104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #8509 van egy olyan tippem, hogy semmit :C -
pinnacle #8508 Vki emléxik mit lehet tenni, hogyha az FM07 lement asztalra és vmi XML hibával feldobott 5 ablakot és nem lehet visszatölteni a mentést? -
#8507 grat -
Csesza #8506 nagyon károly vagy -
#8505 majd elválik, de ez a szint az amit csupán néhány dologgal nem lehet elérni. -
#8504 -
#8503 nekemis márcsak hetek kérdése :D:ASD_:AS:A_: -
#8502 majd lesz. visszatérve Oly és mike témájára:
nem kiskirályság van, mert aki megkapta az 5-ös szintet, azok már nem igy fogják fel. aki kiskirálykodik sosem lesz 5ös tag. szerintem.
az a pár fő aki ezt a szintet alkotja szerintem kiemelkedő dolgot tett már mindenkiért, és mondhatni példaértékű lehet a stilusuk, viselkedésük, segitőkészségük a többi fórumozónak. -
#8501 nemtudom, én már elég régóta viszem ezt a mentést csak lassan haladok mer nemsokat érek rá :D -
#8500 Akkor lehet egyszerubb lenne 3szint. Mert igy kicsit atlathatatlan. En amgyu azthittem az 1es szint a legjobb(a szemetek 2be soroltak)de en ugyis kitty-re hajtok:P -
Csesza #8499 nincs ha jól tudom -
Amugy van 4.tag mert en meg nem lattam -
Csesza #8497 :DASdasdasdasdasd -
Csesza #8496 azanyad :DDdddd
nyomjad csak :) -
#8495 En neked adom a piros gumicukromat, ezen ne muljon. "Kirekeszto" ez az uj pontrendeszer fabiocapello eggy rasszista:) -
Csesza #8494 kiderűl :)
írogass és mi hetente tartunk ilyen "megbeszélést" ahol ezekkel a dolgokkal foglalkozunk, hogy ki mit kapjon -
pinnacle #8493 kajak akkor kell csak, ha hellokittys lapda lesz, am. nem csak gondoltam megosztom csuszávaal az élményem -
Csesza #8492 fúúha, olykeci is az 1es szintü hellokittyre hajt :D -
fordjee #8491 És ha ritkán írok de sokat? Vagy ha minden nap becsületesen elolvasom az egész fórumot? :) persze értem én, majd akkor igyekszem egy kis szarért:) -
pinnacle #8490 -
Csesza #8489 mert nagyon-nagyon ritkán vagy itt
azok kaptak ilyen szarokat (:D) akik azért szerves részét képezik a fórumnak :)
többet jársz ide te is kapsz -
Csesza #8488 :C
pedig akkor ért volna igazán valamit ez a győzelem ha azt is hozod -
pinnacle #8487 mindeki fradizik?:)
már előr látom mennyi új fradista lesz IRL -
fordjee #8486 Nekem miért nincs jelem? Kihagytam az apróbetűs részt vagy mi? :) -
pinnacle #8485 köfi, köv meccset a bosnyáékok ellen term. buktam 3-0-ra két kiállítással...
-
#8484 -
fordjee #8483 Nézzük, hányas vagyok. Asszem 1-es:) ritkán írok de akkor hosszan és senkit sem érdekel:) -
Csesza #8482 az a 2/2es kapuralövés nemsemmi :)
Gratula, norvégok nemkicsit jóak :) -
#8481 azahelyzetkihasználás :DD
grat -
#8480 Elég sima eddig a kupa,franc gondolta volna h idegenben is így alázunk:)
Szegény MTK
-
pinnacle #8479 -
#8478 Lacky itt az msn címem jó lenne letolni a meccseket.
[email protected] -
Csesza #8477 :DDDDdddd
nah, lökjed azokat a képeket :) -
pinnacle #8476 Ohh elnézést uralkodó
Bocsássa meg tudatlanságomat
DE akkoris basszameg -
Csesza #8475 neked nem olygeci -.- -
#8474 szerintem lehet, Soma is volt olyan nemrég hogy a 07el tolta ha jól emlékszem -
pepe33 #8473 uh az gáz.sajnálom jólett volna játszani veled is.de a gép ellen meg felesleges.nekem is akkor 0-a pont. -
pinnacle #8472 Ide lehet még Fm2007-es játékkal irni?: ) -
#8471 -
#8470 2. fordulóban 2-2t jatszottam a Vasassal, ami számomra elég jó eredmény igy elsőre, főleg hogy első meccsüket 5-1re nyerték :}