104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    Kezdek egyet vmelyik magyar csapattal, lehet nem a Fradi lesz, mondjuk Vasas, vagy nem tudom :D
  • fsgh
    még nyerhettem is volna:@

• zaki
    Ja, akkor én voltam a jani... :D
  • Fabio Capello
    Na most elmegyek rilekszelni, mert iszonyatosan fölbaszta az agyamat ez a meccs. Köcsög Megyebíró, öt meccset vezetett nekem, mind az ötön vesztettem, és mind az ötön ugyanaz ellen az ember ellen befújt egy tizit. Az egyik játékosomat reklamálásért, a másikat egy sima szabálytalanságért állította ki, és mondanom sem kell hogy természetesen a négy perc hosszabbításból nyolc lett és persze hogy akkor szereznek gólt...
  • hamary
    na, átigazolási időszak lezárult... Csak Bodmert vettem meg, meg egykét tehetséges, őket leküldtem a tartalékokhoz. Most elég jól állok anyagilag, nem szeretnék rontani. Stadiont most bővítik 12 ezerrel. :)
  • Gunnersboy
    grat :D

Atleticoval közben bajnokság szenvedés, Uefa kupa kevésbé

(megjegyzem nemkaptam meg egy tizit, de miutan meglattam ki a spori, namondom jovan, még megusztam piroslap nélkül:D)
  • Darthmushroom
    sajna most lépek vissza koliba de este jelentkezek képekkel!:)
  • GTheo
    Marcelonak 5.5 millió fontos elengedési záradéka van az elején...
  • fsgh
    Grat:))

| #8899: :D jaja egy hello kitty már nekem is elkelne:DDDd(az jár az ujoncoknak:P)
  • hamary
    Meg is nyerte a honlap utánpótlás játékosát! Remélem szépen kifejéődik.
  • zaki
    Thx. Kapok én is ilyen kis jelet a fejlécembe? :D
  • Darthmushroom
    de azért grat!:)
  • Darthmushroom
    azért szoros volt 1pontal nyerni! mondjuk én 2évbe golkülömbséggel maradtam alul a Manchester ellen! (blackburn 2.szezon)
  • Fabio Capello
    gratta
  • zaki

Ősz rohadt jól sikerült, tavasz meg már nem annyira. Végülis megnyertük a bajnokságot. BL-ben Arsenal ejtett ki a 8 között egy utolsó percben esett góllal, SK-ban Sevilla nyírt ki.

Ment Marcelo (lol, nem is akartam eladni, AI simán elfogadta az ajánlatot nevetséges 5.5m fontért, és eladta), Higuaín, Metzelder, Saviola, Paulo Ferreira (lol, ingyen jött télen, Chelsea kib@szta, leigazoltam fél éve), Cassano.
    Jött Pablo, Pasanen, Jaaskelainen, Fazio, Adriano, Joaquin.

Letolok pár évet, aztán jöhet a Fradi... :D
  • Darthmushroom
    probálj ott valami más taktikot!:) lepd meg őket!:)
  • Gunnersboy
    elfelejtettem említeni hogy az első 3. a Real Valencia Barca hármas még nemkapott ki, meglepőő :D
  • Gunnersboy
    és egy újabb döntetlen a Deportivo ellen, kezd humoros lenni :)
  • fsgh
    eddig nem annyira rossz:

Portsmouth - Newcastle 2-2 (1-2)
    Newcastle - Tottenham 1-1 (1-1)

Chelsea ellen tuti nem szerzek pontot...:(
  • Fabio Capello
    Igazából csak a bajnokság megy ilyen jól, LK-ban balra jobbra veri a pofámat az MTK és a vasas
  • Mor3llo
    A taktikot az elején te állíthatod be, ellenben a meccsen már nem tudsz beleszólni a taktikba.
    Itt pedig egy nagyon fontos győzelem, egyszerűen kapaszkodnom kell ahhoz a fránya 6. helyhez!
  • hamary
    Ő az egyik nagy tehetségem, kulcsjátékos már most, és zorja is a gólokat! ( Liverpool ellen ő lőtte a vezető gólt, s cserébe lerúgták..):
  • Gunnersboy
    ragyogo pénzügyi helyzet miatt kaptam plusz pénzt igazolni, van 23M :D

derég is volt ennyi pénzem, asszem utoljara Salzburgnal 2. év felénél :D
  • Darthmushroom
    grat nem rossz az elején!:)
  • zaki
    asszisztens vezeti le a meccset
  • hamary
    (utálomeztaköcsög)Liverpool - Manchester CIty 3-1 (0-1)....
    Kuyt duplázott ( őt fogtam szorosan.. Majd Pandev 9-es ugrásértékkel 12-es fejeléssel, simán befjeli Richard fogásában a szögletet.
  • Fabio Capello
    igen
  • Fabio Capello
    7 meccs, 3-2-2, 11 pont és negyedik hely, ami nem rossz

előttem: ETO 12 pont, Diósgyőr 15, vasas 16
    mögöttem:Honvéd, UTE 11 pont, ZTE, Paks, mtk 10 pont

szóval szoros...
  • myl0
    és ez az eltiltás tulajdonképpen mit takar? Azon a meccsen átveszi az irányitást az edző/m.asziszetens?
    azér kérdezem mert nálam eddig csak pénzbirság volt...
  • Gunnersboy
    spanyol ligában engem egyedül ez a 3 nem eus lehet idegesít, 2év mulva talán kész lesz az a csapat ahova most elkezdtem igazolni mert addigra megkapják páran a spanyol állampolgárságot is :-ccccc
  • fsgh
    ez igaz...semmi értelme panaszkodni ha soha a büdös életbe nem származik belőle hasznod...:D
  • Darthmushroom
    h állsz most?
  • Gunnersboy
    faszér rakják bele hogy kommentáljam az esetet ha sose adnak igazat, és ha panaszkodok eltiltanak :D
  • Fabio Capello
    mitvártál? :D Kísértetiesen ugyanaz a szitu:
  • Darthmushroom
    nállam naon jol fejelt meg rugot is igazi befejező ember volt!
  • hamary
    nekem ilyen egyszer nem volt még :/
  • Gunnersboy
    persze ilyenkor mindig ezvan
  • Fabio Capello
    tudommire gondolsz...
  • myl0
    Westham - Newcastle: 2 - 1 (2 - 1)
    Végig a kezünkbe tartottuk a meccset, kezd beérni a taktika
    6 meccs: 3gy 3d
    Schaars parádézik: általában tőle indul az összes támadás, ami góllal ér véget:)
    Köszi a tippet (Bellamysat) mefogadom, mivel nálam egyenlőre nem nagyon akar menni neki 12m 3g 2gp
  • hamary
    Na vazze... Jön a Liverpool idegenben... :(