104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• myl0
    Thx:)
    És köszi az 5letet:)
  • Fabio Capello
    sok sikert remélem tetszeni fog ez a fajta játék :)
  • kraawz
    Tottenham:Fiorentina 0:1
    Fiorentina:Bayern 1:0

Twente meg Spartac Moscow ellen lesz másik két meccs,szal ez már zsebben van.
    Utóbbi 8 meccsemből 7et nyertem,egyet vesztettem,16 rúgott, és 4 kapott gól összesen.
    Pazzini UEFA kupában csatárom, Seria A-ban pedig Osvaldo remekel nagy meglepetésemre.
  • hamary
    Nahát egy rövid értékelés a csapatról:

Abban a bajnokságban vagyom mint a Tpruey, s a 12. hely körül gondolnak. Első évemben nem várok feljutást, mert a keret nagyon rossz, mondjuk a Chelsea lett a fiócsapatom :P. Én is MO-ról akarok játékosokat szerezni, denem nagyon akarnak jönni. Védelmem nagyon rossz... Kapust vettem kölcsönbe, majd meglátjuk mit produkál.
  • hamary
    Én is folytatom a Wokingos mentésem :DD
  • hamary
    ehh, sok sikert nem lesz egyszerű :)
  • myl0
    Capello remek felvetésén felbuzdulva (LLM) kezdtem egyet az angol conference déli ligában a Welling Uniteddel. Pénz semmi fizetési keret 1600 font per hét.
    Hoztam 8 játékost Magyarországról (pl szexárd, Tiszaujváros stb.) ingyen, akik így is kiemelkedően nagy tudásúnakszámítanak.
    Képek később.
    A cél: Bajnoki címet igértem
  • hamary
    Ide meg senki sem írt? :D Nagy grat :)
  • hamary
    Uuuuuh ember :D Fabregas 95. percben szerzett bomba-bomba-bomba góljával 1-0-ra nyertünk a Newcastle ellen :D
  • zsilike
    sziasztok!rayoval 7.vk 2.ligánan,van még 10 meccsem lehet h meglesz a feljutás,de ha most még nem az se gáz.legalább összeszoknak.

Segítsetek pls-kapust keresek,aki eljön spanyol2.ba 130-170-értékkel kb-max 30 évesig tippeket várok köszi
  • Balázs 17
    reinstall :)

átvettem magyarokat, de olyan szinten nevetséges a keret hogy hihetetlen :):D

védelem az nincs, értelmes csatár nincs, van egykét jó középpályás és ennyi :D
  • MrIncredible
    na most újat akarok kezdeni, és azt írja mi verzióra, hogy 8.0 én ezt nem értem komolyan!és nem is választhatok adatbázist sem új betöltésénél!teljesen meghülyült ez a játék
  • Fabio Capello
    tetszetős kis pléja :)
  • Balázs 17
    vmiért minden nagy csapat szeretné leigazolni :) 40millió fontról indul az ára -,-
    mario stadelmann
  • hamary
    Nálam távoli gólok nem nagyon vannak. De távoli gólt egy szar játékos is tud lőnbi, ha véletlen jól eltalálja .)))
  • kraawz
    nem csak nálad.
  • Balázs 17
    lehet csak nálam van ez, de mióta fentvan peccs, kapot gólok 90%a 20-25méterről van, elég idegesítő, főleg mikor egy teknikailag 0ember műveli ezeket
  • Fabio Capello
    mea culpa
  • MrIncredible
    akkor kezdhetek újat!nincs kizárva hogy megint watford lesz!
  • hamary
    nekem működött, csak újat kezdtem
  • Balázs 17
    rosszul tudod
  • Fabio Capello
    az új patch nem mentéskompatibilis. a régi játék nem fog működni vele.
  • MrIncredible
    kurva anyját feltettem az új peccset erre tönkre vágta a mentésem!watforddal voltam 10 ponttal vezettem a másod osztályt féltávnál. crash dumps mappában persze nincs semmi!van valami teendő ilyenkor????vissza lehet hozni?
  • hamary
    *töltöm az Arsenalt*

Jó reggelt
  • Gunnersboy

FA kupa első kör behuzva :}}
  • kraawz
    elég király az uefa csoportom

Bayern , Tottenham , Spartak Moscow , Twente
    Azért az is elég király,h 4. kalapból húztak,míg Club Brugge pl. 1es kalap.
  • kraawz
    köszönöm.. akkor érdemes megtartani,vagy 2 év múlva robban be :)
  • Balázs 17
    pazzini
  • Fabio Capello
    Szép reggelt mindenkinek!

Látom páran felfedezték a szavazómodult a banner alatt, a téma adott, várom a szavazatokat kedd 12:00 óráig, utána az eredmény alapján meglátjuk, mi lesz a tervből :)

(Akik többször akarnának szavazni: a modul IP szűrős, egy gépről csak egyszer lehet szavazni :D)
  • Gunnersboy
    reggelt -.-
    végrevan időm játszani egy kicsit, hoztam is képet egy rangadórol
  • Mike94
  • Mor3llo
    mekhaltok maj' kecik :DD én benne vaok!
    egyébként kezdtem egyet Getafeval, nem igazoltam senkit, sztem nem is fogok, most folynak a barátságos meccsek, majd tolok 1-2 képt tétmeccsről is!
  • hamary
    hát ezt a kihívást kiváncsi vagyok mimódon fogom tudni teljesíteni :| :D
  • kraawz
    valaki,aki legalább 3.-4. évében jár,egy képet pazzini karrierjéről dobjon már.
  • hamary
    Kezdem egyet a az angolutolsóelőtti osztálybeli Wokinggal... Hát nem tudom :|
  • hamary
    no comment...

• miki36
    grat, jó lesz ez
  • soma22
  • hamary
    Lehet elkezdem akkor egy Francia vagy olasz kiscsapattal :P
  • hamary
    Amikor 1-0-ra vezetek, s belövöm a második gólomat, miért van az, hogy ők kb 1 perccel később belövik a szépítőt, 10-20 perccel később meg az egyenlítőt?