104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7749 uj szerz. és mondjuk 20 misi minimális elengedési záradék -
#7748 Freud-i elhallas volt:D -
#7747 Na hogy vmi ideillő is legyen:
Luka Modricot vagy a fél világ el akarja vinni, de 6,5 misi fontnál többet senki nem ajánl érte... Így még meg tudom tartani, de félek ha vki bebikkant egy nyolc misit, az elnök a bőrülésébe élvez... -
#7746 :D
egyébként hihetetlen, hogy olyan parasztjaim vannak a csapatban akik értékeiket nézve még hétvégi focistáknak sem jók, és mégis azok verdesik a gólokat. -
#7745 csába, lebuktam :D -
#7744 nem késő van, hanem ezt szeretted volna olvasni te kis huncutpofa:DDD -
#7743 késő van... úgy olvastam ott lenne a bránerodban :ASDAF -
#7742 ha fitogtatnád akkor az lenne a bannerodban:D -
#7741 a két szélsőre, két csatárra, plusz az irányitóra nehezebb ellenfeleknél simán rátolom, volt hogy a kapusra is toltam már hogy mindig támadják a csatáraim -
#7740 Az, Gomes is ad neked olyan hard tacklingot hogy már csak keresztapa lehetsz
[nagyongonoszés villogtatja testifölényét az adoniszi beachkép alapján :D] -
#7739 Legkozelebb Gomes-ra hard tackling-ot lakok:) -
#7738 nemelég paszod?:D -
#7737 akkor jól gondoltam -
#7736 csítercsapat... ugyanmár, csak van egy pléjám aki suhintja a bombákat távolról - sztem te is találkoztál vele , plusz egy csítkapus aki kivédi a szemed :D
De így magunk közt, nem töröm össze magam azért a továbbjutásért, nem magamnak csináltam a kupát, hanem nektek :) Nekem amúgy is megvan a mindennapi programom, nem is tudom lenne e időm mindig letolni a meccseket :) -
#7735 Jelen.
Capi: figyelunk am ilyen konnyen nemcsalod be magad a kovetkezo forduloba ezzel a csitercsapattal:D -
#7734 zsírjól, eddig 3/3, plusz benne van két meccs kraawzal onlány (két döntetlen :))
Amúgy szabad ám hozzám is benézni :D -
#7733 taktik mükszik?:) -
#7732 Námírok :D és követelem magamnak a házigazda megnevezést :P (amúgy kösz a figyelmeztetést, sajna nem tudok mindenre koncentrálni a vacak tabellán plusz megy a Csillagközi Romboló :D) Amúgy énis tolom, szeretnék eljutni sokáig a dinamoval ma éjjel :) -
#7731 igen, épp most számolgattam, hogy valami nem stimmel:)
egyébként egy drom nevű helyen is jelen vagy ezzel a nickel? -
#7730 Remelem en is pepe23-mal:)
Amugy a forumvezetotol helyreigazitast kernek M melle egy 6-ot irjon be maganak(!) -
#7729 pazdet aszittem csak én tolom egész nap:D
mondjuk kezdek besokallni, nem jo ez a betegség:S -
#7728 -
#7727 nincsmit de remélem egyszer helyet cserélünk még:) -
#7726 Foljottem a masodik helyre koszi Soma:))) -
#7725 a -2es golarányomból hogyan lett +4-es?
szerintem csak +2 -
#7724 donadei mellett mit vártál?;) -
#7723 hát nem teszi oda magát.... :( -
Balázs 17 #7722 dzsudzsák nemvillog?:D -
#7721 :D -
#7720 na azért ne túlozzunk:) -
#7719 grat somának, igazán jó ellenfél volt és a meccsek is jók voltak :) Sajnos mindkét meccs végén elaludtunk, ugyanakkor szeretném elismerni soma nagyszerű taktikai felkészültségét, zseniálisan variált :) Gratulálok! -
#7718 hollandiában nehezen jött össze:
de otthon picit egyszerűbben:
mindenesetre remek meccsek voltak, köszönöm! -
#7717 jaés kezdtem egy uj jatekot magyarhonba a Dunaújvárossal, tegnap már első bajnokinál tartottam, egy sikeres felkeszulesi idoszak utan, aztan elkurta a mentesem a gamma, de ma megin ujat kezdtem, eddig kevesebb szerencsevel :DD
képeket majd tolok -
#7716 ajj miér én pihenek ezen a "meccs héten" -
#7715 ó hogy bazmeg:D
végy fel msnen és letolhatjuk
[email protected] -
#7714 a 3. forduló sorsolása kitéve. plusz Bbenonak a hiányzó meccs :)
Soma, én épp ráérek ha gondolod, az msnem is megtalálod itt vhol :) -
#7713 szerintem capello legegyszerűbb,ha elhalasztod a meccset a 3. fordulóra
Milan:Fiorentina 0:2
G: Adriano,Dainelli.. Adriano 8 meccsen 9 gólos, fél év pihenő után megszokta a Fiot és itt is állat. Dainelli meg hozza a szokásost. -
#7712 fentvan csak épp ba....ik írni. de mondom NC. -
#7711 hamachin toltuk. de mind1 inkább nem mondok semmit. -
#7710 mindegy, ilyen szinten nagyok a különbségek