104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8429 Nemhivatalos: azatarohadtpicsaba -
#8428 -
#8427 A hivatalos kozlemeny:
Elegedett vagyok a csapattal, az elso felido 2.feleben nem birtuk az iramot, a sracok fejben elfaradtak. Ez egy jo eredmeny, a jovobe nezunk.. -
#8426 köszönöm darkonnak a meccseket, újra van esélyem továbbjutni:
-
dalackraul #8425 ok rendben van de azok is kapjanak hellyet akik továbjutottak a csoportból nem?:)
-
#8424 először azok kapnak helyet, akik az első kupában nem tudtak elindulni, a többit meglátjuk :) -
dalackraul #8423 Következő kupába majd ha lehetséges szeretnék nevezni előre is!!!! Köszönöm mert nem szeretbék lemaradni róla:) -
#8422 ez a cél :) -
#8421 mindig ilyen képet teszek be, ne direkt(elnézést kér!) -
Lionel #8420 juj de jó:) lehet énis gyakrabban benézek ha nem gond és ha lehetéges énis szeretnék majd részt venni a következő kupán ha lesz -
#8419 Remeltem nem egetsz be, de ugylartom nincs benned tisztesseg. (es beszurta a statot is:)) -
#8418 grat, ha megvan a második meccs, frissítek -
#8417 első meccsünk:
-
#8416 :D -
#8415 Eddig 3pont somanak (szemet?:) -
#8414 lesz az is:)
-
#8413 épp nemvolt bagoly, intézkedés folyamatban :) -
#8412 Mi ez a gumicukor:) mi majd ejszakai bagoly cimet kerunk Somaval -
#8411 Nos uraim, gondolom mindenkinek feltűnt, hogy a fejlécébe egy ikon került. Ennek a célja egyrészt a motiváció, másrészt az, hogy mindenki érezhesse, mennyire aktív tagja a fórumnak. Öt szintet hoztunk létre, amikbe egy öttagú "bizottság" szavazza be a fórumozókat, névszerint: Soma, Mike, Kraawz, Csesza és jómagam. Remélem elfogadjátok, és bíztok bennünk annyira, hogy elfogadjátok a döntéseinket. A kategóriákba való átlépés módja igen egyszerű: fórumbéli aktivitás, segítőkészség és jó eredmények. Ez a kulcs ahhoz, hogy egy kategóriát léphessen valaki. Ezenfelül létezik két heti díj is: a citromdíj és a hét menedzsere. Gondolom nem kell kommentálnom, mit jelentenek, ezeknek elnyerésének feltételei ugyanazok mint a kategórialépésnek, és természetesen ezek a díjak is nagyban elősegítik/hátráltatják az előrelépést. Remélem ezek az újítások mindenkit ösztönözni fognak eredmények, képek, sikerélmények megosztására, mindenkien eredményes és jó játékot kívánok!
Fabio Capello (házigazda)
és hamár akkor éjféli ték :) -
#8410 hm még tovább juthatok 2. helyen :asddasdaddd -
hamary #8409 kraawz elmehetsz a búsba :( -
#8408 nekem vasárnap este 7 után lenne a legtökéletesebb (most nincs nálam laptop) és majd csak vasárnap este megyek haza... ha neked ez jó, akkor jelezd:) -
#8407 Meccsunk folyamatban..... -
#8406 Frissítve. -
#8405 auto üzenet:
AZ FA úgy gondolja,hogy nem volt jogod felleblezni az ítélet ellen,ezért 1 hét bant kapsz :D -
hamary #8404 ami összejött neked, nem jött össze nekem. ÓVÁST KÖVETELEK :D -
#8403 1. meccsről hol a kép?:O
ott theo nyert 2:1re .. Ott 33x lőttünk kapura :D -
#8402 Ekkora mákot kraawz.... :@@@@@
Keano miatt vezetek szinte végig, erre a kapusom olyat nézett be :| 4-4 oké mert az 1ik gól szép volt de a másik a végén miii potya volt :(
-
hamary #8401 Grat az A csoport továbbjutóinka :P :( Jól elcsesztem az utolsó meccsem :( -
#8400 Mi volt? -
#8399 smn-en vagyok -
#8398 bazmeg theo,így elbaszni :D:D:D -
#8397 darkon vagyol? -
Balázs 17 #8396 hát én majdnem bealudtam:D
olasz csapat ellen többet nemakarok jáccani:D -
#8395 első meccsünk balázs17el..
és a második..
-
#8394 Myl0 majd ha észleled amit irtam, irdbe mikor lenne jó neked lejáccani :)
nekem kb csak a péntek, vasárnap lenne jó, mert szombaton meccsem van, hétfőn meg edzés :D -
#8393 hát tüzfalat kikapcsolhatná közbe :DDDdd -
Utley #8392 "Dr Capello" ma elhelyezte a fiat bentlakásos táborba...Szóval ma elmarad még az odvágásom :D -
#8391 kraawz vs Theo első felvonás :
-
owen20 #8390 sziasztok!
A hamachis dolog müködik csak van egy kis gond havert megint kidobta csakmost nem meccsen hanem csak ugy lehet tüzfal probléma is vagy más?