104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7989 kész. ha vkinek vmi észrevétele van, szóljon nyugodtan -
#7988 köszönöm :) mindjárt frissítem a tabellát is :) -
#7987 nah letoltuk az elmaradt meccset.: BBeno- dalackraul
nem ugy sült el számomra mint gondoltam. én 4 pontot vártam de 1 lett belőle.
-
első meccsen kikaptam 1-0ra itthon, idegenbe kicsit támadólag léptem fel -
zsilike #7985 főleg ha nem pipálod -
zsilike #7984 azt persze h nem!de béke! -
#7983 sajnálom, nekem sosem irja ki a finn, svájci bajnokság eredményeit....nemállitottam semmit :c -
zsilike #7982 sőt értelemszerüen tovább tölt mivel több a játékos!eredményeket nem irja ki?na ne(azt maximum a részletességnél állithatod)te mivel játszol? -
zsilike #7981 cáfolnom kell sajnos,ugyan annyi ideig tölt -
#7980 akkor nem tölt annyi idejig, és nem irja ki az adott orszag bajnoksaganak eredmenyeit -
zsilike #7979 nemtom mi a különbség ha összes játékos betöltése innen-t használom vagy ha kipipálom nagy adatbázissal--kb ugyanaz! -
zsilike #7978 összes játékos betöltése innen.na ezt nem használom,de kipipálok 12 bajnokságot nagy db-vel!balkán bajnokságokat mindenképpen,ha magyar ligában vk!nem szt,ha tul lassú. -
#7977 offba nézzbe ^^ :D -
#7976 azon vagyok csak a sárc nem igazán ír vissza msn-en. -
#7975 Mylo-t hol találom meg ? :O -
#7974 Megjegyzés: még két nap van, de nagyon nem jönnek ezek a kupameccsek :D
Bbeno, dalackraul: nektek továbbra is le kell játszanotok az elmaradt meccset. -
#7973 én romániát töltöttem be, + beállitottam hogy minden jatekos svájcbol, finnországbol meg magyarországrol
de érdemes betölteni a környező országok bajnokságait is, pl horvát, szlovák, osztrák, román, szlovén, lengyel -
faláb #7972 Ha kezdek egy NB1-es csapattal akkor mely nemzet játékosait érdemes betölteni? -
hamary #7971 hmm, köszi :P Amúgy látom te lejátszottad a mai meccset :P :D -
#7970 játék elindit, scout elindit, balfelső sarok kisházra katt, Load, utana profil megnéz - scoutra ránéz, értékeket lát :D -
#7969 -
hamary #7968 Végül kezdtem a ManCityvel.....
Egy kérdés: A miniscout, hogy a fenébe műkszik? :| -
hamary #7967 kipróbálom, hogy kikapcsolom a VB-t meg az EB-t, hogy ne legyen :P :S -
hamary #7966 örülök, hogy végre játszhatok, erre kidob egy hibával, s azt írja ki, hogy a játék betöltése nem seikerólt. az Isten nagyon megáldottezzel a játékkal. -
össz.7-4el mentem tovább, elődöntőben Paks ellen jáccom majd -
#7964 héhé, ez 08 éshaigen hogyhogy nincs szellemmez? hatudodhogykell irdmeg capellonak és ő berakja a faqba és utana enis elvezem majd a jatekot köszipuszi :D
amugy hányadik vagy e?:D -
#7963 :|
nálam frey lett az év kapuas ismét , zsinórban másodjára. Viszont a 2. vmi noname pleja, a Nürnberg kapusa,Jefferson :D
Leigazoltam Zapatat,aki inkább engem válaszott,mint a Realt. Dainelli az év védője, a 2. Pander lett,őt akarom elhozni Schalkéből,és akkor egy elég stabil védelmem van. -
#7962 Csaló gép ? neeeeeeeem, ugyanmár....no comment
-
zsilike #7961 ezért készítettem el!csak a fradit-egyenlőre-mivel azt viszem!de mindet megcsinálom majd,nem nehéz!oiff-ba olvass! -
#7960 így tovább :) -
#7959 csak a felsőnél zavar egy picit, de minden nb2es csapatnál igy van, nemtaláltam olyat mint az NB1eseknek
-
zsilike #7958 na meg,peru,bolivia...ők el is jönnek!meznél nemgáz a "szellemmez?off-ba nézz be! -
#7957 -
#7956 iráni u19-21es válogatottba tegnap neztem ijen 140-170 PA-s srácok futkoznak :DDDD legalábbis nálam :)
mindenesetre egy pillantást megér:)
meg afrikai válogatottak utanpotlascsapatai, egykettőnek csapata sincs, vagy 0 € a sale value, csakhát fradihoz még nemjön el mindegyik
bár ők csak 1-2 év mulva alkotnak maradandót (reméljük:D) de megéri megvenni ha hosszutávon tervezel a mentéssel
namindegy csak tanács volt:D -
#7955 cinema(!:D) itt van már több mint egy éve :D csak csereember.
valahogy nem érzem még a csapatban azt az átütőerőt. Előre kéne majd egy csitpleja. Chamakh , Saivet vagy Agüero.. Meg a védelmembe kéne erősíteni,de ott sürgősen. Kevés gólt kapok így is,de ott mennek el a meccsek a nagyobb csapatok ellen.. Zapatat megpróbálom elhozni,bár nem engedték tavaly 20ért,most hátha.
am kösz :) -
#7954 Sinama-Pongolle? :DD
grat -
hamary #7953 Na, ma tudom folytatni, az eddig elég szarul menő PSV-s karrierem. Üdv :) -
#7952 Meccs előtt 3 pont volt köztünk, én első voltam,ők harmadikok ( Inter 2 meccsel kevesebbet játszott,4 pont a hártányuk )
ui: szerinem ráéreztem,hiogy kell megnyomni az utolsó 10 percet :) -
#7951 na már kupa is van most nézem:P -
zsilike #7950 steklo-alapból,de saját!vagy 4 skinből áll össze,köztük régebbiiek is.