104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9989 sevilla ütött 2-0ra, a 3 meccsből 3 pont lett. -
#9988 nagy grat.. sevilla van még hátra a nagy hármasból? -
#9987 hopp:
depor-barca:2-1
coloccini duplázott szögletből.
4-ek vagyunk -
#9986 hi all.... van itt valaki vagy csak én? -
#9985 a répám eldurran:
nem elég hogy egy sevilla-real-barca sorsolásom van, de a real a 90. percben bemákolt kibaszott lepattanoval nyer 2-1re, egy olyan meccsen ahol sokkal jobbak voltunk.
asszem első évben nem enged a gép a barca real duo előtt végezni -
#9984 am lesz meccs a 3. helyért is? -
#9983 hát persze h Somát kaptam :D (legalább nem kraawz-t)
pazmek kápelló :D -
#9982 a rohatt csaló [email protected] azé megkapták ami jár, ráadásul 2. gólnál Almunia a gólpasszos :D
-
#9981 szivesen :) -
#9980 juj ez komolytalan:D átváltottam magyar forintba és kicsit elmosolydtam :) nagyon cool ez a sok szám...
Ksözönöm szépen a skint nagyon király:D
-
#9979 Gunners, előbb Hertha, mostmeg Salzburg :DDD
Egyébként nem tudom mivan mostanában velünk...alig lövünk gólt, ilyen egygólos kínszenvedések vannak csak :S
-
#9978 nah hát igazolások nagyjából megvannak....aki lényeges az D'Alessandro, Ben Arfa, Modric meg Carvalho és persze majd Adriano köv. nyáron....a többi mind tehetséges ifi :)
-
#9977 sajnos nem nagyon találtam ilyesmit:( -
#9976 tekis köcsög -.- (titokban azér fanol picit a Herthának ^^. rendelkezik is fasza herthás poloval)
azér grat, de mivel nekem holnap reggel meccsem lesz, megyek fekszem, jó8 mindenki :) -
#9975 Második forduló ? köszipuszianyádat
-
#9974 Poénból ultimátumot intéztem a vezetőség felé mert keveseltem a 60k-s stadiont erre kiraktak:) ezt érdemli az aki 2 év alatt 11 címet nyert az Arsenallal?:):D
(persze jóbarátom volt a load/save panelka is:P) -
#9973 jah nálam is egy állat volt :D lehet meg is veszem majd Arsenalba ^^ -
#9972 Auf Wiedersehen! :)
-
#9971 A legfontosabb :) fm07-ben voltam Espanyollal, a 13.-14. fordulóig nem kaptam gólt sem a bajnokságban, sem az UEFA-ban :) Ha a védelem hibázott, ott volt Kameni, mindent megfogott.A irónia az egészben, hogy az első gólt amit kapott, egy UEFA kupa mérkőzésen kapta...tizenegyesből :) -
#9970 akkor állatkertben a helye(vitzel, egyébként szereti...) -
#9969 de igen voda. megnézem a gamecopyn köszi -
pinnacle #9968 Kameni egy párdutsz:)
Nálam ilyen Jaakalainen:S -
#9967 15 kaput talált lövésem volt, nekik 2...
munua 6os...
-
#9966 jah Kameni már csak ilyen, Espanyol egyik ha nem a legfontosabb játékosa :D -
#9965 köszi -
#9964 bazdmeg, kameni mindent fogott érted, olyan lövéseket amiket ember nem fog ő kiütötte...ájlávdiszfaszom
-
#9963 Dalackraul melyik csapattal van srácok ?
Különben felvettelek msnre dalackraul, holnap olyan 2-3 után jó lenne olyan 6-7-ig ráérek, vasárnap semmiképp sem jó, meccset vezetek :) -
#9962 Turnstyle 08 a neve és ITT találod meg -
#9961 köszi, szeretnék nemzetközi kupás helyen befutni a végén -
#9960 azigen :) sok sikert...nálam barca és real megfoghatatlan... -
#9959 Ennek a skinnek mi a neve és honna lehetne letölteni a játékhoz, emrt nagyon megtetszett:)
Továbbá aki Arsenallal zúzza és esetleg tud valami offline csodataktikát az privibe elárulhatná nekem:P
Megköszönném:) -
#9958 az első "nagy":
-
#9957 csak nem vodafone?
gamecopyworld.com, ott fennvan a képfájl amivel elindul majd -
#9956 Helóó mindenkinek!
van egy olyan gondom, hogy laptopon játszom ezért csak a játék van fent de nincs cd-kép fájlom, ezért egy fm-loader nevű progi segített nekem az indításnál. na most mára ez a progi eltűnt a gépről, nem tudom hogyan.most nem tudom elindítani. és mivel mobil netem van torrentoldalak kizárva. valaki tud segíteni ezen progi beszerzésével kapcsolatban??? nagyon jó lenne!
-
#9955 nos espanyolt jegelem egy időre és kezdtem egyet Arsenallal csak h Zakit kövessem kedvencezésben :ppp
első meccs....
-
#9954 2. mecs nyertünk 3:2re ennyi elég is voltt mára! amugy grat mindenkinek!:) -
#9953 dynamic, csak hátteret cseréltem :) -
#9952 szép, grat :D
skinnek mi a neve? -
#9951 fakkjú! :D -
#9950 Európai szuperkupa, alamizsna:DDD