104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #9549 én mikor bajnok lettem az arsenallal, a villareal-tól már rendesen megfenyegettek, jobb ha odamegyek, mert úgyse fogják feladni :D -
#9548 jan. van és vezetem a tabellát igy remélhetőleg meglesz a feljuttás!:):P -
#9547 nekem akkor volt szép hosszú kérőlistám amikor Salzburggal BL-t nyertem :) -
neB #9546 Én amikor még régen a Nottingham Forest-et felhoztam a Premier League-be felkért a Manchester a Liverpool és még pár iylen kisseb nagyobb csapat :O -
#9545 engem most akarnak a boro padjára pedig afc wimbledon edzője vok!:) -
#9544 Hümm.... Az uccsó helyen álló Palermo felkért menedzsernek... Nagy a csábítás, de nem hiszem hogy elmennék -
#9543 btw Mike a legnagyobb köcsög? -
#9542 hm én még jol állok a Blackburn-el bajnokság,fa kupa,bl döntö!:) -
#9541 Jó játékos.
Grat! -
#9540 nemkívánságműsor :D azt kaptok amit megérdemeltek, elsősorban mindenki Mike köcsöge lesz :D -
karajjj #9539 én megelégszek egy köcsöggel :D -
#9538 akor ma gyorsan megkell nyernem uefa kupát -
#9537 én 1s vagy 2. szintű forumozott kérek!:) -
neB #9536 Én kérnék egy láma díjat :S -
pinnacle #9535 5. szint köfipuszi -
#9534 igy azért tényleg jo!!:) -
#9533 Közérdekű, főleg a "bizottsági" tagoknak:
Ma este tartanánk a szokásos heti megbeszélést, úh. ma este mindenki meglátja, hogy mit sikerült elérnie egy hét alatt, plusz kiosztásra kerül a hét menedzsere díj is. :) Aki a tagok közül nem érne rá, az vagy msnen vagy priviben írjon rám hogy kinek mit adna, illetve milyen díjra kit jelöl, de remélem mindenkinek jó a ma este :) -
pinnacle #9532 jópléja thx -
neB #9531 huhhhh azt hittem teljesen befagyott a játék de 10 perc küzdelem árán tessék :
-
pinnacle #9530 mondjuk nem grafikusan megmutatnád az értékeit? -
neB #9529 Alfaro Sevilljatol érkezett 2.7 millió Fontért (ha az a jel az)
Bajnokság meg hátbukdácsolunk nagyokat megverjük kicsiktől sz...unk
-
#9528 hát ugy kb ja csak sokat szoktam rotálni!:) -
#9527 jah és soma nyugodtan kezdj a fradival, nekem am sincs elég kitartásom hozzá, meg mostanába nekem pihen a gamma, tegnap is csak betöltöttem az adatbázist és ennyi is volt -
#9526 puctujj meg (by mor3llo)
nem lesz kraawz-mike párosítás, inkább fújd már le az arminho meccseket, szórd ki a 0 pontokat azt haladjunk :D -
#9525 Látom Laurinyetz bemutatkozott.
Mindhárom általam javasolt ember kezdő? -
#9524 tess:
csak annyi a baj vele h ujrajátcásba volt de akkor is kivégzés:)
-
#9523 Képet tolsz? -
#9522 Fa trophy továbbjutás idehaza 5:0 a Burton ellen, pedig 1 osztállyal fentebb van!:) -
#9521 Grat!
A Bajnokságban hogy álsz?
Alfaro-ról dobsz egy képet? -
#9520 grat -
neB #9519 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Az Inter 60 meccses veretlenségét szakítottam meg!!!!!
-
#9518 azt most prob igazolni -
#9517 értem!:) -
#9516 Mihalik jó gyerek és még senkinél se láttam (én fedeztem föl ezekszerint).
Laurinyecz-t is ajállom. -
#9515 Jó igazolás grat.
Aki eddig leigazolta annak mindíg az egyik ásza lett. -
pinnacle #9514 Basszus! Heinze akkora öngólt rúgott nekem:ooo
Kis patkány! El is adom a picsbe:) -
#9513 meg most mihalik -
hamary #9512 én is itt vagyok. lehet elkezdem nyomatni, de az is lehet, hogy alszok egyet :/ -
#9511 süli-t! -
#9510 Bár lemennének már... Akkor haladhatnánk tovább, és kiderülhet hogy megtörténik e a rettegett Kraawz-Mike párosítás vagy sem :D