104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7669 gratula :) -
#7668 a 120. percben azt hittem kettétöröm a laptopot, aztán a 11-eseknél megnyugodtam. Megvan a feljutás, nem kis meglepetésre.
-
Balázs 17 #7667 -
#7666 ebben naon igazad van! azt se értem az ilyen miért focizik! -
#7665 ezt a balesetet ne is emlegessük fel,az nem futball,amit művelt taylor. -
#7664 ok akkor ha meguntam a blackburn lehet editorozok 1t de lehet valami alapbol benne lévővel kezdek! azért thx -
#7663 Minnnyart meghatodom:) Nihat
(krawwznak meg szerncseje hogy a patch meg a baleset elott jott ki:) -
#7662 Hoztam egy kis statisztikát a kupát illetően:
62 meccset játszottatok le eddig, ezalatt szenzációs, 126 gólt lőttetek, ami szerintem elképesztő :) Ez meccsenként lebontva 2 gól/ meccs ami szintén nagyon jó arány :) Idáig nem volt gól nélküli meccs, a 62 meccsből mindössze hat meccs zárult döntetlennel. A legtöbb gólt négy csapat lőtte, név szerint: Atlético Madrid, Arsenal, Man. City és a PSV, ezek a csapatok fejenként 10 gól lőttek. Ezután 8 góllal következik a Valencia, Portsmouth, Villareal, Lyon és végül a Sevilla. 7 gólt lőtt a Werder Bremen, valamint a Marseille, hatot a Liverpool, ötöt a Tottenham és a Roma. Három góllal utolsó előtti helyen áll a Fiorentina, Juventus, Sampdoria és a Benfica, míg a legkevesebb gólt két csapat, a Lazio és az Ajax lőtte.
A góllövőlistát pillanatnyilag öt góllal két személy, Nihat (Villareal) és Eduardo (Arsenal) vezeti, őket négy góllal követi: Karim Benzema (Lyon), Jason Culina (PSV) és Danny Koevermans (PSV). -
#7661 tud vki 1 jó védekező taktikot? -
#7660 Utolsoelotti meccsen azert meg M.Fernandeznek(is) le kellett serulnie 2honapra-.- mind1, 6. lettem elegedett vagyok, a nagyon-nagyon rossz start utan( 18.-ak is voltunk az elejen). -
#7659 editorral cseréltem ki egy csapattal. nemtudom mennyi a db, de te is meg tudod csinálni mert nem bonyolult -
#7658 grat! hallod editorral raktátok be a csapatott? mekkora igy a db. mert én is szivesen kezdenék 1szer velük! eltudnád küldeni ha nem nagy vagy nagy gond! -
#7657 Grat Soma!
Időközben véglegesen is sajnos elúszott az UEFA, remélem azért ha bejutunk, akkor jobban fogunk szerepelni.
-
#7656 áá nem enged képet beszúrni -
#7655 halihó managerek
remélem ezzel a kerettel sikerül a középmezőny -
#7654 ilyet sem láttam még:
-
#7653 megyünk a döntőbe:
-
#7652 2meccsenkent serulnek a csatarim:
Delgato-3honap, 2meccsel elotte, Zarate, megint ket meccs Budan megint ket meccs Delgado(termeszetesen BL negyeddonto elott, el is vesztettuk a Lazio ellen)
-
#7651 grat mindenkinek! én Blackburn 09jan-ban a 3. a tabelán az uefa csoportkörből is tuljuttotunk!(cimvédés kell):) Samba (védő) aki a házi góllövö listát vezeti mellete az uefa kupa is gólkirály esély távozott mert naon menni akart igy 14m fontért távozott helyére valszeg a magas román boro védő érkezik!:) -
cain #7650 illetve a kísérleti béta build már működik nekem is. =) -
Balázs 17 #7649 ezmár nekem is feltűnt -.- -
cain #7648 a genie működésképtelenségének lehetséges oka:
"written by J.G.B., February 27, 2008
Here we go again: There is only one, limited beta 2 83 build version of FM Genie Scout 2008 wich works with all patches for database size smaller than 100MB.So be patient and wait for the final version.................... " -
#7647 grat :) -
#7646 rájátszás 1. meccse:
-
#7645 ettől függetlenül jött a henger:
-
#7644 nemsemmi -
Balázs 17 #7643 "délután 3 kor lejáccom én is a mecsememet dalackraul-lal. remélem nem gond"
megint a végére marad? -
#7642 gyyá, a meccsemtől függetlenül megvan a rájátszás, mert a tamworth kikapott uccsó meccsén:)) -
#7641 ja csak sokat kaptunk. pedig 1 csatáros a taktik szigoruan:D -
#7640 grat :) az a 90 gól nemgyenge :) -
Csesza #7639
én megmondtam :P -
utolsó forulóban a 4. worcester lesz az ellenfél, remélem sikerül hozni azt a meccset, is és akkor küzdünk a rájátszásban:)
a szezon elején nem gondoltam volna ezt -
#7637 Énmeg sajnos elkaptam 1 kisebb rosszabb szériát.Kikaptam UEFA kupában a Getafétől 4:2-re...így sajnos 3 meccs után 0 pontos vagyok, szinte biztos kieső :S
Most jött ez a derbi...kiállították Demi-t, erre természetesen pár percre rá lesérült Galasek.Több cserém nem volt, kb a sérülés előtt 1perccel jött be a gólimpotens Charisteas.Örültem volna egy derbi 0-0-ának, de természetesen a gép megtette a kötelezőt.Bevarázsolt egy szabadrúgást 17méterre a kaputól, Sosa meg bevágta.Erről ennyit :(
-
#7636 köv meccs után tolok:) -
zsilike #7635 feltettetm a 802-őt,mi a szarért változtatta meg fehérre a sárgával szedett adatimat(fontok,bevétel,nyilak...help mit kell kicserélnem?az update mappán belül? -
#7634 Kepet!
Grat amugy! -
#7633 köszi, viszont.
még 2 meccs és 1 pont a hátrány. -
#7632 Fc Ranger's - Dinamo Zagreb 0-6 (BL 1.selejtező visszavágó)
Gólok: Balaban (2x), Hrepka (2x), Sammir, Rapaic (bün.)
Soma: nagygrat:) csak így tovább -
#7631 baszki 3 pontra vagyok a rájátszást jelentő helyektől, és eszméletlen formában vagyunk, az elmult 4 meccsen az ellenfélnek nem volt kapu fele tarto lövése sem:) -
#7630 Képet majd csak az első bajnokiról teszek, de addig is
Dinamo Zagreb-FC Ranger's (BL selejtező) 2:0
Gól: Balaban, Modric