104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8189 leszarom általában -
#8188 Osszebalhezek ket jatekos a csapatban, ki mit szokott csinalni? Zarate meg egy ifju remenyseg superstriker fujnak egymasra. -
#8187 Talán 6 saját nevelésnek kell lenni a csapatban, de nem tudom pontosan.De a játékban meg lehet nézni... -
#8186 Turheto csoport, a tovabbjutas volt a cel, szerintem meglesz.
Superkupat elvesztettuk 1-0ra egy elcsalt 11-el Juve ellen. -
#8185 A Területi ligából néztem ki egy csapatot.
Én arra gondoltam, hogy van-e valamilyen különlegesség (pl. légiós szabály, x játékos legyen x év alatt a keretben, stb...) vannak, mely országokat érdemes bejelölni a Német-en kívül, stb... -
#8184 Hát ha németben kezdesz, sztem alap h Területi ligák is mehetnek.De ez minden bajnokságra áll.
Amúgy utolsó 3 kiesik, alsóbbosztályból 3 jut fel.
Bundesligában első kettő automatikus BL, 3. BL selejtező, 4. 5. UEFA, 6. Intertotó kupa. -
hamary #8183 Napot! :) -
#8182 fecskealsós barátom, ezt a scriptet hogyan miképp, nekemis kéne valami köcsög jel a csíkomba
offba is vagy akár privátba is jelezhetsz kösz:D -
zsilike #8181 thx -
#8180 Itt sokan tolták Németben.
Melyik ligákat érdemes bejelölni és mik a rendszer különlegességei? -
#8179 Ha ezt a képfeltöltőt használod, nem kell külön hsz-be tenni minden képet, mehet egybe is ;) :) Amúgy sok sikert -
zsilike #8178
2 nagy tehetségem! -
zsilike #8177 [IMG][/IMG] -
zsilike #8176
Indul az első osztály!jelenlegi keret- -
#8175 Mi is! Hajrá Manchester United!
Az Arsenálnak Grat jó csapatuk van. -
#8174 Nocsak, nem vagyok ehhez a kihaltsághoz szokva ilyenkor...
Töltöm Bordeaux-t, nemsoká rajtol a bajnokság :) -
#8173 hát beszarok vazz.
a normálisabb fiatalok sem jönnek akiknek nincs klubbjuk, vagy olyan klubban vannak ami nincs bajnokságban...
hát herénszurom mindjárt magam -
#8172 és folyik a könnyem a röhögéstől:)
-
#8171 Lama-lam ding-dong :D
(nemrészeg, soma tudja miről beszélek :D) -
#8170 Ismeros:O Most en is az ocskapiacon guberalok ingyenjatekosokat. -
#8169 áááá kegyetlen az átig szezon ha senki nem akar hozzád jönni a rétre edzeni:S -
#8168 a kitüntetés tőled van, mmint a manóról, ott is szeretnék dehát majd sokára:) -
#8167 alap alap :D
nagyon szépen köszönöm a segítségedet :) -
#8166 na énis végeztem a szkriptbabrálással, visszatérek Bordeaux-ba :) -
#8165 mire nem jó a javascript, még nekem is van csillagom :D -
#8164 be kéne tölteni a gammát, de elkeserednék csak hogy kik jönnének csatárnak hozzánk -
#8163 nágyon szívesen :D -
#8162 Köszi a házigizdának a kitüntetést, és a szerencsét hozó kockát:) -
#8161 köszönöm mindenkinek,jóéjt
remélem inter kiöregszik és nem tudnak olyan jól erősíteni.. Báár...
Tevez .. Barzagli .. Rosina..
Holnap folytatom majd -
#8160 grat!majd jövöre sikerül! -
hamary #8159 grat... majd 6 éven belül nekem is ez a tervem. Addigra kifejlődik mindenki :D -
#8158 Gratula! Nalam a Barcaval ugyanez, iden a Realt befogjuk. -
#8157 nagy grat :) -
#8156 grat, tovább kell tolni mig a kotsog intert le nem taszitod a tronjárol és át nem veszed a helyüket:) -
#8155 3. évem a fiorentinaval, egész jól sikerült. Intert lehetetlen megfogni, BL-ben két körrel többet mentünk,mint tavaly, Olasz kupa és szuperkupa is megvan :)
-
#8154 AA nagyon szar a penzugyi merleg, multevben 40M(!) pluszt csakugy eltuntettek es 875E eurot adtak atigazolasra a stadion nemsajat de sikerult a youth facilities-t max.ra nyomni ,de a felnotteke atlagos. Most jon a BL es ha megint elso 4kozott teljesitek ligaban, remelek valami fejlodest, mert most megint turkalhatok a kukaba jatekosokert. -
#8153 :o pénzügyeid mienek? -
#8152 aztapicsa...ha kérsz nem adnak többet? -
#8151 Ezutonis megkoszonnem a vezetosegnek hogy mint UEFA kupagyoztes es vilagranglista 4. helyezet sziveskedtek 875.000eurot rendelkezesemre bocsatani igazolasokra.
Koszonom -
#8150 ok, sorry, elnéztem
közérdekű:
A LE NEM JÁTSZOTT MECCSEK PÓTLÁSÁRA CSÜTÖRTÖK A VÉGSŐ HATÁRIDŐ, UTÁNA AUTOMATIKUSAN NULLA PONTOT KAPNAK A FELEK (KIV.: AKIK MÁR LEJÁTSZOTTAK EGY MECCSET, AZÉRT TERM. JÁR A PONT). A KÖVETKEZŐ FORDULÓT AKKOR TESZEM KÖZZÉ, HA MINDEN HÁTRAMARADT MECCS LEJÁTSZÁSRA KERÜLT.