104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7909 a 7. helyen álltam, és a 6. ellen játszottam. nagy nehezen felhoztam 2-2-re a 89. percre, erre a középkezdésből ujra vezettek...fax kivan -
zsilike #7908 egy keretet dobnál?ki a best igazolásod?lehet h elhoznám ha javasolsz vkt! -
zsilike #7907
mostani idényben hasznos lehet,de később nem lesz szerepe! -
zsilike #7906 igazad van!cegléd ellen shaw bejött félidőbe és 2 gólpaszt adott,igy lett 3-3 az első bajnokim!barátságos meccs már nincs)de menni fog jövöre mert33! -
zsilike #7905 grat!brotha -
#7904 -
#7903 ne légy elhamarkodott és ne a valós életből indulj ki. kitudja shaw még megtáltosodhat a barátságos meccs alatt :) Anno cm0304-ben Celticcel Larsson nem lőtt egy darab gólt se 10 meccsen át a szezon elején, már azon voltam hogy eladom amikor beindult és szórta a gólokat, majd gólkirály lett :) -
zsilike #7902
Na ez lenne a keretem(a szokottnál kicsit erősebbre sikerült,mivel adtam 1 évet a csontoknak")+mivel nem tudtam kölcsönvenni 4hét próbára jön 2 ghánai fiatal-140es adattal!késöbb ha lesz cash,megveszem őket!2 kupameccset szépen hozták a fiúk!célom az egyeduralkodás!+nemzetközi szereplés(5 év alatt megvan!ha lesz kitartásom,de lesz.sajna Shaw semmit nem ér,nemsoká mennie kell!Mccabe-féle tőke nem látszik a csapaton,de majd felcsövesedünk anyagilag.azért az uj mezeimen már látszik az "angol-kapcsolat!ja és helpbe irtam egy "font"-os kérdésről ha valaki orvosolta kérem irjon!grat!-aki rászolgált!(tetszik a miniscout) -
zsilike #7901 fradit izzitom,keret késöbb!grat+happy game everybody! -
#7900 :(
(Csak a TÉK miatt :D) -
#7899 ugy döntötem megvállok a 2szeres házi golkirály roque santatol valahogy az idei elképzeléseimbe nincs benne ő! -
#7898 Elhiszem:D mikor játszottam Rennes ellen, szét szívatta a védelmem folyamatosan :D -
#7897 hát azért a keret megvan többre is!:) első évbe mondjuk mákom volt a szerencsés sorsolással azért nyertem uefa kupát! -
#7896 Én meg kb mindig vele vertem meg a lyont :D -
#7895 Briand tényleg hatalmas játékos, gyors mint a bűn.Énis kb mindig elhoztam Lyonba. -
#7894 azért két év alatt dobogóra hozni a Blakburnt nem kis teljesítmény, szvsz a bl még ráér egy évet, kocentrálj rá a bajnokságra :) -
#7893 bizok benne!:) idén megakarom nyerni a bajnokságot nem golkülömbséggel lemaradni rola:S de a bl is szeretnék maradandot alkotni! -
#7892 be fogja hozni az árát, hidd el :) -
#7891 amugy nem értem Manucho miért nem kapott munkavállalásit mikor már angliába volt!:S -
#7890 csak most igazoltam csak bari mecsen lépet még pályára sokat várok tőle! sokaltam érte a pénzt!:)
amugy igazolásaim:
-
#7889 három szóban kifejezem neked :D Briand az isten :P Amikor Rennessel voltam, gólkirály lett nálam is, később a monacoban, mindig potenciális veszélyt jelent :) -
#7888 zzizz -
#7887 Udv!
Ezt a Briand-ot en is nezegettem miota, van nalad mennyire valt be? -
#7886 grat :) skin nevét ha szabad? -
#7885 grat mindenkinek hoztam 1bari mecs képek kicsit lestem!
utána még 1 8:0s győzelem meg 4:0s meg 1 4:1 győzelem jol sikerült a felkészülés! -
#7884 Eladtam Pinolát a Man. Citynek 9 millió euróért, már év eleje ta folyamatosan sírt h ő bizony el akar menni.Hát menjen, szép kis summát kaptam érte:).Jön helyette ez a srác :
-
owen20 #7883 Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy kinek lenne kedve online-ba játtszani le akár egy egész bajnokságot, látom itt sokan játtszanak gondolom egyedül de ketten szerintem jobb izgalmasabb!
Privát üzenetkeben várom akit érdekel!
Sziasztok! -
#7882 hát nemtudom, Shaw ittvan, pénz nincs, fizukeretemmel is minuszba vagyok, anyaegyesület nincs tömören ennyi :D -
#7881 Milyen "újítások" vannak a fradinál 802ben?
Új játékosok, pénzügyi helyzet, stb...
Jelenleg elakar vinni Menedzsernek a Stuttgart,Werder,Leverkusen és a Porto :D De maradok a WBAnál :) -
#7880 köszi, talán ez kárpotol picit :D
-
#7879 ki is kaptam 4-2re... gondoltam hogy nem hagyja ez a nyamvadt geci
boldog szülinapot gunner -
#7878 grat :)
Modric végül 11 misiért elment a Liverpoolba, ezzel helyrejöttünk anyagilag, plusz két milláért lelépett egy védő, ami szintén jóljött. Épp holtidény van, lefixáltunk pár barátságost, taktikafejlesztési célokból, egyenlőre úgytűnik megvan a bomba taktika, eddig két meccsen 3-0, és 5-0 :) -
#7877 HBD! -
#7876 ÁÁÁÁ OMG káromkodás,köpködés, monitorcsapkodás, minden volt ezen a meccsen :DDDDD de h mennyire örülök te jézus atyavilág...3:0-ról felállni, majd fordítani a Werder ellen!Hát télleg ha azt mondom h most boldog vaok, akkor k'va keveset mondok :D
-
#7875 köszie fiuk -
#7874 Thx, most megvertem a Plymouthot is, 9es Win Streak, és 1 pont kell és bajnok vagyok, 12 ponttal vezetek :)
Jelenleg Millerből akarok gólkirályt csinálni, még 6 meccs és 4gól a hátránya... -
#7873 5 sérült ill eltiltott védőm van, nagyon meg akarja a gép szakítani a sorozatomat. -
#7872 9 meccs után is veretlenek vagyunk, 2. hely, 2 pontra az elsőtől.
több mint meglepő a dolog -
#7871 gratta :) -
#7870 Nem rossz hónap, elég jó Win Streakem van :)
HBD Gunnersboy :)