104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    gratula :)
  • soma22
    a 120. percben azt hittem kettétöröm a laptopot, aztán a 11-eseknél megnyugodtam. Megvan a feljutás, nem kis meglepetésre.
  • Balázs 17
  • Darthmushroom
    ebben naon igazad van! azt se értem az ilyen miért focizik!
  • kraawz
    ezt a balesetet ne is emlegessük fel,az nem futball,amit művelt taylor.
  • Darthmushroom
    ok akkor ha meguntam a blackburn lehet editorozok 1t de lehet valami alapbol benne lévővel kezdek! azért thx
  • Darkon
    Minnnyart meghatodom:) Nihat
    (krawwznak meg szerncseje hogy a patch meg a baleset elott jott ki:)
  • Fabio Capello
    Hoztam egy kis statisztikát a kupát illetően:

62 meccset játszottatok le eddig, ezalatt szenzációs, 126 gólt lőttetek, ami szerintem elképesztő :) Ez meccsenként lebontva 2 gól/ meccs ami szintén nagyon jó arány :) Idáig nem volt gól nélküli meccs, a 62 meccsből mindössze hat meccs zárult döntetlennel. A legtöbb gólt négy csapat lőtte, név szerint: Atlético Madrid, Arsenal, Man. City és a PSV, ezek a csapatok fejenként 10 gól lőttek. Ezután 8 góllal következik a Valencia, Portsmouth, Villareal, Lyon és végül a Sevilla. 7 gólt lőtt a Werder Bremen, valamint a Marseille, hatot a Liverpool, ötöt a Tottenham és a Roma. Három góllal utolsó előtti helyen áll a Fiorentina, Juventus, Sampdoria és a Benfica, míg a legkevesebb gólt két csapat, a Lazio és az Ajax lőtte.
    A góllövőlistát pillanatnyilag öt góllal két személy, Nihat (Villareal) és Eduardo (Arsenal) vezeti, őket négy góllal követi: Karim Benzema (Lyon), Jason Culina (PSV) és Danny Koevermans (PSV).
  • trnokikoma
    tud vki 1 jó védekező taktikot?
  • Darkon
    Utolsoelotti meccsen azert meg M.Fernandeznek(is) le kellett serulnie 2honapra-.- mind1, 6. lettem elegedett vagyok, a nagyon-nagyon rossz start utan( 18.-ak is voltunk az elejen).
  • soma22
    editorral cseréltem ki egy csapattal. nemtudom mennyi a db, de te is meg tudod csinálni mert nem bonyolult
  • Darthmushroom
    grat! hallod editorral raktátok be a csapatott? mekkora igy a db. mert én is szivesen kezdenék 1szer velük! eltudnád küldeni ha nem nagy vagy nagy gond!
  • Mor3llo
    Grat Soma!
    Időközben véglegesen is sajnos elúszott az UEFA, remélem azért ha bejutunk, akkor jobban fogunk szerepelni.
  • trnokikoma
    áá nem enged képet beszúrni
  • trnokikoma
    halihó managerek
    remélem ezzel a kerettel sikerül a középmezőny
  • soma22
    ilyet sem láttam még:
  • soma22
    megyünk a döntőbe:
  • Darkon
    2meccsenkent serulnek a csatarim:
    Delgato-3honap, 2meccsel elotte, Zarate, megint ket meccs Budan megint ket meccs Delgado(termeszetesen BL negyeddonto elott, el is vesztettuk a Lazio ellen)
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek! én Blackburn 09jan-ban a 3. a tabelán az uefa csoportkörből is tuljuttotunk!(cimvédés kell):) Samba (védő) aki a házi góllövö listát vezeti mellete az uefa kupa is gólkirály esély távozott mert naon menni akart igy 14m fontért távozott helyére valszeg a magas román boro védő érkezik!:)
  • cain
    illetve a kísérleti béta build már működik nekem is. =)
  • Balázs 17
    ezmár nekem is feltűnt -.-
  • cain
    a genie működésképtelenségének lehetséges oka:
    "written by J.G.B., February 27, 2008

Here we go again: There is only one, limited beta 2 83 build version of FM Genie Scout 2008 wich works with all patches for database size smaller than 100MB.So be patient and wait for the final version.................... "
  • Fabio Capello
    grat :)
  • soma22
    rájátszás 1. meccse:
  • soma22
    ettől függetlenül jött a henger:
  • kraawz
    nemsemmi
  • Balázs 17
    "délután 3 kor lejáccom én is a mecsememet dalackraul-lal. remélem nem gond"

megint a végére marad?
  • soma22
    gyyá, a meccsemtől függetlenül megvan a rájátszás, mert a tamworth kikapott uccsó meccsén:))
  • soma22
    ja csak sokat kaptunk. pedig 1 csatáros a taktik szigoruan:D
  • Fabio Capello
    grat :) az a 90 gól nemgyenge :)
  • Csesza

én megmondtam :P
  • soma22

utolsó forulóban a 4. worcester lesz az ellenfél, remélem sikerül hozni azt a meccset, is és akkor küzdünk a rájátszásban:)

a szezon elején nem gondoltam volna ezt
  • Mor3llo
    Énmeg sajnos elkaptam 1 kisebb rosszabb szériát.Kikaptam UEFA kupában a Getafétől 4:2-re...így sajnos 3 meccs után 0 pontos vagyok, szinte biztos kieső :S
    Most jött ez a derbi...kiállították Demi-t, erre természetesen pár percre rá lesérült Galasek.Több cserém nem volt, kb a sérülés előtt 1perccel jött be a gólimpotens Charisteas.Örültem volna egy derbi 0-0-ának, de természetesen a gép megtette a kötelezőt.Bevarázsolt egy szabadrúgást 17méterre a kaputól, Sosa meg bevágta.Erről ennyit :(
  • soma22
    köv meccs után tolok:)
  • zsilike
    feltettetm a 802-őt,mi a szarért változtatta meg fehérre a sárgával szedett adatimat(fontok,bevétel,nyilak...help mit kell kicserélnem?az update mappán belül?
  • Darkon
    Kepet!
    Grat amugy!
  • soma22
    köszi, viszont.

még 2 meccs és 1 pont a hátrány.
  • Fabio Capello
    Fc Ranger's - Dinamo Zagreb 0-6 (BL 1.selejtező visszavágó)
    Gólok: Balaban (2x), Hrepka (2x), Sammir, Rapaic (bün.)

Soma: nagygrat:) csak így tovább
  • soma22
    baszki 3 pontra vagyok a rájátszást jelentő helyektől, és eszméletlen formában vagyunk, az elmult 4 meccsen az ellenfélnek nem volt kapu fele tarto lövése sem:)
  • Fabio Capello
    Képet majd csak az első bajnokiról teszek, de addig is

Dinamo Zagreb-FC Ranger's (BL selejtező) 2:0
    Gól: Balaban, Modric