104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #6426 -
hamary #6425 Szpartak edzője, biztos csalást reklamál :P :P:P:P:P:P :DDD -
#6424 nem igazán látszik,de 76. percben cseréltem be,77 ill 90. percben meg gólt vágott :) Első 2 gólja a szezonban természetesen. 3 meccs,9 pont,továbjutottunk. -
Balázs 17 #6423 vieri lol:D -
#6422 -
hamary #6421 Másodikon 1-1 lett, magyar csatárom gólt lőtt :cool: -
hamary #6420 Első tétmeccsemen a két új igazolásommal győztem :P :) -
#6419 aprányival :D -
Balázs 17 #6418 azért az eredeti jobb :P -
#6417 :DSDFSDSDASDAsdsDSDSDaswdasd -
#6416 nah jó ha már így kihaltunk (5percig no hsz) én akkor húzok játszani -
#6415 Mekkora az álla
Előtte az álla
Fogja azt a kurva állát
Remeg a drága
Az alsónadrág
A sarokba dobva rég
Jó ez a lány
Semmiben nincs hiány
Gyere az álladdal fonj át
Meleg a nyála
Jó vagyok nála, pedig
Nagyon korcs keverék.
DÁDÁDÁDÁDÁ
sok szerettettel mikenak és bnőjének :D izé.. exének. -
#6414 egyetértek. Sajnos dolgom van a délután hátralévő részében, de este nyolcig mindenki megkapja a válasz PM-et. -
hamary #6413 nem lehetne inkább eredményeket közölni? -
#6412 nyugodtan írj, de fürdőkád 4ever -
#6411 én ingyen is szivesen kikapok :D -
#6410 4 hsz alatt 3x írtad bele. mitne mondjak,humorheroldkám,elég gyenge.
most hadd ne irjak renarol ide egy verset :D:DD -
#6409 Na srácok ki mennyit fizet nekem? :D -
#6408 capello
légyszi rakd akoskaakoska-t fürdőkádba, szeretne mosdani :D -
#6407 capello
légyszi rakj minket egy csoportba. véletlenül :DSA:D:AS:D -
#6406 én nem szoktam a szőrös talpad nyalni már megbocsáss, és az a probléma h nem vesz ki több csapatot és pucolhatod a fürdőkádat ;-) -
#6405 mi a probléma,szőrös talpnyalókám? -
#6404 azt mondta több csapatot nem -
hamary #6403 Akkor én a Lyont választanám :P -
#6402 ennyi erővel repülhetne a Lyon, PSV, Atlético is. Ezek egy szinten vannak, úgyhogy ezek a csapatok bennmaradnak. Plusz megfontolás után a Juve is kikerült, tekintettel a meggyengült keretre és a friss feljutásra -
#6401 Arsenal
Liverpool
Valencia
és szerintem jó is így. -
#6400 amiben nem vagy biztos,ne szólj bele -
#6399 igen.
Kraawz hozzászólása jogos, ennyi indulónál az esélyegyenlőség érdekében a következő csapatokkal nem lehet nevezni:
-Barcelona
-Chelsea
-Manchester United
-Real Madrid
-Internazionale
-AC Milan
de ennél többet nem zárok ki. A másik két dologról a felek maguk egyeznek meg, ezen nem szeretnék variálni. A meccsek nézőpontja (csak kommentár, teljes meccs, helyzetek) - szintén megegyezés kérdése
(Sajnálom, én se gondolhattam mindenre) -
hamary #6398 Barátságos meccs lekötésével játszuk a meccseket? -
#6397 oh sorry:
nolám=fürdőkád -
#6396 érdekes mintha te vmilyen kupán a barcával lettél volna, nolám :O -
#6395 egy dolog
a legtöbb kupából ki van zárva a top 5 csapat. Sőt.. szinte mindegyiken..
Inter Chelsea Barcelona és társai
Szerintem sokkal rugalmasabb,ha a két fél megegyezik a csapatválasztásról. Meg a 2008 január , kínai ligát is betehetnéd. -
#6394 MU az enyém és nincs vita! :) -
#6393 Nos uraim, mivel nagyon gyűlnek az igenek, meghirdetném a kupa szabályait:
1. A jelentkezők számától függően vagy csoport+kieséses, vagy csak kieséses szakasz lesz.
2. Oda-visszavágós rendszer működik, a felek kötelesek egy meccset otthon, egyet idegenben megszervezni
3. Csak és kizárólag a játék indításakor meglévő keret használható
4. A két meccsről nekem kell képet küldeni PM-ben csatolva, a PM tárgya a két játszó fél, tartalma: csatolva a két kép, az összesített eredmény és a továbbjutó
5. A banner alatt folyamatosan nyomon követhető lesz az állás, hogy ki melyik csapattal van, és hány meccset játszott le
6. A le nem játszott meccs is meccsnek számít, de egyik fél sem kap érte pontot (0 pont!)
7. A tabellák alatt fel lesz tüntetve a következő forduló lejátszásának határideje, illetve hogy kinek kivel kell játszania
8. A szabályok megszegése a játszó fél kizárását vonja maga után!
A szabályok ismerete után a jelentkezéseket SZERDA 12:00-ig várom PMben, a fórumbeli nicknévvel és a választott csapattal, ezután egy válasz PMet fog kapni, hogy elfogadtam a nevezését, illetve ha már foglalt a választott csapat, akkor megkapja a már lefoglalt csapatok listáját. A díj pedig... Ezen még gondolkozom, de valószínűleg VIP előfizetést fog kapni, plusz az elismerést :) Szóval várom a nevezéseket, csütörtökön indul az I. SG-kupa! -
#6392 ha így folytatja ez az izé akkor én se fogom szeretni -
hamary #6391 Gondolom még csak Fifa Managert próbáltad :P Amúgy ez nem véleménynyílvánító topik, hanem "fanclub" :P :) -
#6390 akkor nem kell ittlenni, ilyen egyszerű. Vagy próbáld ki és megszereted ;) -
#6389 én nem szeretem az ilyen menedzseres játékokat! -
hamary #6388 Mekkora lenne 30 éven belül PL-es sztárcsapat lennénk XD álom, álom :D -
hamary #6387 én is bizakodom. Mondjuk énn a Chelseaval fiókcsapatosságot kötöttem :S De senki nem akar ide jönni, egszóval semmit se ér.