104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    ja és miniscout?péntek van,sehol semmi!
  • zsilike
    felraktam a patchet 802,de akkor most ez azt jelenti h a rayo-s mentésemet hiába is folytatnám?akkor 4 év bukta?mit tegyek?new game v old save?hlp
  • GTheo
    Sheffield kiütve, lövésük se volt :)
  • Mike94
    nem vagy egyedül, én is kibaszott sok szöglet gólt kapok (9 forduló, sztem már v 12t tuti kaptam) és esetek 90%ba 175centinél alacsonyabb játékosok fejelik a gólt a 190s pléjáim mellett (oké, valóságba is előfordul de azér nem minden meccsen)
  • Taibi
    Tényleg. :D A 94'-es váci bajnokcsapat. Pedig nekem erre gondolnom kellett volna, még fociztam is a Vácban (bár pár évvel később, és csak serdülőcsapatokban).
  • Fabio Capello
    nekem is bennvan a taktikámban, de korántsem mondhatom hogy minden meccsen bejön és szórom a gólokat. Ez is olyan mint a sima góllövés - az ellenfél játékosain és a saját képességeinken múlik hogy bemegy e vagy sem. Ennyi erővel minden jól bevált taktika ami valamilyen csapat gyengeségeit használja ki, cheat és bug.
  • Solt
    Olyan nagyon nem áll messze a valóságtól! Emlékezz vissza a Csank féle Vácra! :)
  • Taibi
    Kössz szépen!

Jó, így is nevezhetjük..., csak messze áll a valóságtól a meccsenkénti szöglet-gól. :) De végülis igaz, mindenki döntse el maga, hogy alkalmazza-e vagy sem.
  • Fabio Capello
    nincs szöglet bug. Amiről annyit beszélnek, az egy kidolgozott szögletvariáció, ami meglepően jól működik :)

egyébként sok sikert ;)
  • Taibi
    Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályú Terrassa csapatával.
    (A városról annyit érdemes tudni, hogy Katalónia 4. legnépesebb városa, Barcelonától 25 km-re fekszik.)
    Az alapkeret elég normális a harmadosztályhoz képest, csak 2-3 hiányposzt van igazából, amit sikerült betölteni ingyenes igazolásokkal és kölcsönjátékosokkal (átigazolási pénzt nem kaptam).
    A vezetőség 2 éven belül feljutást vár, a média az ötödik helyre rangsorolt, én még az első szezonban fel akarok jutni, ami szerintem sikerülni is fog, ha folytatódik az első 10 fordulóban mutatott jó forma.
    Fiókcsapat/anyaegyesület nincs.
    Ha érdekel valakit, akkor majd folytatom a beszámolót a későbbiekben.

Ja, és még annyit (remélem nem sértek meg senkit), hogy ez a szöglet-bug kb akkor csalás, mintha lenne egy "eredmény-editor", és minden meccs 1-0-ás előnnyel indulna. De ez csak az én véleményem...
  • zsilike
    nagyon thx!
  • zsoma79
    figyeld az fmscout oldalát, elvileg ma már tölthető lesz :)

