104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8869 sorozatban a negyedik ilyen meccsem....imádom a 90. perces gólokat
-
#8868 Jah, Torma pont most cuppantott be nekem egyet :( -
hamary #8867 Nocsak, leigazoltuk Tormát? :P ( Horváth Gabit megpróbálhatad volna, lejárt a szerződése, Fehérvárott. :) ) -
#8866 ja ez igaz nállam is igy van h 7csere van -
#8865 Bellamy-re épits én 1szer kiprobáltam a West Hammel naon sok golt lőtt! kb 7 mecs 12gól! -
#8864 Igazolások:
Torma amint megjöttem, lelépett, helyette jött Zombori, 7 meccs 5 gól eddig a mérlege ami nemrossz :) -
hamary #8863 Hát igen, a Mancheter City :P :D:D -
hamary #8862 Amúgy szerintetek mért van az, hogy teljesen össze-vissza van a sorsolása a bajnokságnak? Nagyon idegesítő :) -
#8861 anyám...elég necces sorozat előtt állok... Portsmouth,Tottenham,Chelsea,Man City... -
hamary #8860 Tottenhámon - Mancheter City 1-1
mgnyerhettük volna. -
#8859 1 ligakupa meccsen lerugják Kerlont,Martinst és egy középső védőmet...grrr... -
#8858 tudom, nem értem mire akarsz kilyukadni:) -
#8857 hellosztok:)
töltöm a Newcastlet:) -
#8856 lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hétkor zár a szavazóhelység -
#8855 6ig dolgozom, elmegyek szavazni, sztem 7kor kezdhetjuk, az MSN-em megtalálod az adatlapomon.
(ez a net szinte csak forumozásra jó, bár mor3lloval itt toltuk, de a 2. meccs meg is szakadt) -
hamary #8854 3=4 -
hamary #8853 Dejó... :| 3 idegenbeli meccs jön egymás után. -
#8852 kösz, Kupameccset mikor toljuk majd le, még mindig jó az esti időpont? :) -
#8851 Mindenkinek grat :)
Mor3llo: ígyis nagyon jó vagy :)
Gunners: simaliba
Mylo: az Arsenal ellen ez jó eredmény, és egyre jobban megy :) -
#8850 grat:) -
#8849 Arsenal - Westham: 0 - 0
2 gólukat elvették és az utolsó 20 percben nem nagyon tudtam átlépni a félpályát, egyre jobb a csapat (le is kopogom) -
hamary #8848 Valaki kérdzte,hogy az angol bajnokságba, 7 cserét lehet-e benevezni az új pachbe. válaszom: IGEN, DE CSAK A MÁSODIK ÉVTŐL! -
#8847 Úgynézki a HSV sem okozhat gondot :D -
#8846 -
#8845 Mindenki tölt és tölt :D
nagyon kár ezért a döntetlenért, nagy szükségünk van most minden egyes pontra!:S
-
hamary #8844 grat :) Tölti a cityt :P -
#8843 Nem semmi meccs volt :)
-
#8842 Nah túlvagyok rajta, töltöm REAC-ot :) -
pinnacle #8841 Sziasztok!
Grat mindenkinek, aki úgy érzi:)
Megszavaztam, most játszom kicsit! -
#8840 Sztem sima 1 hely :)
Talán a HSV jelenthet kisveszélyt:) -
#8839 Fulham - Westham: 2 - 2 (1 - 2)
A mérkőzés elején vezetést szerzett a Fulham, aztán sikerült fordítani (Ljungberg és Schaars góljaival), így 1 gólos vezetés birtokában vonulhattunk az öltözőbe.
Egészen a 81. percig nem volt egy kicsike helyztetük se, amikor szögletet ítéltek a javunkra. kivágták. Majd amikor Jalliens fel akart szabadítani a félpályánál elcsúszott és a csatáruk szinte begyalogolt a labdával a kapunkba :(
Összesen 3 kapura lőtt labdájuk volt (ebből 2 gólt szereztek)... -
#8838 uefa kupa csoportom:
-
#8837 köszi a bíztatást srácok, igyexem :) -
#8836 West Ham - Birmingham City: 2 - 1 (2 - 0)
Éééés megszületett az első győzelem a premier ligue-ben :)
Bellamy és Ljungberg a gólszerzők a részemről. Lehett volna nagyobb arányú is Ashton kb 5-6 ziccert hibázott...
-
#8835 kitartás :D -
#8834 grat -
#8833 Reggelt és grat mindenkinek :)
[csak beköszönt, mingyá megy szavazni oszt jön REAC-al :)] -
#8832 Reggelt mindenki!letolok egy pest, aztán belövöm Nürnberget!
myl0, fel a fejjel , lesz ez még jobb is ! :)
Neked is gratula Kraawz! -
#8831 még tegnap esti meccs. 15 perc után nem tudtam,hova nyúljak már
-
#8830 Az első pozitivum ebben a szezonban:
Bolton - Westham 3 - 3 (3- 0)
a 22. percre Vaz Te már duplázott ezt követte egy Upson öngól, na mondom újabb vereség, mondtam a srácoknak a szünetben egy hegyi beszédet. az 53. percben betalált a sérüléséből felépülő Dean Ashton, Az 57 percben Jaszkelájnen elment gombát szedni az 5 és feles csücskéhez (nem tom mit keresett ott) Parker megelőzte. Aztán a 90.percben Németh aki csereként álltbe egy kipattanót értékesített.