104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8149 Nincs, de ne illetlenkedj itt! -
hamary #8148 mindkettő kinnt van :) -
hamary #8147 TIVÁBBB MENTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK :D ( BL :P ) -
Balázs 17 #8146 van itt milános?
fabregas -
#8145 Messze van ez még, de kérlek titeket, az offtopikban folytassátok a téma megvitatását :) -
#8144 Vagy a world ranking alapjan az elso X kizarasra kerulne v. scout altal adott atlag alapjan a legjobb X kizarva
vegre latom mit irok az uzenetmezobe, csak a hatter nem jelenik meg -
#8143 meglenne határozva pl hogy akármelyik bajnokságból lehet választani, de csak alsóházi csapatot
ugyis izgalmas lenne :)
mondjuk igyis az:D -
#8142 mer elböktem egy poént átigazolások topikba, aztán csávó verbálisan szidta a kedves édesanyukámat, ő is kapott énis :D -
#8141 ennyi, sok bosszuságot és későbbi vitát el lehetne kerülni ezzel
na megyek nézem tovább a blt
-
#8140 szerintem is,ki tudunk választani 16 hasonló erősségű csapatot.
angol spanyol olasz francia német holland portugál.
de lehetne egy rendhagyó is pl., majd válogatottakkal :P -
#8139 Köv kupára remélem nekem is lesz hely!!:):P -
#8138 tudom hogy szeretsz:D -
Csesza #8137 -
#8136 vagy kiválasztasz pár csapatot, mondjuk 10et, és ezekre lehet nevezni. ennyi
ugyis tul sokan vagyunk -
#8135 nagyon sok szabály menetközben változott, én elméletileg nem terveztem csapat kizárását, de simán el tudom képzelni, hogy a következő kupán meg lesznek adva az osztályok ahonnan csapatot lehet választani -
#8134 vagy meghatároznám, hogy csak 2.osztályból lehet kiválasztani csapatot. akkor lenne igazán kiélezve a menedzserre a kupa -
#8133 majd játszunk egyet hamaryval, és meglátjuk...szerintem nincs gond vele -
Csesza #8132 én is sokkal több csapatot kizárnék még
vagy 1et sem zárnék ki v. sokkal többet -
#8131 Grat mindenkinek :)
Gunners: miért varrták be az elakadásjelzőt? :ASDASF
hamary: ha mindkét meccs megvan, megy fel a tabellába :) -
#8130 Meg mindig nem latom mit irok:)
Arsenal,Liverpool, Juventus kizarva a kov. kupakbol. Majd huzunk egy hatart -
#8129 Hidd el nekem... -
#8128 nehogymár egy lyonnak jobb kerete legyen mint az arsenalnak, atleticonak stb... -
#8127 kövben énleszek Arsenallal stipstop :D
(mégiscsak a kedvenc csapatom :D) -
#8126 Énis támogatom, ha lesz még egy sg kupa, akkor a Lyont vegyük ki.Mellesleg ha benntmarad, én szeretnék velük lenni :P -
#8125 uj igazolásom, ingyé jött, hátvéd
első évbe csak csere lesz, jovore meg majd meglátjuk hogy teljesít -
KoniZTE #8124 Csőcső . Kezdtem 07ben Pápával . Első évben totnymagas feljutás.... na majd második évben vannak jo játékosok akik eljönnek hozzám ? Feczesint akartam de máshoz , senki se jön el egyenlöre . A töbieknek nálam meg viszked a picsájuk :D mind el akar menni . -
#8123 Adriano és Nani .. Adriano a 30. gólját rúgta a szezonban, Nani 3 gólos eddig. Előző körben Valencianak rúgott egyet (90. perc) , aztán idegenben Arsenalnak (89. perc) és most is beköszönt.
Idegenbeli 1:1el elégedett voltam. Aztán jött ez a meccs. Gyors vezetés,gyors egyenlítés. Az Arsenalnak nem sok köze volt a meccshez,és végül Adriano a 105. percben gólra váltotta a fölényt. 117. percben Adebayor bevág egyet,kihullik a fél hajam,aztán beintik a lest. Feljön Fabianski fejelni,Vanden Borre kifejeli,Nani vezeti 20 métert és az üres kapura beíveli. Üdv az elődöntőben :P
-
#8122 nagy grat,főleg az UEFAhoz :) -
#8121 hát 3. évre elég jo a keretem!!:P -
hamary #8120 nem tudom, hogy csináltad, de nagy grat :D -
#8119 grat! szép eredmény! én eddig igy állok:
-
#8118 THX! Nagyban hozzajarult a Getafe hogy kiverte a Bayern-t elottem es jo lett a sorsolas. Csak engem szivat a forummotor pl nem latom mit irok es a hatter nem akar megjelenni a topigban.
Ja es BL selejtezo
-
hamary #8117 Ezesetben lefoglalom amövetkező szezonra is :P
Manchester City - Newcastle 3-3
(0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3, 3-3 :) ) -
Balázs 17 #8116 simán kivettem volna a lyont, mert fmben az egyik legerősebb kerettel rendelkezik szerintem. -
hamary #8115 Bodmer egy vadállat :D -
#8114 Megelőlegezem a hazai 20perced alapján,meg Bodmert látva:D -
#8113 nem, 256al is lehet jáccani csak az élmény összképe lesz rosszabb mert lassabban tölt majd -
hamary #8112 még nem biztos a továbbjutás :o -
#8111 És sztetek a 768 mb nem kevés ahhoz h egy mondjuk 5.osztályu csapattal kezdjek? vélemény? -
#8110 Tetű Kanouté:D
Gratula hamary a továbbjutáshoz!