104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8469 simaliba -
első bajnoki :) -
Csesza #8467 -
#8466 összesitesben 6-1el tovabbleptunk, köv. körben valami Litván csapatot kaptunk
-
neB #8465 Visszatért Obinna egyből nyertünk 2-0-ra innen már csak fölfelé visz az út :D -
#8464 PEPE33:
Ma 4ig birom lejatszani a maradek 1meccset utanna kb jovohet pentektol leszek. Mivel ennek eselye konvergal a 0hoz es ha Capello neadjisten 6pontot gyujtene, az utolso forduloban, akkor nincs ertelme lejatszanom a meccset, pepe33 jatsza le a gep altal vezetett Villarreal-al a meccset es az lesz az eredmeny. -
#8463 Capello a molekulaszakértő :D -
Csesza #8462 gondolom, előszőr ennek vége lesz és utána lehet akkor jelentkezni... -
Csesza #8461 pettyeslabda :P -
#8460 az enyémből nem tudom kinézni h micsoda :D asszem vmi atommolekula, bár nemtom :DDD -
#8459 először ennek legyen vége :) -
#8458 de persze aranyos ez a labda :} -
#8457 Következő Sg-s Fm kupára lehet jelentkezni? -
#8456 Sztem ez a aktivitás nem negatív dolog.Aki meg visszaél ezzel, azt kiközösítjük, bibibííí :D -
#8455 mostlátom, ementekafaszomba a hármas szintetekkel, többet nemnyerek nektek salzburggal blt :A_D:aSD:A -
#8454 ok, akkor vasárnap :D -
#8453 nem lesz meg, ien ikont max magamnak csinálok :D ( többi ikont is én csináltam (H) ) -
Csesza #8452 nekem kéne még 2 ikon
a legkirályabb srác
a legszerényebb srác -
#8451 örüjjé néki :D -
Csesza #8450 pfuha hogy mennyi kis ikon van :P -
#8449 ezt nézd úgy h nem is mondtam mer pontosan nem így értettem, majd mekkérem capitanellot h törölje a hsz-t -
pinnacle #8448 szerintem Capello se azért találta ki, hogy itt több alházigazda legyen, hanem sak egy ilyen aktivitásjelző, közösségformáló plusszt akar.
nem egy kis magot akik irányithatják a többieket.
Iga, látom megvan a rend és egy normális ksi társaság kezd kialakulni. -
pinnacle #8447 oké, én csak kérdeztem. -
#8446 igazából nem tudom megfogalmazni pontosan h értettem, körvonalazódik a megfelelő kifejezés a fejembe, de még ez se pontos -
#8445 ott volt a szvsz, ez csak az én véleményem -
hamary #8444 ezzel mondjuk én se értek egyet. -
pinnacle #8443 háthogy mondjuk idejön egy normális felnőtt ember (nem én :DD ) és annak pattoghat az akinek van egy kis ikon a neve mellett? szal aki már nagy szintű fóumozó az kiskirály?
csak kérdés, nulla támadással
-
#8442 ezt kifejtenéd Olympus? :) -
pinnacle #8441 kiskirályság lesz? :o
-
#8440 én még annyit fűznék hozzá, h sztem ez még azt is szimbolizálja h ki mennyire "pattoghat" a másiknak
szvsz... -
hamary #8439 Jó ötletnek tartom :) Majd délután jövök is képekkel :) -
#8438 haggyadmá bejön neki a hello kitty :D -
pinnacle #8437 csak a kis ikonok miatt mi? :asdada
am. grat
-
#8436 nos kicsit visszatérek aktívabban (: 07-be jól ment Espanyollal ezért velük kezdtem egyet...eddig nem rossz
-
#8435 nezem mar nemistudom mivelcsinaltam elokeresem a progit
-
#8434 www.kazmereshuba.hu
itt vannak avatarok, kisképek, gifek, minden ami kellhet.
köszönöm! -
#8433 tudom:)
kivéve ha nyerünk. akkor valami más a sablon de azt még nem tudták ennyire begyakorolni:) -
#8432 NEmigerhetk semmit, max jovohetre. Kuldj linket a kepekhez -
#8431 Ezzel elmehetnek a magyarvalogatottba managernek minden meccs vegen ezt mondjak:P -
#8430 nemtudsz tiédhez hasonlo logot csinálni kázmér és hubásban?:)