104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #8069 tehát miket változtat pontosan?valahol elolvasható? -
zsilike #8068 feltettem!ujra magyarítottam!de ujat nem kezdek,de mégis mit fixál a patcen? -
#8067 Leszek,holnap lenyomhatjuk:) -
hamary #8066 Hogy a Chelsea mekkora egy csítcsapat ... -
#8065 Ujabb nagyon fontos meccs Villareal 3-1 Valencia plusz egy hatalmas szogletgol!
-
hamary #8064 Oziris, felvettelek MSN-re, majd holnap jó lenne, ha lennél :) -
hamary #8063 mentésre is hat? :o -
#8062 Kijött az FM 2008-hoz egy pachfix ami állítólag javítja az SG felé jelzett hibák (Deffoe ára, csapat pénzügyek, stb...) nagyrészét. -
Akkor indul az uj szezon uj remenyek.
En most a 20.Granadatol kaptam ki es Delgado leserul a hajraban persze.
Viszont UEFA donto elerheto magasagokba, elotte meg Fenerbahce, utanna meg Celtic v. Sporting. -
#8060 nem lett meg a rájátszás
igaz csoda lett volna egy ilyen kerettel, de azért a remény ha ól meg utoljára -
#8059 Sport1-bol mar tudhatnad: "a statisztika olyan mint a bikini, eltakarja a lenyeget" (pfffff)
Bajnoksag? -
#8058 hogy nyomorodna meg az összes si programozo ott ahol van, remélem csuklik az összes köcsög.
nem elég hogy a 3 gólból 2 megpattant szabadrugásbol lett, z utolso percekben lerugják az egyetlen gólképes csatáromat is.persze csere már nem volt több.
statok alapján 5-0ra kellett volna nyernem erre tessék. bassza meg
-
#8057 Akkor jo ha nagy az ertek, ha alacsony akkor van gond. -
hamary #8056 Cuevas -> 3 meccs , három gól :) Man City - Liver 2-1 -
hamary #8055 Huh gyerekek. Huh gyerkek. Uhh gyerekek :D :
Mindegyik új igazolás, csak halkan megjegyzem. A mesterhármast szerző, ráadásul tizenhét éves :) -
#8054 isten kapus, csak nekem kicsit szeszélyesnek tűnik (túl magas az eccentricity) -
#8053 második meccs:
ezúton is szeretnék gratulálni ellenfelemnek, csak szerencsémvolt (meg egy Gerrardom), ugyanis a stat az csalóka -
Csesza #8052 gratula mike-nak :) -
#8051 -
#8050 Borzasztoan fontos meccs. Imadom az ilyet Saviola egybol visszavagott regi klubjanak. Taktika nagyon bejon eddig. Le kellett igazolnom hozza egy jo kapust mert sokat kaptunk.
-
#8049 közbe Cseszával lenyomtuk az első meccset (második meccs folyamatban):
-
#8048 hazaértem vidéki körutamról, nekiülök a maradék pár meccsnek, még meglehet a rájátszás -
hamary #8047 Horváth Gábor ( fehérvár ) -
#8046 Bár nem fiatal, de próbeld meg Polonkait a Reac-ból. Nekem sikerült ingyen elhoznom, és a szezon játékosa lett. Bár az a fradis mentésem sajnos nincs már meg. -
#8045 9 meccs meg hatravan az fm kupabol holnap hatarido. Fogalmamsincs mit irok nem ltaom csak a kurzort lehet capello csinalt valamit a forummal:O -
#8044 hát én már a pl bajnoki cimért küzdök!:) -
#8043 Ha jó lenne a gépem kapnátok rendesen képeket a PLbe készülő WBAról... :) -
owen20 #8042 sziasztok!
Fradival akarok kezdeni fennvan a 8.0.2-es patch!
Tudtok ajánlani fiatal jo játékosokat fradi szinthez akik eljönnének a fradiba?
előre is köszönöm!
Sziasztok! -
#8041 hmm egyértékes győzelem:
-
#8040 hmm jo kihalt a forum!!:S Töltöm a Blackburnt!!!:P -
hamary #8039 Ebédet :) Minnyá töltöm a ManCityt. ( ha kilépe elviszem mostmár a gépet újrarakatni ) -
#8038 oké.
Elnézést mindenkitől, váratlan események jöttek közbe, úgyhogy ma este totális elszigeteltségben tanulok a holnapi kémia ZH-ra (hátpersze hogy most tudtam meg), úgyhogy nincs időm a tabellát frissíteni, minden hiányosságot holnap pótlok :)
gilgames: grat nektek :) -
#8037 lejátszottuk Lacky val mi is a meccseinket,ime..
-
pepe33 #8036 azt holnap letoljuk mamár elégvolt a sikerből:D:D -
#8035 :DD bezonyám párosával szép az élet, sorry, még egy meccs kell :P -
zsilike #8034 -
Utley #8033 Nem elég mára ez az 1 kép?Nekem elég sokkoló voltDarkon kérem tőled a 2 szélső bekked,mert az én arcom csak 20percre "ikszelte" ki a Forlan-t -
Utley #8032
-
#8031 :DDD a képeket kérem mindenképp :) -
Utley #8030 Capello!!!Óvás alatt van a meccsem!!!6-2-re kikaptam Atlético Madrid-tól,de Pro Licence van a Pepe-nek
Kéretik az eredményem 3-0al nekem jóvá írni És kéretik engedélyezni,hogy a következő meccsen én rakhassam össze a Pepe csapatát isJa és kéretik 1emberét leküldeni minden 1-es alkalommal ahogy átlépi a félpályát,és a középkezdést is beleértem
Persze ez mind csak poén
Ja amúgy Grat a Pepének