104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    a 7. helyen álltam, és a 6. ellen játszottam. nagy nehezen felhoztam 2-2-re a 89. percre, erre a középkezdésből ujra vezettek...fax kivan
  • zsilike
    egy keretet dobnál?ki a best igazolásod?lehet h elhoznám ha javasolsz vkt!
  • zsilike

mostani idényben hasznos lehet,de később nem lesz szerepe!
  • zsilike
    igazad van!cegléd ellen shaw bejött félidőbe és 2 gólpaszt adott,igy lett 3-3 az első bajnokim!barátságos meccs már nincs)de menni fog jövöre mert33!
  • zsilike
    grat!brotha
  • Gunnersboy
  • Fabio Capello
    ne légy elhamarkodott és ne a valós életből indulj ki. kitudja shaw még megtáltosodhat a barátságos meccs alatt :) Anno cm0304-ben Celticcel Larsson nem lőtt egy darab gólt se 10 meccsen át a szezon elején, már azon voltam hogy eladom amikor beindult és szórta a gólokat, majd gólkirály lett :)
  • zsilike

Na ez lenne a keretem(a szokottnál kicsit erősebbre sikerült,mivel adtam 1 évet a csontoknak")+mivel nem tudtam kölcsönvenni 4hét próbára jön 2 ghánai fiatal-140es adattal!késöbb ha lesz cash,megveszem őket!2 kupameccset szépen hozták a fiúk!célom az egyeduralkodás!+nemzetközi szereplés(5 év alatt megvan!ha lesz kitartásom,de lesz.sajna Shaw semmit nem ér,nemsoká mennie kell!Mccabe-féle tőke nem látszik a csapaton,de majd felcsövesedünk anyagilag.azért az uj mezeimen már látszik az "angol-kapcsolat!ja és helpbe irtam egy "font"-os kérdésről ha valaki orvosolta kérem irjon!grat!-aki rászolgált!(tetszik a miniscout)
  • zsilike
    fradit izzitom,keret késöbb!grat+happy game everybody!
  • Fabio Capello
    :(

(Csak a TÉK miatt :D)
  • Darthmushroom
    ugy döntötem megvállok a 2szeres házi golkirály roque santatol valahogy az idei elképzeléseimbe nincs benne ő!
  • Mor3llo
    Elhiszem:D mikor játszottam Rennes ellen, szét szívatta a védelmem folyamatosan :D
  • Darthmushroom
    hát azért a keret megvan többre is!:) első évbe mondjuk mákom volt a szerencsés sorsolással azért nyertem uefa kupát!
  • Fabio Capello
    Én meg kb mindig vele vertem meg a lyont :D
  • Mor3llo
    Briand tényleg hatalmas játékos, gyors mint a bűn.Énis kb mindig elhoztam Lyonba.
  • Fabio Capello
    azért két év alatt dobogóra hozni a Blakburnt nem kis teljesítmény, szvsz a bl még ráér egy évet, kocentrálj rá a bajnokságra :)
  • Darthmushroom
    bizok benne!:) idén megakarom nyerni a bajnokságot nem golkülömbséggel lemaradni rola:S de a bl is szeretnék maradandot alkotni!
  • Fabio Capello
    be fogja hozni az árát, hidd el :)
  • Darthmushroom
    amugy nem értem Manucho miért nem kapott munkavállalásit mikor már angliába volt!:S
  • Darthmushroom
    csak most igazoltam csak bari mecsen lépet még pályára sokat várok tőle! sokaltam érte a pénzt!:)
    amugy igazolásaim:
  • Fabio Capello
    három szóban kifejezem neked :D Briand az isten :P Amikor Rennessel voltam, gólkirály lett nálam is, később a monacoban, mindig potenciális veszélyt jelent :)
  • Darthmushroom
    zzizz
  • Darkon
    Udv!

Ezt a Briand-ot en is nezegettem miota, van nalad mennyire valt be?
  • Fabio Capello
    grat :) skin nevét ha szabad?
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek hoztam 1bari mecs képek kicsit lestem!

utána még 1 8:0s győzelem meg 4:0s meg 1 4:1 győzelem jol sikerült a felkészülés!
  • Mor3llo
    Eladtam Pinolát a Man. Citynek 9 millió euróért, már év eleje ta folyamatosan sírt h ő bizony el akar menni.Hát menjen, szép kis summát kaptam érte:).Jön helyette ez a srác :
  • owen20
    Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy kinek lenne kedve online-ba játtszani le akár egy egész bajnokságot, látom itt sokan játtszanak gondolom egyedül de ketten szerintem jobb izgalmasabb!
    Privát üzenetkeben várom akit érdekel!
    Sziasztok!
  • Gunnersboy
    hát nemtudom, Shaw ittvan, pénz nincs, fizukeretemmel is minuszba vagyok, anyaegyesület nincs tömören ennyi :D
  • GTheo
    Milyen "újítások" vannak a fradinál 802ben?
    Új játékosok, pénzügyi helyzet, stb...

Jelenleg elakar vinni Menedzsernek a Stuttgart,Werder,Leverkusen és a Porto :D De maradok a WBAnál :)
  • Gunnersboy
    köszi, talán ez kárpotol picit :D
  • soma22
    ki is kaptam 4-2re... gondoltam hogy nem hagyja ez a nyamvadt geci

boldog szülinapot gunner
  • Fabio Capello
    grat :)

Modric végül 11 misiért elment a Liverpoolba, ezzel helyrejöttünk anyagilag, plusz két milláért lelépett egy védő, ami szintén jóljött. Épp holtidény van, lefixáltunk pár barátságost, taktikafejlesztési célokból, egyenlőre úgytűnik megvan a bomba taktika, eddig két meccsen 3-0, és 5-0 :)
  • Mor3llo
    HBD!
  • Mor3llo
    ÁÁÁÁ OMG káromkodás,köpködés, monitorcsapkodás, minden volt ezen a meccsen :DDDDD de h mennyire örülök te jézus atyavilág...3:0-ról felállni, majd fordítani a Werder ellen!Hát télleg ha azt mondom h most boldog vaok, akkor k'va keveset mondok :D
  • Gunnersboy
    köszie fiuk
  • GTheo
    Thx, most megvertem a Plymouthot is, 9es Win Streak, és 1 pont kell és bajnok vagyok, 12 ponttal vezetek :)
    Jelenleg Millerből akarok gólkirályt csinálni, még 6 meccs és 4gól a hátránya...
  • soma22
    5 sérült ill eltiltott védőm van, nagyon meg akarja a gép szakítani a sorozatomat.
  • soma22
    9 meccs után is veretlenek vagyunk, 2. hely, 2 pontra az elsőtől.

több mint meglepő a dolog
  • Fabio Capello
    gratta :)
  • GTheo
    Nem rossz hónap, elég jó Win Streakem van :)

HBD Gunnersboy :)