104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #9229 lerakom asztalra a játékot, s nem enged vissza -.-'... na, majd holnap folytatom... -
karajjj #9228 a Real felajánlot 100 milka eurót Fabregasért... de nem fogadtam el... pedig kifizették volna -
#9227 kinek mi a rekord,amit eddig kifizettek játékban
nekem most real 74M euro cé ronaldoért. -
karajjj #9226 a keret:
átigazolási próbálkozásim:
pénzügyi tevékenységem:
szenvedésem a bajnokságba:
és a csoda a BL-be:
-
#9225 Közérdekű: a D csoportban a dalackraul-Lacky meccs a csoportelsőségről dönt, ott kiemeltem a továbbjutókat és a kiesetteket.
Még a mai nap felteszem a kieséses szakaszra vonatkozó szabályokat, és amint meglesz minden meccs, elkészítem a negyeddöntő sorsolását. -
#9224 Nocomment, a Mu meccs óta nem nyertem, az az 5 meccse 4 vereség 1 x....
-
#9223 Közük nem volt a meccshez, ráadásul kiállítás utáni gól a 93.percben...francba!
-
hamary #9222 Preston ellen nyertem az FA Kupába erre kilép.... Ez nem is lenne baj , ha a kupameccsek után nem töltene fél órát. -
#9221 Ááá nem megy a játék, a MU meccs óta 3 vereség 1 x a bajnokságban, Uefában pedig mindent nyerek... -
#9220 Nos, erre az évre lezártnak tekintem a játékos mozgást:)
Nené
Balitsch
Jean Carlos:
-
#9219 Lazio a Roma val nagy ellenfelek. riválisok. -
#9218 én nem is fogok sose barcával menni. REALos létemre. -
#9217 a Juve és a Lazio nem riválisok,az ultrák kifejezetten jóban vannak
és a Lazio 2002-ben nyert nekünk egy bajnoki címet:) -
#9216 elég régen -
#9215 Mindig 800 alá kellett.
Ez mikor változott meg? -
hamary #9214 16 leszek egyébként. miért érdekel? -
#9213 Én még nem toltam Reallal Barcás létemre :P -
hamary #9212 meg :) -
#9211 énis toltam a milannal juvés létemre :D -
#9210 Énis a Nürnberggel vagyok Bayernes létemre :) -
hamary #9209 eladtam Bianchit a Pompeynek... nem győzött meg a játéka, egy gólt nem lőtt a szezonban ( igaz, főként csereként lépett pályára ) -
#9208 Hamary megkérdezhetem hány éves vagy? :P -
#9207 juve fan létedre lazioval? lehet csak én érzek iróniát.. -
#9206 üdv mester :) -
#9205 A gépem egyik percről a másikra megadta magát. Most raktam újra. Ezzel elszállt a Wellinges, a West Hames, és a Palermo-s mentésem is Sztem miután felraktam mindent kezdek a Lazioval. -
hamary #9204 igazad van, sry, én voltam figyelmetlen. -
karajjj #9203 holla a népnek! hosszú idő után újra visszatértem az fm-hez :D végre jut a játékra egy kis időm(betegen vagyok) folytattam az arsenalos mentésem, hihetetlen hullámvölgybe került a csapat, évvégén hoztuk a harmadik helyet de nem hosszabbítottak velem szerződést, úgyhogy elszegődtem 2 év londoni lébecolás után a deporhoz majd mutatok képeket, ha érdekel valakit -
Balázs 17 #9202 mért lennék elszállva? meg mit osztasz? elmondtam véleményem arról a kibaxxott képről, és ezmár nem az első ilyen ennyi, nem kérdeztem a véleményed -
#9201 legközelebb használd a képfeltöltőt, vagy 750px alá méretezzed képeidet, köszönjük
grat :) -
#9200 na.. ez is megtörtént.. betalált az első pleja,aki én neveltem .. csereként jött be 15 percre,és a gólja 3 pontot ért idegenben a Samp ellen. Így 17 forduló után 45 ponttal állok :)
Gabriel Torjéről egy-két szó.. 1.2M euroért igazoltam Romániából.. Egyik legtehetségess játékos volt tarcsiban is, így 3 év edzés után a 4. szezonra felhoztam. AMR / ST-t játszik , jelenleg 167/178,és 20 éves. 4x lépett kezdőként,4x pedig csereként pályára,az átlaga 7.38,értéke 8M euro -
#9199 Üdv és grat mindenkinek
Lacky, Bbeno: tabellát mindjárt frissítem -
#9198 Nemsokára lejár az átigazolási időszak, majd hozom a képeket kiket hoztam:) -
hamary #9197 Sok sikert :|
:D -
hamary #9196 Na, tabella. 6. helyet megakarom csípni.:
-
#9195 Grat!
Csak így tovább! -
#9194 Kezdtem egyet a Német Területi liga déli csoportjának kiesőjelöltjével.
Sokat nyerhet aki rám fogad
Amúgy beígértem a feljutásért való harcot.
Eddig őket igazoltam:
A 4 edzőmeccsen a következő módon szerepelt a csapat:
Az első bajnoki(Lapikadis 1 hónap és 2 hónap közötti időre dőlt ki):
-
#9193 na most nézem atletico indul intertotoban nyár közepi felkészülésnek jó lesz:D -
hamary #9192 mindjárt dobok, egy meccs van, s féltávnál járunk :) -
#9191 ajjjaj.... pls a tabelláról egy képet -
hamary #9190 én is :D De becsúszott egy vereség otthon a Toulousetól :) Na de közben meglett a sorsolás: Marseillet kaptam.. :/