http://www.fmscout.com/
  • zsilike
    azt irták h mini scout 1.4 kijön péntekre!valaki tud vmt róla?vagy mivel helyettesíthetem?-genie scout béta vagy mi?802 patchez kéne!tudtok vmt?hol lesz fent a z uj mini?
  • Darkon
    Nos miutan penzugyi csodat muveltem(koszonhetoen Rossi 50M-os MU-hoz igazolanak) ez eves bevetel csak a jatekoseladasokbol 75M euro lett, az evvegi felhalmozott 40M euros zsiros szamlmat, leredukaltak 0-ra(!!!!). Uj szezon atigazolasi keret 0.8M euro/egyenleg 0. Joejszakat/reggelt
  • Fabio Capello
    :D Na most énis beszálltam :P De legalább a tv-ben menne vmi... :D
  • Darkon
    Soma kidoglott. Nagyobb forgalmat csinaltunk itt ejfel utan mint csucsidoszakban:) Pedig a 24-3orasi szekcio altalban ketszereplos (Soma es szemelyem)
  • Fabio Capello
    :DDD Nemtom nem jön álom a szememre úh FM+folytatom a vista beszerzését természetesen abszolút legálisan ;)
  • Darkon
    Pont most neveztem mielott irtal
  • Fabio Capello
    mivan ma nemindulsz kivanfennlegtovább totyikban? :D
  • Darkon
  • Fabio Capello
    A srác a szögletvariáció befejező embere (aki fejel)... De ezúttal nagyon eltévedt szegénykém... :DDD
  • Fabio Capello
    Kicsit eljátszadoztam riválisékkal :) Asszondod helyzetük nem volt? :DDD Amúgy nemtom miütött beléjük, lement hét meccs, de szánalmas a teljesítményük, utolsó helyen állnak nyeretlenül (!! tájékoztatás: a Hajduk hétszeres bajnok, és ha nem lett bajnok, mindig második volt) - de ez nekem csak jó
  • Fabio Capello
    azanemsemmi :) kapásból feljutás lesz? :P Amúgy a szöglettaktikod nagyon bejövős, három meccs, 7 szögletgól :) Majd ha lesz vmi különösen kiemelkedő szögletes eredmény, hozom a képet :)
  • soma22
    egyedüli veretlenként 5 meccs után. sosem gondoltam volna ilyen kezdést egy osztállyal feljebb:
  • Fabio Capello
    csak itt nálam pl védő, Carlos Santos, Sammir (TKP), Gabriel (TKP), mind max 21 évesek és elég jó statokkal rendelkeznek egy kisebb élvonalbéli csapathoz :)
  • Darkon
    Egeszsegedre:) Peldaul?
  • Fabio Capello
    Apropó brazilok.... itt Hrvatskiban rengeteg brazil tehetség van....
  • Darkon
    Jo ez lehett volna jobb is a 4.hely volt a cel, vezetosegnek UEFA ez meglett nemvolt egy kiemelkedo szezon. Sokat varok a Delgado-Zarate-Saviola csatarsortol, akiket M.Fernandez/Riquelme fog tamogatni, Downing jon a bal oldalra egy nagy tehetseg Trecarichi melle, jobb oldalon Cazorla/Thiago(ujabb nagy tehetseg Braziliabol) hatul meg Miguel Torres-David(Brazil szupervedo mar 23M az ara meg anno a dzsungelebol hoztam)-Gonzalo Rodrigez bar a 6.68as statja elgondolkodtato, majd Josemi/Fabio(kivetelesen Brazil, csodagyerek)
  • HUNLonsdale
    vagyok én is tolom a boston utd -t. grat mindenkinek
  • Fabio Capello
    hm, grat, gondolom lehetett volna jobb is, de majd jövőre :)
  • soma22
  • Darkon

Vege a szezonnak, nagy mozgasok lesznek alig varom.
  • soma22
    első meccsen idegenben a bajnokságban 2-0ra nyertünk, jo kezdet
  • Fabio Capello
    Na most nézem ha 2007ben játszottam volna a Zagrabbal, Eduardo nálam lenne :D Na akkor retteghetne mindenki :D
  • Fabio Capello
    :P

Horvátország gyilkos, de télleg. Üres kapura 5 méterről kapufára lőni na az fájdalmas. Arról nem is beszélve hogy kevés csapat, gyakorlatilag egy pont az 3 helybe is kerülhet... Ráadásul még logok sincsenek hozzá :D
  • soma22
    kár hogy első évemben nem mentettem le 1-1 meccsemet. gecc sirvafakadnál olyan hibákat csinálnak:D
  • Fabio Capello
    Ne tudd meg mit szentségelek a gép előtt :D
  • soma22
    remek...:S

sok sikert európához:)
  • Fabio Capello
    fosik a pofámra, nemérdekli az újszerződés. elérte a realmadridizmus a szerencsétlent... na majd egy uefa győzelem után :D
  • soma22
    aha:D