104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9269 hamar tuljutok az ilyeneken hidd el nekem. ha neadjisten vezetni fogsz hamar le lesz reagálva:D
Ugye Fabio:))) -
Utley #9268 Hát Soma talán mert adok időt,hogy az átélt traumád feldolgozd Közben 7 forduló után 5x és 2 vereség van a tarsolyba...El is teszem magam holnapra. Jó éjt -
#9267 igazság szerint, akkor teljesen felesleges lejátszanunk a meccsünket, nem?
gratulálok a továbbjutóknak!!!! -
#9266 irfanview is joehhez:D -
#9265 ááá Modena (L)
azér grat :)
énis mentem jó8 -
#9264 újrarakom holnap ps-t,aztán méretezek :D -
#9263 jó8
-
#9262 nemsoká frissítek :) -
#9261 hát igen, hatalmas sztárok, de focizni azt nemtudnak :DD
parázs meccsek voltak, csk kicsin múlott A:D_AS:d
igazábol ez a benfica, yo, kurvayo csak azabaj nemér semmit :D
Grat Leder, sok szerencset a tovabbiakban -
#9260 Na letoltuk a meccseket :D rég nevettem ennyi :D
Jelentem, a pályán volt Pepsi Laci,Zorro,MakuKULA, és végül Nuno 'Sprinter' Gomes is :DDDDD anyám :D
Grat Gunnersboy!
-
#9259 méretezd át köszipuszi:D -
#9258 holnap este 10 után leszek itt, de miértnem toljuk le egyben a 2 meccset?:) -
#9257 Az normális, hogy feljutóként 36M jurót kapok egy középmezőny bevállalásával? Nem mintha gond lenne elkölteni -
#9256 -
Utley #9255 Köszi nektek igyekszem megfogadni a tanácsokat:) Soma ma belemélyedtem ebbe,de ha esetleg a holnapi nap folyamán lenne időd egy odavágóra akkor állok elébe:)) Persze "profi" vagyok tehát edzés után:)) -
#9254 nem kell célembernek lennie, elég ha a kiugratást maxra huzod:D -
#9253 ahogy gondolod:)
de te is megkaptad sikerem kulcsát:D -
#9252 hallod Soma barátom, amióta nálad a kabalakocka, szárnyalsz :D
Próbálok majd erőltetett kísérletet tenni a blog újjáélesztésére, megint bevetettem magam egy 03-04 játékba :) -
#9251 Kell egy nagyongyors csatár, célember, "labdára" és feljutottál kb :D -
#9250 pl ma este?:) -
Utley #9249 Na 1napi kutató munka után végre elkezdhettem a szezont a St. Helens Town-al...kemény 47 néző vásárolt éves bérletet a 19100-as stadionomba Igazoltam 2 óriást középre,hát remélem a levegőbe nem lesz gondunk.Előre 1 gyors csatárt próbálok beépíteni,hátha elszalad párszor 3.évre megcélzom a Playoffot.Hajrá
Soma mikor kalapálhatlak el? :D -
#9248 Jó, ráérünk :) -
#9247 pfff... igazából nehéz helyzetbe hoztatok, mert ugybár fenn virít az időpont, hogy mi a határidő, ha addig kizárom, akkor az ismételten igazságtalan döntés. Amennyiben a határidőig nem játssza le, akkor természetesen mivel már mindegy, minden marad úgy ahogy van, csak meglesz a nyolc meccs, a kihagyott meccsekért nulla ponttal. Egyenlőre ezt látom a legjobb megoldásnak, egyenlőre köti őt a határidő, hátha... -
#9246 És akkor mi lesz?
Mert szerintem ez lenne a legjobb, hogy kizárjuk.
Tudom hogy a gólarány számít de az is jobb most mint Hamarynak + Egymáselleni eredmény is. -
#9245 ha arminho nyolc góllal veri theot akkor továbbjutott :D -
#9244 hogy juthatnál tovább,ha 2 embernek is már több pontja van,mint neked ? :D -
hamary #9243 vagy vonjuk le a pontokat a játékosoktól, amit játszottak vele. -
#9242 Ha nem befolyásolna a továbbjutókon, akkor azt mondanám, legyen, de ha most megadom a győzelemért a hat-hat pontot, akkor az befolyásolná a továbbjutok sorrendjét, ami nem lenne tisztességes. -
hamary #9241 amúgy grat -
hamary #9240 de az eredmények alakulása miatt, én továbbjuthatnék :P -
#9239 szépestét
theo ötletét támogatom.. oziris nem juthat tovább,arminhonak is vajmi kevés esélye lenne.. én megelőlegezem 1. helyet theonak :)
-
#9238 grat, szép eredmények -
#9237 Nálam anno Silva ment az Arsenalba 76 milla euroért...
Capello: Arminho megint eltűnt... Szerintem kikéne húzni a csoportból és akkor le lehetne zárni szinte mindent. -
#9236 Estét urak! Először is grat mindenkinek, aki megérdemli, főleg a Blackburn menetelése nagy eredmény sztem. Csendes figyelő státuszommal kicsit felhagyva mutatok pár képet az első szezon végén a Leicester kispadján. A feljutás mellett a legkevesebb kapott gólt tartom a legnagyobb eredménynek:
És a keret:
-
#9235 épp most készül a milan 56 mihályt kiadni Silváért de messze nem ez a rekord....meg 07-be volt vmi 100 misi körül c.roni -
#9234 ötven valamennyi, mutuért sztem -
#9233 Nos végülis ugy döntöttem teszek még egy próbát a Juvéval.
(Nem azért mert "ironikusnak" tartom h a Lazioval kezdjek:) -
karajjj #9232 ja meg még a 2006-ban volt asszem mikor Ronaldoért a Valencia adott 92 milla ojrót -
#9231 én ajánlottam már 100 milliót. :D de azt sem fogadták el. -
#9230 53M Font Kaká (Milan to Barcelona)