karlsruhe, Köln, Cisco Roma - ez ami úgy hirtelen eszembejutott
  • hamary
    Erről még nem is hallottam. NYáron majd kipróbálom :)

Szerintem kezdj Angol legalsóbb osztályba. Vagy a francia
  • Fabio Capello
    a csúcs természetesen a legmagasabb bajnokság megnyerése, kupagyőzelem, BL vagy magasrangú trófea,

A bajnokság tökmindegy, a szabály csak az hogy a legalacsonyabb osztályban kell kezdened.

egyszer az életben érdemes kipróbálni :)
  • Ngeri
    na vki mondja már el meik csapattal kezdjek ezek vannak: Angol spanyol olasz német francia várom az ötleteket
  • Ngeri
    és mit jelent a csúcs?? én nem szoktam scoutolni...és meik bajnokság
  • hamary
    1.8 G
  • Fabio Capello
    Az LLM játék más néven Lower League Management, az aranyszabályai a következők:

1. A kiválasztott bajnokság legalacsonyabb osztályában kezdesz
    2. Nem lehet anyaegyesületed
    3. Nem szabad scoutot használni, csak a játékosmegfigyelőket
    4. Ha többen is játszanak LLM-et, akkor nem szabad neveket mondani -tippeket adván a másiknak-
    5. A cél: fel a csúcsra

Nehéz lesz, kemény lesz, de csináltam már ilyet és higgyétek el nekem, azt a feelinget nem lehet űberelni ha végigcsinálod.
  • Fabio Capello
    sorry de én komolyan belezavarodok. négy év alatt megszoktam hogy csak lenézek a jobb alsó sarokra és látom kinek a hsz-ére érkezett. És tényleg nem nagy fáradtság, eddig egy fórumozó sem halt bele.
  • Ngeri
    Capello megköszönném ha lefordítanád nekem a llm játék mi....kösz
    hamary: mennyi memóriád van?