104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    kész. ha vkinek vmi észrevétele van, szóljon nyugodtan
  • Fabio Capello
    köszönöm :) mindjárt frissítem a tabellát is :)
  • BBeno2
    nah letoltuk az elmaradt meccset.: BBeno- dalackraul

nem ugy sült el számomra mint gondoltam. én 4 pontot vártam de 1 lett belőle.

• Gunnersboy

első meccsen kikaptam 1-0ra itthon, idegenbe kicsit támadólag léptem fel
  • zsilike
    főleg ha nem pipálod
  • zsilike
    azt persze h nem!de béke!
  • Gunnersboy
    sajnálom, nekem sosem irja ki a finn, svájci bajnokság eredményeit....nemállitottam semmit :c
  • zsilike
    sőt értelemszerüen tovább tölt mivel több a játékos!eredményeket nem irja ki?na ne(azt maximum a részletességnél állithatod)te mivel játszol?
  • zsilike
    cáfolnom kell sajnos,ugyan annyi ideig tölt
  • Gunnersboy
    akkor nem tölt annyi idejig, és nem irja ki az adott orszag bajnoksaganak eredmenyeit
  • zsilike
    nemtom mi a különbség ha összes játékos betöltése innen-t használom vagy ha kipipálom nagy adatbázissal--kb ugyanaz!
  • zsilike
    összes játékos betöltése innen.na ezt nem használom,de kipipálok 12 bajnokságot nagy db-vel!balkán bajnokságokat mindenképpen,ha magyar ligában vk!nem szt,ha tul lassú.
  • Gunnersboy
    offba nézzbe ^^ :D
  • BBeno2
    azon vagyok csak a sárc nem igazán ír vissza msn-en.
  • Mor3llo
    Mylo-t hol találom meg ? :O
  • Fabio Capello
    Megjegyzés: még két nap van, de nagyon nem jönnek ezek a kupameccsek :D

Bbeno, dalackraul: nektek továbbra is le kell játszanotok az elmaradt meccset.
  • Gunnersboy
    én romániát töltöttem be, + beállitottam hogy minden jatekos svájcbol, finnországbol meg magyarországrol

de érdemes betölteni a környező országok bajnokságait is, pl horvát, szlovák, osztrák, román, szlovén, lengyel
  • faláb
    Ha kezdek egy NB1-es csapattal akkor mely nemzet játékosait érdemes betölteni?
  • hamary
    hmm, köszi :P Amúgy látom te lejátszottad a mai meccset :P :D
  • Gunnersboy
    játék elindit, scout elindit, balfelső sarok kisházra katt, Load, utana profil megnéz - scoutra ránéz, értékeket lát :D
  • Gunnersboy
  • hamary
    Végül kezdtem a ManCityvel.....
    Egy kérdés: A miniscout, hogy a fenébe műkszik? :|
  • hamary
    kipróbálom, hogy kikapcsolom a VB-t meg az EB-t, hogy ne legyen :P :S
  • hamary
    örülök, hogy végre játszhatok, erre kidob egy hibával, s azt írja ki, hogy a játék betöltése nem seikerólt. az Isten nagyon megáldottezzel a játékkal.
  • Gunnersboy

össz.7-4el mentem tovább, elődöntőben Paks ellen jáccom majd
  • Gunnersboy
    héhé, ez 08 éshaigen hogyhogy nincs szellemmez? hatudodhogykell irdmeg capellonak és ő berakja a faqba és utana enis elvezem majd a jatekot köszipuszi :D

amugy hányadik vagy e?:D
  • kraawz
    :|

nálam frey lett az év kapuas ismét , zsinórban másodjára. Viszont a 2. vmi noname pleja, a Nürnberg kapusa,Jefferson :D

Leigazoltam Zapatat,aki inkább engem válaszott,mint a Realt. Dainelli az év védője, a 2. Pander lett,őt akarom elhozni Schalkéből,és akkor egy elég stabil védelmem van.
  • Mor3llo
    Csaló gép ? neeeeeeeem, ugyanmár....no comment
  • zsilike
    ezért készítettem el!csak a fradit-egyenlőre-mivel azt viszem!de mindet megcsinálom majd,nem nehéz!oiff-ba olvass!
  • kraawz
    így tovább :)
  • Gunnersboy
    csak a felsőnél zavar egy picit, de minden nb2es csapatnál igy van, nemtaláltam olyat mint az NB1eseknek
  • zsilike
    na meg,peru,bolivia...ők el is jönnek!meznél nemgáz a "szellemmez?off-ba nézz be!
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
    iráni u19-21es válogatottba tegnap neztem ijen 140-170 PA-s srácok futkoznak :DDDD legalábbis nálam :)

mindenesetre egy pillantást megér:)
    meg afrikai válogatottak utanpotlascsapatai, egykettőnek csapata sincs, vagy 0 € a sale value, csakhát fradihoz még nemjön el mindegyik

bár ők csak 1-2 év mulva alkotnak maradandót (reméljük:D) de megéri megvenni ha hosszutávon tervezel a mentéssel

namindegy csak tanács volt:D
  • kraawz
    cinema(!:D) itt van már több mint egy éve :D csak csereember.

valahogy nem érzem még a csapatban azt az átütőerőt. Előre kéne majd egy csitpleja. Chamakh , Saivet vagy Agüero.. Meg a védelmembe kéne erősíteni,de ott sürgősen. Kevés gólt kapok így is,de ott mennek el a meccsek a nagyobb csapatok ellen.. Zapatat megpróbálom elhozni,bár nem engedték tavaly 20ért,most hátha.

am kösz :)
  • Gunnersboy
    Sinama-Pongolle? :DD

grat
  • hamary
    Na, ma tudom folytatni, az eddig elég szarul menő PSV-s karrierem. Üdv :)
  • kraawz
    Meccs előtt 3 pont volt köztünk, én első voltam,ők harmadikok ( Inter 2 meccsel kevesebbet játszott,4 pont a hártányuk )

ui: szerinem ráéreztem,hiogy kell megnyomni az utolsó 10 percet :)
  • John Cena
    na már kupa is van most nézem:P
  • zsilike
    steklo-alapból,de saját!vagy 4 skinből áll össze,köztük régebbiiek is.