104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    tehát miket változtat pontosan?valahol elolvasható?
  • zsilike
    feltettem!ujra magyarítottam!de ujat nem kezdek,de mégis mit fixál a patcen?
  • Oziris666
    Leszek,holnap lenyomhatjuk:)
  • hamary
    Hogy a Chelsea mekkora egy csítcsapat ...
  • Darkon
    Ujabb nagyon fontos meccs Villareal 3-1 Valencia plusz egy hatalmas szogletgol!

• hamary
    Oziris, felvettelek MSN-re, majd holnap jó lenne, ha lennél :)
  • hamary
    mentésre is hat? :o
  • Magic Boy
    Kijött az FM 2008-hoz egy pachfix ami állítólag javítja az SG felé jelzett hibák (Deffoe ára, csapat pénzügyek, stb...) nagyrészét.
  • Darkon

Akkor indul az uj szezon uj remenyek.

En most a 20.Granadatol kaptam ki es Delgado leserul a hajraban persze.
    Viszont UEFA donto elerheto magasagokba, elotte meg Fenerbahce, utanna meg Celtic v. Sporting.
  • soma22
    nem lett meg a rájátszás

igaz csoda lett volna egy ilyen kerettel, de azért a remény ha ól meg utoljára
  • Darkon
    Sport1-bol mar tudhatnad: "a statisztika olyan mint a bikini, eltakarja a lenyeget" (pfffff)

Bajnoksag?
  • soma22
    hogy nyomorodna meg az összes si programozo ott ahol van, remélem csuklik az összes köcsög.
    nem elég hogy a 3 gólból 2 megpattant szabadrugásbol lett, z utolso percekben lerugják az egyetlen gólképes csatáromat is.persze csere már nem volt több.
    statok alapján 5-0ra kellett volna nyernem erre tessék. bassza meg
  • Darkon
    Akkor jo ha nagy az ertek, ha alacsony akkor van gond.
  • hamary
    Cuevas -> 3 meccs , három gól :) Man City - Liver 2-1
  • hamary
    Huh gyerekek. Huh gyerkek. Uhh gyerekek :D :

Mindegyik új igazolás, csak halkan megjegyzem. A mesterhármast szerző, ráadásul tizenhét éves :)
  • Mike94
    isten kapus, csak nekem kicsit szeszélyesnek tűnik (túl magas az eccentricity)
  • Mike94
    második meccs:

ezúton is szeretnék gratulálni ellenfelemnek, csak szerencsémvolt (meg egy Gerrardom), ugyanis a stat az csalóka
  • Csesza
    gratula mike-nak :)
  • soma22
  • Darkon
    Borzasztoan fontos meccs. Imadom az ilyet Saviola egybol visszavagott regi klubjanak. Taktika nagyon bejon eddig. Le kellett igazolnom hozza egy jo kapust mert sokat kaptunk.

• Mike94
    közbe Cseszával lenyomtuk az első meccset (második meccs folyamatban):
  • soma22
    hazaértem vidéki körutamról, nekiülök a maradék pár meccsnek, még meglehet a rájátszás
  • hamary
    Horváth Gábor ( fehérvár )
  • dudusrac
    Bár nem fiatal, de próbeld meg Polonkait a Reac-ból. Nekem sikerült ingyen elhoznom, és a szezon játékosa lett. Bár az a fradis mentésem sajnos nincs már meg.
  • Darkon
    9 meccs meg hatravan az fm kupabol holnap hatarido. Fogalmamsincs mit irok nem ltaom csak a kurzort lehet capello csinalt valamit a forummal:O
  • Darthmushroom
    hát én már a pl bajnoki cimért küzdök!:)
  • GTheo
    Ha jó lenne a gépem kapnátok rendesen képeket a PLbe készülő WBAról... :)
  • owen20
    sziasztok!
    Fradival akarok kezdeni fennvan a 8.0.2-es patch!
    Tudtok ajánlani fiatal jo játékosokat fradi szinthez akik eljönnének a fradiba?
    előre is köszönöm!
    Sziasztok!
  • Darthmushroom
    hmm egyértékes győzelem:
  • Darthmushroom
    hmm jo kihalt a forum!!:S Töltöm a Blackburnt!!!:P
  • hamary
    Ebédet :) Minnyá töltöm a ManCityt. ( ha kilépe elviszem mostmár a gépet újrarakatni )
  • Fabio Capello
    oké.

Elnézést mindenkitől, váratlan események jöttek közbe, úgyhogy ma este totális elszigeteltségben tanulok a holnapi kémia ZH-ra (hátpersze hogy most tudtam meg), úgyhogy nincs időm a tabellát frissíteni, minden hiányosságot holnap pótlok :)

gilgames: grat nektek :)
  • gilgames00
    lejátszottuk Lacky val mi is a meccseinket,ime..

• pepe33
    azt holnap letoljuk mamár elégvolt a sikerből:D:D
  • Fabio Capello
    :DD bezonyám párosával szép az élet, sorry, még egy meccs kell :P
  • zsilike
  • Utley
    Nem elég mára ez az 1 kép?Nekem elég sokkoló voltDarkon kérem tőled a 2 szélső bekked,mert az én arcom csak 20percre "ikszelte" ki a Forlan-t
  • Utley

• Fabio Capello
    :DDD a képeket kérem mindenképp :)
  • Utley
    Capello!!!Óvás alatt van a meccsem!!!6-2-re kikaptam Atlético Madrid-tól,de Pro Licence van a Pepe-nek
    Kéretik az eredményem 3-0al nekem jóvá írni És kéretik engedélyezni,hogy a következő meccsen én rakhassam össze a Pepe csapatát isJa és kéretik 1emberét leküldeni minden 1-es alkalommal ahogy átlépi a félpályát,és a középkezdést is beleértem
    Persze ez mind csak poén
    Ja amúgy Grat a Pepének