104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6386 Thx:)
És köszi az 5letet:) -
#6385 sok sikert remélem tetszeni fog ez a fajta játék :) -
#6384 Tottenham:Fiorentina 0:1
Fiorentina:Bayern 1:0
Twente meg Spartac Moscow ellen lesz másik két meccs,szal ez már zsebben van.
Utóbbi 8 meccsemből 7et nyertem,egyet vesztettem,16 rúgott, és 4 kapott gól összesen.
Pazzini UEFA kupában csatárom, Seria A-ban pedig Osvaldo remekel nagy meglepetésemre. -
hamary #6383 Nahát egy rövid értékelés a csapatról:
Abban a bajnokságban vagyom mint a Tpruey, s a 12. hely körül gondolnak. Első évemben nem várok feljutást, mert a keret nagyon rossz, mondjuk a Chelsea lett a fiócsapatom :P. Én is MO-ról akarok játékosokat szerezni, denem nagyon akarnak jönni. Védelmem nagyon rossz... Kapust vettem kölcsönbe, majd meglátjuk mit produkál. -
hamary #6382 Én is folytatom a Wokingos mentésem :DD -
hamary #6381 ehh, sok sikert nem lesz egyszerű :) -
#6380 Capello remek felvetésén felbuzdulva (LLM) kezdtem egyet az angol conference déli ligában a Welling Uniteddel. Pénz semmi fizetési keret 1600 font per hét.
Hoztam 8 játékost Magyarországról (pl szexárd, Tiszaujváros stb.) ingyen, akik így is kiemelkedően nagy tudásúnakszámítanak.
Képek később.
A cél: Bajnoki címet igértem -
hamary #6379 Ide meg senki sem írt? :D Nagy grat :) -
hamary #6378 Uuuuuh ember :D Fabregas 95. percben szerzett bomba-bomba-bomba góljával 1-0-ra nyertünk a Newcastle ellen :D -
zsilike #6377 sziasztok!rayoval 7.vk 2.ligánan,van még 10 meccsem lehet h meglesz a feljutás,de ha most még nem az se gáz.legalább összeszoknak.
Segítsetek pls-kapust keresek,aki eljön spanyol2.ba 130-170-értékkel kb-max 30 évesig tippeket várok köszi -
Balázs 17 #6376 reinstall :)
átvettem magyarokat, de olyan szinten nevetséges a keret hogy hihetetlen :):D
védelem az nincs, értelmes csatár nincs, van egykét jó középpályás és ennyi :D -
#6375 na most újat akarok kezdeni, és azt írja mi verzióra, hogy 8.0 én ezt nem értem komolyan!és nem is választhatok adatbázist sem új betöltésénél!teljesen meghülyült ez a játék -
#6374 tetszetős kis pléja :) -
Balázs 17 #6373 vmiért minden nagy csapat szeretné leigazolni :) 40millió fontról indul az ára -,-
mario stadelmann -
hamary #6372 Nálam távoli gólok nem nagyon vannak. De távoli gólt egy szar játékos is tud lőnbi, ha véletlen jól eltalálja .))) -
#6371 nem csak nálad. -
Balázs 17 #6370 lehet csak nálam van ez, de mióta fentvan peccs, kapot gólok 90%a 20-25méterről van, elég idegesítő, főleg mikor egy teknikailag 0ember műveli ezeket -
#6369 mea culpa -
#6368 akkor kezdhetek újat!nincs kizárva hogy megint watford lesz! -
hamary #6367 nekem működött, csak újat kezdtem -
Balázs 17 #6366 rosszul tudod -
#6365 az új patch nem mentéskompatibilis. a régi játék nem fog működni vele. -
#6364 kurva anyját feltettem az új peccset erre tönkre vágta a mentésem!watforddal voltam 10 ponttal vezettem a másod osztályt féltávnál. crash dumps mappában persze nincs semmi!van valami teendő ilyenkor????vissza lehet hozni? -
hamary #6363 *töltöm az Arsenalt*
Jó reggelt -
FA kupa első kör behuzva :}} -
#6361 elég király az uefa csoportom
Bayern , Tottenham , Spartak Moscow , Twente
Azért az is elég király,h 4. kalapból húztak,míg Club Brugge pl. 1es kalap. -
#6360 köszönöm.. akkor érdemes megtartani,vagy 2 év múlva robban be :) -
Balázs 17 #6359 pazzini -
#6358 Szép reggelt mindenkinek!
Látom páran felfedezték a szavazómodult a banner alatt, a téma adott, várom a szavazatokat kedd 12:00 óráig, utána az eredmény alapján meglátjuk, mi lesz a tervből :)
(Akik többször akarnának szavazni: a modul IP szűrős, egy gépről csak egyszer lehet szavazni :D) -
#6357 reggelt -.-
végrevan időm játszani egy kicsit, hoztam is képet egy rangadórol
-
#6356 -
#6355 mekhaltok maj' kecik :DD én benne vaok!
egyébként kezdtem egyet Getafeval, nem igazoltam senkit, sztem nem is fogok, most folynak a barátságos meccsek, majd tolok 1-2 képt tétmeccsről is! -
hamary #6354 hát ezt a kihívást kiváncsi vagyok mimódon fogom tudni teljesíteni :| :D -
#6353 valaki,aki legalább 3.-4. évében jár,egy képet pazzini karrierjéről dobjon már. -
hamary #6352 Kezdem egyet a az angolutolsóelőtti osztálybeli Wokinggal... Hát nem tudom :| -
hamary #6351 no comment...
-
#6350 grat, jó lesz ez -
#6349 -
hamary #6348 Lehet elkezdem akkor egy Francia vagy olasz kiscsapattal :P -
hamary #6347 Amikor 1-0-ra vezetek, s belövöm a második gólomat, miért van az, hogy ők kb 1 perccel később belövik a szépítőt, 10-20 perccel később meg az egyenlítőt?