104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #7629 'A' csoport érdekesen alakul:D -
#7628 az uj a biztos. -
zsilike #7627 bocsi de most rakom a 802 p-et,de akkor minden ok lesz a mentésben?vagy kimaradok valami ujitásból?vagy new game a biztos?hlp+thx -
#7626 a hátteren dolgozom
majd megnézem
a miniscout nagyobb csít azzal adatokat is át lehet írni (a geniet használom kiscsapatoknál) -
#7625 Capi ez a hatter meg nemazigazi.
Schrem-et lecsereltem flex-re legjobb 08-as skin szerintem.
Scout meg hatalmas csit
-
cain #7624 nem. 8.0.2 alapból felment, utána próbáltam geniezni, de kidobott ez-nem-tűnik-fm-2008-mentésnek üzenettel. kikapcsoltam a tömörített mentést, de továbbra sem működik, hiába kezdtem új játékot többször is. a hibaüzenet ugyanaz. ma este szvsz nem fogok tudni vele foglalkozni, holnap meg már péntek. ha a mini sem megy, pénteken is újra tudom rakni. -
#7623 akkor nemcsak nálam búgos :)) -
zsilike #7622 tényleg!de mini 02 lehet h lesz!honnan is kell törölnöm majd a minit?nemtom már mit másoltam és hova!hlp -
#7621 802re nem jó a mini -
zsilike #7620 genie helyett nem elég a mini scout?sztm jól működik és a z igazolások "varázsát nem rontanám el,hogy mindent lássak"előre -
#7619 A Scherm skint használóktól kérdezném, hogyha nincs jelenet éppen, náluk is csak az üres pályát mutatja a beállított (nálam felezett megjelenítés) helyett? -
#7618 Neked nem megy a genie? :( 802 patchet belőni, azzal új gémet kezdeni, tömörített mentést kikapcsolni, menteni és voilá. Nekem három reinstall után is működik :) -
cain #7617 én már azzal kezdtem, de az aktív játékig megvárom legalább az egyik olyan scoutot, ami működőképes, ugyanis a keretem jelentős átalakításra szorul a megkövetelt szerepléshez, persze pénz az nincs rá. =( -
zsilike #7616 az gáz!de logikus!ésuj game javasolt? -
cain #7615 mivel a 8.0.2 már kint van február 14.-e óta, feltételezhető, hogy sci-fi részeket nem tartalmaz. ;) talán majd a 8.0.3. -
Solt #7614 nézd meg hányszor játszol ugyanazzal a csapattal!! a 2. körben is ugyanazok az ellenfelek vannak... a Fradinak állandóan a Győrt adja... -
zsilike #7613 neeee!a fradifrissítést várom!ligakupa nálam rendben sztm! -
Solt #7612 Olyannyira figyelnek, hogy a ligakupa még mindig szar... csak tudnám minek vannak a magyar tesztelők... -
#7611 Reggelt mindenkinek :) Nem kell megijedni attól hogy mozog a háttér, kisebb változtatásra készülök, ez az első lépés :) -
zsilike #7610 kéne tudniuk!ha figyelnek a részletekre!bizom benne -
zsoma79 #7609 sztem az SI nél nem igen tudják h McCabe tőkeinjekciót nyom a FRADI ba :) -
zsilike #7608 Ja és egy nagyon fontos kérdés:a 802 patch tartalmazni fogja a FRADI adatbázis frissítését?(Mccabe féle tőkeinvesztálást?mert akkor megéri egy újat kezdenem! -
zsilike #7607
stárjelöltem!ja és akkor uj patch uj játék? -
cain #7606 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee \o/ -
zsoma79 #7605 fmscouton ez van:
mxamster announced through his blog that the new version of Mini Scout Editor (1.4) which will be compatible with the latest official patch (8.0.2) should be released until Friday.
-
zsoma79 #7604 Péntektől már lehet keresni, tölteni, azt cserkészni az ászokat :) -
zsilike #7603 de mikor lesz? -
cain #7602 ez már 8.0.2 kompatibilis lesz? -
#7601 én most hoztam el hamsikot 2 éves élő szerződésből 0 euroért. 180 PA -
#7600 90+4 hosszabbitas 96:40-ben lerugjak Delgadot leserul -.- (ma mar vagy az 3.ilyen) -
#7599 az ilyenek alatt/után nem mondanám...:D -
#7598 Nemtudom mi lett ezzel a patch-el de nekem folyamatosan jonnek a jo ajanlatok most Chelsea Downing-ot(25M az ara) 11M-ert felajanlotta.
Persze donto elott kiestem a kupabol 2-0idegenbe majd a Hetafe(!!) ellen 3-1 otthon-.- -
#7597 Akkor most nem orulsz?:) -
#7596 hogy basszaszájba a retves kurvaannyját az aki ezt a gecit leprogramozta:
-
#7595 köszi capello a névnapi köszöntést
#7594: kb 5-6 szezont letoltom idei gammában spanyolországban,és csak megerősíteni tudom.
-
#7594 Hát ja, eléggé eltúlozták a Betist, főleg ahogy idén teljesítenek...
Még a 8.0.0-val amikor a Barcával voltam nem tudtak hibázni kb, Sobis mindent berúgott, verhetetlenek voltak. -
#7593 No problemo:) -
#7592 én kérek elnézést, szétszórt vagyok kissé... máris javítom :) csak itt nem írtam be amúgy a nagytáblázaton nálam hat pont szerepel -
#7591 Sorry Capello ,de 6pontom van,nem 3:) -
zsilike #7590 lé nem nagyon jön valami áttörés jöhetne!semmit nem tudok fejleszteni egyelőre,és szinte csak a lejárt szerződéseseket tudom csábítani,mostmá vennék vkt!