104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9509 868uj uzenet ejha! En azthittem a csoportmeccsek lemennek mire visszajovok.
Ugylatom nagy meglepetesek nincsenek. grat a tovabbjutoknak -
#9508 Elmondod, hogy kiket? -
#9507 meg 1 kettőt leis igazoltam! köszi:) -
#9506 Vége a "téliszünetnek"
Kölcsönöztem a Cottbustól egy támadó középpályást, Müllert. Valamint távozott Andersen a Padernbornba. Próbáltam még kölcsönözni Lell-t a Bayernből, de ő nem akart idejönni.
A szezon a Karlsruhe ellen folytatódik a német kupa 3. fordulójában 30 valahány nap kihagyás után... -
#9505 Akiket mondtam azokat megnézted? -
#9504 grat,de hanyadik osztályba vagy már? -
#9503 Hi all! grat all!:) töltöm Wimbledont!:P -
#9502 Reggelt, ennyi volt a suli mára :D
Töltöm a Spurs-t :) -
pinnacle #9501 jotreggelt mindenkinek -
karajjj #9500 jóreggelt uraim! :D izzítom a lyon-mentést, a fejleményekről majd beszámolok -
#9499 rövid távú: A szurkolók és vezetőség egyaránt elvárja a feljutást, én pedig meg szeretném nyerni a kiírást (feljutást igértem). Majd a Bundesliga I-ben tisztes helyezést elérni (10-12 hely kb)
Hosszútávú:4-5 éven belül európai kupa indulás a tervem... (Ebből nem tudom mi lesz:)
ui.: A 18 fordulóban az első helyezettnek 32pontja van a 10-nek pedig 29 LoL -
#9498 Grat csak így tovább.
Mik az elvárások(Vezetőség, szurkolók, saját)?
Mit ígértél? -
#9497 Reggelt mindenkinek! Átrágtam magam 114 üzeneten, hálistennek nem nagyon kell reagálnom, max mikenak:
Nem korizni voltam, ennél ezúttal sajnos sokkal bonyolultabb a probléma, amit nem részleteznék, maradjunk annyiba hogy családi gondok :( -
#9496 Féltávnál: Elég szoros az élmezőny (a 2. forduló óta veztettem, de az utolsó meccsen a 10. perctől emberhátrányban kellett játszani , így 2-1re kikaptam)
-
#9495 A Koblenz ellen lesérült Zickler 2-3 hónapra csépősérülés miatt ráadásul a meccs is csak 1-1 lett teljesen f_sza!!! áááh -
#9494 Megmutattuk ki az úr a háznál!
Kellett ez a győzelem nagyon:Aachen elleni 2-2, Mainz elleni 0-0 és a freiburg elleni 1-4 után!
Agódtam rendesen mivel az Osnabrück kieső helyen áll(t) és azok szeretnek "megviccelni":
-
#9493 Hát azért a megérdemelt az enyhén túlzás, a Spursnek sokkal több helyzete volt.
ON -
#9492 Szép reggelt és grat mindenkinek (Zakinak a BLér+Bajnokságér)!
Töltöm a M'gladbach-ot... -
#9491 Na, én mára ezzel búcsuzom, jó 8.
Sevilla vitszes, hogy majdnem kiesett xD
Bilbao meg kiesett, nem semmi. -
#9490 Muhaha, 10 emberrel, mákkal :D
-
karajjj #9489 nálam a brazilokat elintézte 5:0-ra -
#9488 Arohatt :o -
#9487 Na ez kemény. Egyenlőre bomba igazolás.
-
#9486 :DDDDD -
karajjj #9485 óóó igen, ájlávdiszgém szekönd
-
Ájlávdiszgém -
karajjj #9483 lenyomtam első három bajnokim a Lyonnal 3 győzelem, 12 rúgott, 0 kapott gól
Igazolásaim: két srác az ificsapatba, meg Legro a juventusból(eddig három 8-as osztályzat, egy gól meg egyszer a meccs legjobbja) szerintem megért 12 misit :D -
#9482 Bent hogy berúgta... :o -
#9481 pofonok csattannak mindjá ha beszólsz -.-
am grat mindenkinek aki megérdemli :D -
#9480 izlések és pofonok:)
mikor espanyollal toltam term akkor ők voltak a jobbak :DD -
#9479 kamu -.- espanyol sokkal jobb ^^ -
#9478 Gomes igennagy tizenegyes ölő, csomo labdára odaért, csak hát azér olyan erős labdát nemigen lehet kiütni :-c
de persze a jobb jutott tovább [Nemszereti a spurst] -
#9477 massziv 11es párbaj után dzsudzsiék megérdemeltem továbbjutottak:D -
#9476 Villarreal az ellenfél :o
(barcát ejtették ki, espanyol meg a realt) -
#9475 Sok sikert, szép kezdés -
#9474 2:2 idegenbeni meccs után:
-
#9473 off/ Dzsudzsák nevét énekelték PSV meccsen, mekkora élmény lehet ezis neki :}}} -
karajjj #9472 300-ért felírom neked receptre -
#9471 ilyen lónyugtatót irl hollehetne venni? :D hétvégén bajnokim lesz :D -
karajjj #9470 akkor lehet adtak neki egy lónyugtatót, és mivel nem állították ki, villantott valamit talajon