104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8909 Kezdek egyet vmelyik magyar csapattal, lehet nem a Fradi lesz, mondjuk Vasas, vagy nem tudom :D -
#8908 még nyerhettem is volna:@
-
#8907 Ja, akkor én voltam a jani... :D -
#8906 Na most elmegyek rilekszelni, mert iszonyatosan fölbaszta az agyamat ez a meccs. Köcsög Megyebíró, öt meccset vezetett nekem, mind az ötön vesztettem, és mind az ötön ugyanaz ellen az ember ellen befújt egy tizit. Az egyik játékosomat reklamálásért, a másikat egy sima szabálytalanságért állította ki, és mondanom sem kell hogy természetesen a négy perc hosszabbításból nyolc lett és persze hogy akkor szereznek gólt...
-
hamary #8905 na, átigazolási időszak lezárult... Csak Bodmert vettem meg, meg egykét tehetséges, őket leküldtem a tartalékokhoz. Most elég jól állok anyagilag, nem szeretnék rontani. Stadiont most bővítik 12 ezerrel. :) -
#8904 grat :D
Atleticoval közben bajnokság szenvedés, Uefa kupa kevésbé
(megjegyzem nemkaptam meg egy tizit, de miutan meglattam ki a spori, namondom jovan, még megusztam piroslap nélkül:D) -
#8903 sajna most lépek vissza koliba de este jelentkezek képekkel!:) -
#8902 Marcelonak 5.5 millió fontos elengedési záradéka van az elején... -
#8901 Grat:))
| #8899: :D jaja egy hello kitty már nekem is elkelne:DDDd(az jár az ujoncoknak:P) -
hamary #8900 Meg is nyerte a honlap utánpótlás játékosát! Remélem szépen kifejéődik. -
#8899 Thx. Kapok én is ilyen kis jelet a fejlécembe? :D -
#8898 de azért grat!:) -
#8897 azért szoros volt 1pontal nyerni! mondjuk én 2évbe golkülömbséggel maradtam alul a Manchester ellen! (blackburn 2.szezon) -
#8896 gratta -
Ősz rohadt jól sikerült, tavasz meg már nem annyira. Végülis megnyertük a bajnokságot. BL-ben Arsenal ejtett ki a 8 között egy utolsó percben esett góllal, SK-ban Sevilla nyírt ki.
Ment Marcelo (lol, nem is akartam eladni, AI simán elfogadta az ajánlatot nevetséges 5.5m fontért, és eladta), Higuaín, Metzelder, Saviola, Paulo Ferreira (lol, ingyen jött télen, Chelsea kib@szta, leigazoltam fél éve), Cassano.
Jött Pablo, Pasanen, Jaaskelainen, Fazio, Adriano, Joaquin.
Letolok pár évet, aztán jöhet a Fradi... :D -
#8894 probálj ott valami más taktikot!:) lepd meg őket!:) -
#8893 elfelejtettem említeni hogy az első 3. a Real Valencia Barca hármas még nemkapott ki, meglepőő :D -
#8892 és egy újabb döntetlen a Deportivo ellen, kezd humoros lenni :) -
#8891 eddig nem annyira rossz:
Portsmouth - Newcastle 2-2 (1-2)
Newcastle - Tottenham 1-1 (1-1)
Chelsea ellen tuti nem szerzek pontot...:( -
#8890 Igazából csak a bajnokság megy ilyen jól, LK-ban balra jobbra veri a pofámat az MTK és a vasas -
#8889 A taktikot az elején te állíthatod be, ellenben a meccsen már nem tudsz beleszólni a taktikba.
Itt pedig egy nagyon fontos győzelem, egyszerűen kapaszkodnom kell ahhoz a fránya 6. helyhez!
-
hamary #8888 Ő az egyik nagy tehetségem, kulcsjátékos már most, és zorja is a gólokat! ( Liverpool ellen ő lőtte a vezető gólt, s cserébe lerúgták..):
-
#8887 ragyogo pénzügyi helyzet miatt kaptam plusz pénzt igazolni, van 23M :D
derég is volt ennyi pénzem, asszem utoljara Salzburgnal 2. év felénél :D -
#8886 grat nem rossz az elején!:) -
#8885 asszisztens vezeti le a meccset -
hamary #8884 (utálomeztaköcsög)Liverpool - Manchester CIty 3-1 (0-1)....
Kuyt duplázott ( őt fogtam szorosan.. Majd Pandev 9-es ugrásértékkel 12-es fejeléssel, simán befjeli Richard fogásában a szögletet. -
#8883 igen -
#8882 7 meccs, 3-2-2, 11 pont és negyedik hely, ami nem rossz
előttem: ETO 12 pont, Diósgyőr 15, vasas 16
mögöttem:Honvéd, UTE 11 pont, ZTE, Paks, mtk 10 pont
szóval szoros... -
#8881 és ez az eltiltás tulajdonképpen mit takar? Azon a meccsen átveszi az irányitást az edző/m.asziszetens?
azér kérdezem mert nálam eddig csak pénzbirság volt... -
#8880 spanyol ligában engem egyedül ez a 3 nem eus lehet idegesít, 2év mulva talán kész lesz az a csapat ahova most elkezdtem igazolni mert addigra megkapják páran a spanyol állampolgárságot is :-ccccc -
#8879 ez igaz...semmi értelme panaszkodni ha soha a büdös életbe nem származik belőle hasznod...:D -
#8878 h állsz most? -
#8877 faszér rakják bele hogy kommentáljam az esetet ha sose adnak igazat, és ha panaszkodok eltiltanak :D -
#8876 mitvártál? :D Kísértetiesen ugyanaz a szitu:
-
#8875 nállam naon jol fejelt meg rugot is igazi befejező ember volt! -
hamary #8874 nekem ilyen egyszer nem volt még :/ -
#8873 persze ilyenkor mindig ezvan
-
#8872 tudommire gondolsz... -
#8871 Westham - Newcastle: 2 - 1 (2 - 1)
Végig a kezünkbe tartottuk a meccset, kezd beérni a taktika
6 meccs: 3gy 3d
Schaars parádézik: általában tőle indul az összes támadás, ami góllal ér véget:)
Köszi a tippet (Bellamysat) mefogadom, mivel nálam egyenlőre nem nagyon akar menni neki 12m 3g 2gp -
hamary #8870 Na vazze... Jön a Liverpool idegenben... :(