104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9949 á gec...Bressával vagyok Vass Ádám beáll 1 félidőre erre 2 sárga kapásból...szép..:S -
#9948 wow, grat.
folytatom egy kicsit mégis :D
Van Persie nagyon nagy igazolás volt... :D -
#9947 már idegesitt a benfica, faszom kivan márvelük, állandoan zaklatnak :D -
#9946 sima 3:0 vereség az első mecsen! igy nem lesz jó!!:S -
#9945 beállítod hogy koller legyen az elsőszámű célember, Adler a 2., fejre adják a labdát, a passzfokusz pedig maradjon középen, Adlerre pedig pipáld ki a labda megtartását -
#9944 És tényleg :D pazmeeeeeeeeeeeeek -
#9943 de legalább ujra jácchatok Pepsi meg Kuláék ellen :DDD -
#9942 Egyébként a köv fm-be nem lenne rossz egy olyan opció, hogy játékosonként lehessen beállítani, hogy hova adják neki a labdát.Mert hiába van egy viszonylag gyors Adlerem, és egy jól fejelő Kollerem, ha azt állítom be, hogy lábhoz, akkor Koller nem ér semmit, ha pedig fejre, akkor pedig a pici Adler nem ér semmit. -
pinnacle #9941 Én igy szoktam, fogok mondjuk egy szélsőt felhúzom a kiugratást maxra, fogom a csatárt berakom célembernek max előrefutással és beállítom, hogy lábhoz adják. Ált beválik. -
#9940 AZz szép :D hajrá, menni fog az :) énis töltöm a nürnbergi harcosaimat :D -
#9939 énis ezen gondolkodám :D de azt is jelentheti, hogy őt próbálják meg sűrűn kiugratni... -
#9938 igenörülök ennek a BL halálcsoportnak :-ccccc
-
pinnacle #9937 hééé, a kiugratás az nem azt jelenti, hogy ő próbálkozik kiugratásokkal?
-
#9936 naon elégedett vok a fiukkal nagyszerű teljesitmény szerintem!
-
#9935 Tehát akkor őt keresik soxor labdával ? értem, köszi :) -
#9934 utóbbi, pinnacle tévedik -
#9933 Vielen dank! -
pinnacle #9932 második a célember -
pinnacle #9931 első -
#9930 Lenne egy alap kérdésem!
Ha a kiugratás csúszkáját magasra tolom, akkor az azt jelenti, hogy az adott játékos próbál sokszor másik játékost kiugratni, vagy az adott játékos keresik többször kiugratott labdával? -
#9929 ehhez jön még majd a kapus! -
#9928 igazolásaim:
-
#9927 onnan az ihlet:) -
pinnacle #9926 Amúgy meg -
pinnacle #9925 akkor nem kell:)
-
#9924 azaz velük marhajó mentésem volt 07-be :) uefat nyertünk első évbe v ilyesmi
Üdv mindenkinek! Szép estét.... -
#9923 lennie kell egy olyan menünek hogy csapaszámozás. ha nincs akkor lejárt a reg. -
#9922 hearts, skocia. -
#9921 hát egy atleticoval nemálhatok be védekezni :D
amúgy, spanyolhonban hogyha nemkérdez rá a gép, hogytudok játékost regisztrálni? mert Mati fernandezt még reg. kell :s -
pinnacle #9920 SOMA!!!
Toulouse-t nem tudtam megszivlelni. Szerintem a sok játékosmozgás miatt.
Vki mást tudsz ajánlani? Van hozzá érzéked -
#9919 védelem picit szűknek tűnik, a tkp szekció meg baromi tágnak:D -
#9918 hmm elég jó! grat! és sok sikert! -
#9917 na ugynézki ezlesz a végleges keret a szezonra:
(ebben bennevannak a legjobb ifijátékosok + azok az ifik akiket 2év alatt igazoltam) -
#9916 Talán mert ezer éve nem voltam erre :) -
#9915 de régen láttam magát errefelé :) -
#9914 szélsők nélkül elég bátor:o -
#9913 Sziasztok szép estét -
#9912 skintől függetlenül írja:S -
#9911 spanyol szuperkupa:
Atletico Madrid 1-1 Barcelona
kicsit fájt a szívem hogy nem sikerült nyerni, idegenben sokkal nehezebb meccsre szémitottam viszont :D
-
#9910 fm08 az egy igazán érdekes játék lett taktikai szempontbol, Soma egyszer már mondta, alátudom támasztani, az egycsatárra épülő játék többnyire beválik, esetleg próbáld ki azt, vagy én sima 4-4-2-t játszom a 2 belső kpm egy vkp és egy tkp :}
próba szerencse :)