104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #7869 HBD! -
#7868 Gunnersnek ajánlom a textmező feletti részt :)
itt is HBD neki :) -
#7867 :DDDDddd -
#7866 :DDD -
#7865 fc utd-histon:2-0
bajnokságban 6 m3gy3d0v
azt veszem észre, hogy mint csapat vagyunk jók, nincs kiemelkedő pleja, viszont nagyon együttvagyunk
miniscouttal meg sirvafakadtam az 50pa-s plejáimon:D -
#7864 Jajaja, nagyon vinni akarják, de nemadom senkinek :DD
Amúgy tegnap tettem be olyan képet, ahol 15. forduló, 1 ponttal lemaradva második voltam, azért mondtam hogy három forduló alatt megfordult minden :) -
Csesza #7863 nem nagyon követtem az eseményeket veled kapcsolatban, Modric nálad tolja? :) -
#7862 Három forduló alatt három győzelem, meg is fordult a tabella, és már öt pont az előnyöm :)
-
#7861 Pont mentés a listavezető Northwich ellen 0-2ről 2-2 lett, az elmaradhatatlan büntető azért megvolt náluk :P -
vortob #7860 Adebayor 47 gól a szezonban, jézusuramisten. Mondjuk az is durva hogy 4 80 pont fölött csapat van. -
#7859 Ez hihetetlen:
A Rochdale ellen a a kotsog biro 3 büntetőt fújt be :P a végeredény pedig 5-2 oda pfff -
#7858 Hi & grat all!
Folytatom a Welling-es mentést. A helyzet egyenlőre siralmas. Az első 5 meccsemen nem tudtam nyerni az Angol Conference ligában. Igazolni kéne, de nem nagyon jön senki (első sorban a védelmet kéne erősiteni), egyetlen döntetlenem van a Woking ellen egy 2-2 otthon.
képek majd később, hacsak fel nem adom, a cél term. a bennmaradás idén. -
#7857 De rohadt jó mezük van :)
[ szurkoljatok, kb 1 óra múlva futom a bírói tesztet :P ] -
Utley #7856
Na én is editor betyárkodtam nekem a Corinthian-Casuals tetszett meg.Darren Utley (nagy kedvenc),Dean Sturridge,Ryan Woods akit kiemelnék Sampdoriás taktikát alkalmazom,és az eslő meccsen beváltja és Pepe mikor tudjuk majd letolni az Fm kupás derbinket?Egy űzit majd dobhatnál
Jó éjt mindenkinek -
#7855 Kezdtem az uj idenyt, uj taktikaval, 2vereseggel -
#7854 sok embert igazoltam, főként kapusposztra, védelembe és középpályára. csatársorba a kiszemeltjeim szóba sem állnak velem, a többi posztra meg tulajdonságok szerint igazoltam.nincsenek köztük említésre méltóak eddig -
#7853 na csak alakul itt valami
-
#7852 ;´) -
neB #7851 Konkrét URL és itt a downloadra kattintva
Betölteni úgy tudsz hogy megnyitod a programot a fejlecbe bevan írva hogy Mini-Se 1.4 blabla ott baloldal t van egy ház ikon erre katt lejön egy fül és load
Miniscout -
#7850 nm, blackereknek bármikor:) -
#7849 full középen menő csatáromat kaszálják le időnként... -
#7848 Kössz! -
#7847 Én észrevettem, főleg mivel most bíróira járok, játék közben csatáromat elkaszálják, mondom ez tuti piros, erre semmit nem ad a bíró... Mondjuk a szabály úgyvan hogy ha egyértelmű gólhelyzetet akadályoz meg a játékos, akkor piroslap, "utolsó ember" az csak ilyen költése :D
Szvsz ha szélen megy a csatár és ott lefaultolod utsóként akkor nem hiszem hogy piros... -
zsilike #7846 mükszik!krv jo lett!és annak az exe file-nak nincs szerepe ugy tünik. -
#7845 ide -
zsilike #7844 megvan a mini 1.4 a rar-ban van egy config exe file!azt hova másoljam?nem kapok load opciot igy?
-
#7843 Helló!
Neharagudj , de elárúlnád mire kell kattintani , hogy lejőjjön? -
Balázs 17 #7842 -
zsilike #7841 éljennnnn! -
#7840 Nem tudom kinek tűnt fel, de a játék újabban egyre kevesebbszer adja meg az utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért a piros lapot.... (mindkét oldalon) -
neB #7839 http://miniscouteditor.blogspot.com/
Megjelent az új Miniscout lehet tölteni -
#7838 thx hát jobb lett mint az első szezonban 6.hely de ott legalább nyertem uefa kupát most esélytelen volt ilyenek mellet juve,real,mu,bayern stb...
-
#7837 sebaj, azért nagygrat :) Blackburnnel ez nem kis eredmény :) -
#7836 meglett az arsenal verés a hosszabitásos szöglet góllal!:P de igy se lettünk bajnokok! beszéljenek helyetem a képek:
-
#7835 Féltávnál:
-
#7834 Mu az west hamet fogadja amugy -
#7833 áhh naon szoros a potmecsek után! arsenal idehaza jön nyerni kell és esély van
-
#7832 grat all! volt már valakinek olyan h egy csapat ellen 5:4re nyert 2szer:) Blackburn igy alakit a west brom ellen!:P 1fordulo van hátra még akár bajnok is lehetek! arsenal játcok képek később! -
#7831 Reméljük. -
#7830 majd jövőre :)